- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Hadi hayırlısı inşallah canım korkmaHayır cikcam birazdankalbim pıt
Canım naptın bize de yaz merak ediyoruz inş güzel haberler verirsinHayır cikcam birazdankalbim pıt
Hayırlı olsuuuuunnn bi kaç güne keseyi de görürsün artıkKızlar tahlil yaptırdım sonucum 577.8
Ciddi bi kanama yoksa korkma dedi progestan verdi 12.haftaya kadar kullan dedi nolur nolmaz diye. Üstten kalp atışını gördük çok güçlü olmasa da henüz. Çok şükürCanım naptın bize de yaz merak ediyoruz inş güzel haberler verirsin
Saol cnm benim inş artık kendi doktorum tatilde onu beklerim bayramdan hemen sonra giderimHayırlı olsuuuuunnn bi kaç güne keseyi de görürsün artık
Aynen sen yine ağır iş yapma cnm dikkat et kendine inş hiçbirşey olmazCiddi bi kanama yoksa korkma dedi progestan verdi 12.haftaya kadar kullan dedi nolur nolmaz diye. Üstten kalp atışını gördük çok güçlü olmasa da henüz. Çok şükür6+2 görünüyordu
Ben bekleyemezdim heraldeSaol cnm benim inş artık kendi doktorum tatilde onu beklerim bayramdan hemen sonra giderim
Amin insallahBende kist olmuştu canım belki de o yüzden silik çıktı. İğneden 12 gün sonra kan testi yapmıştım gebelik yoktu. Hamile değilim yani inşallah sen hamilesindir
Beklerim sabırlıyımdır 15 gün beklerken bile hiç test yapmadım cnmBen bekleyemezdim heraldesağlıklı olsun da
Ben de yapmadım da öğrendikten sonra dayanamam heraldeBeklerim sabırlıyımdır 15 gün beklerken bile hiç test yapmadım cnm
Canım naptınHayır cikcam birazdankalbim pıt
Canım doktoruma attım bide 13 mayısta yap dedi at sonucu banaBen de yapmadım da öğrendikten sonra dayanamam heralde. İki gunde bir kan vericeksin değil mi?
Yaaa hadi gözün aydın canım çok şükür dikkat et kendine yorma kendini iş güç yapma şu sıralar . Senin son adet tarihin ne zaman ki 6+2 olarak görmüş . Ayy ne güzel duydun demek az da olsa kalp atışınıCiddi bi kanama yoksa korkma dedi progestan verdi 12.haftaya kadar kullan dedi nolur nolmaz diye. Üstten kalp atışını gördük çok güçlü olmasa da henüz. Çok şükür6+2 görünüyordu
Canim cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insllah kalp atisinda duyarsinKızlar tahlil yaptırdım sonucum 577.8
Yaa ne guzel bir haber cok sukur cnm bebegin iyiymiş insllah bir daha ki kontrolde kalp atisinkda dinlersin annesiCiddi bi kanama yoksa korkma dedi progestan verdi 12.haftaya kadar kullan dedi nolur nolmaz diye. Üstten kalp atışını gördük çok güçlü olmasa da henüz. Çok şükür6+2 görünüyordu
Cok teşekkür ederim. Hadi yaa . Güzel haberler verseydin sen de keşke. Diğer aya inşaallah canımCanim cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insllah kalp atisinda duyarsin
Yaa ne guzel bir haber cok sukur cnm bebegin iyiymiş insllah bir daha ki kontrolde kalp atisinkda dinlersin annesi
Bende regl oldum cnm bugun
24 Mart ama ben iğneyi yumurtlama zamanından sonra yapmıştım o zamana denk gelmişti. Doktor arada fark olabilir dedi. Sen naptın canımYaaa hadi gözün aydın canım çok şükür dikkat et kendine yorma kendini iş güç yapma şu sıralar . Senin son adet tarihin ne zaman ki 6+2 olarak görmüş . Ayy ne güzel duydun demek az da olsa kalp atışını
İnşaallah katlanarak ilerlerCanım doktoruma attım bide 13 mayısta yap dedi at sonucu bana
2 tane cocugum var kuzumCok teşekkür ederim. Hadi yaa . Güzel haberler verseydin sen de keşke. Diğer aya inşaallah canımsenin bi çocuğun mu var bu arada? O da tedaviyle mi oldu canım
2 tane cocugum var kuzum5 kere hamile kaldim bir bos gebelik,kimyasal ve 4 aylik kalp atisi durdu
2.cocugum tedavi falan olmustum ama olmadi 6 yil sonra bir rahatsiligimdan dolayi kortizon kullanmistim sonrasinda oldu cok şükür 3. Icin ugrasiyoruz bunda da kan pıhtılaşması çıktı hakkimizda hayirlisi bakalim kuzum rabbim ne veririse hayirlisini versin basimiza gelen hersey birer imtihan bu imtihanlarida kolaylikla gecemeyi nasip etsin
Sadece biraz sabir rabbim sabirimizin mükâfatini verecek inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?