İğneden sonraki gebelik testi

Canım naptın bize de yaz merak ediyoruz inş güzel haberler verirsin
Ciddi bi kanama yoksa korkma dedi progestan verdi 12.haftaya kadar kullan dedi nolur nolmaz diye. Üstten kalp atışını gördük çok güçlü olmasa da henüz. Çok şükür 6+2 görünüyordu

Ciddi bi kanama yoksa korkma dedi progestan verdi 12.haftaya kadar kullan dedi nolur nolmaz diye. Üstten kalp atışını gördük çok güçlü olmasa da henüz. Çok şükür 6+2 görünüyordu
Yaaa hadi gözün aydın canım çok şükür dikkat et kendine yorma kendini iş güç yapma şu sıralar . Senin son adet tarihin ne zaman ki 6+2 olarak görmüş . Ayy ne güzel duydun demek az da olsa kalp atışını

Kızlar tahlil yaptırdım sonucum 577.8
Canim cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insllah kalp atisinda duyarsin
Yaa ne guzel bir haber cok sukur cnm bebegin iyiymiş insllah bir daha ki kontrolde kalp atisinkda dinlersin annesi
Bende regl oldum cnm bugun

Canim cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insllah kalp atisinda duyarsin

Yaa ne guzel bir haber cok sukur cnm bebegin iyiymiş insllah bir daha ki kontrolde kalp atisinkda dinlersin annesi
Bende regl oldum cnm bugun
Cok teşekkür ederim. Hadi yaa . Güzel haberler verseydin sen de keşke. Diğer aya inşaallah canım senin bi çocuğun mu var bu arada? O da tedaviyle mi oldu canım

24 Mart ama ben iğneyi yumurtlama zamanından sonra yapmıştım o zamana denk gelmişti. Doktor arada fark olabilir dedi. Sen naptın canım

Cok teşekkür ederim. Hadi yaa . Güzel haberler verseydin sen de keşke. Diğer aya inşaallah canım senin bi çocuğun mu var bu arada? O da tedaviyle mi oldu canım
2 tane cocugum var kuzum 5 kere hamile kaldim bir bos gebelik,kimyasal ve 4 aylik kalp atisi durdu
2.cocugum tedavi falan olmustum ama olmadi 6 yil sonra bir rahatsiligimdan dolayi kortizon kullanmistim sonrasinda oldu cok şükür 3. Icin ugrasiyoruz bunda da kan pıhtılaşması çıktı hakkimizda hayirlisi bakalim kuzum rabbim ne veririse hayirlisini versin basimiza gelen hersey birer imtihan bu imtihanlarida kolaylikla gecemeyi nasip etsin
Sadece biraz sabir rabbim sabirimizin mükâfatini verecek inşllah

Maşaallah Allah bağışlasın çok şükür iki çocuğun var Rabbim bize de nasip etsin sana da üçüncü meleğini hayırlısıyla nasip etsin kuzum çok geçmiş olsun bi daha yaşama böyle hastalıklar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…