- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Hmm anladım son adet tarihine göre hesaplanıyor o yüzden öyle demiştir benim de son adet tarihim 3 Nisan 5+2 olarak görünüyor şuan . Valla ben de napim eve geldim canım çok şükür bayramdan sonra kendi doktorum muayene edecekmis eve git dinlen ev işi yasak ilişki yasak ilaçlarını düzenli kullan 17 Mayıs da gel demis herhangi birşey yapmadılar hiç ultrason muayenesi falan da yapmadılar bakalım nasip kısmet artık24 Mart ama ben iğneyi yumurtlama zamanından sonra yapmıştım o zamana denk gelmişti. Doktor arada fark olabilir dedi. Sen naptın canım
Allah razi olsun cnmMaşaallah Allah bağışlasınçok şükür iki çocuğun var Rabbim bize de nasip etsin sana da üçüncü meleğini hayırlısıyla nasip etsin kuzum çok geçmiş olsun bi daha yaşama böyle hastalıklar inşaallah
Sen ne tatlısın yaa vallaAllah razi olsun cnminanirmisin duamda da once ilk rabbimm anneligi tatmamis butun kullarina nasip et diyorum sonrada kendim icin dua ediyorum
Insllah canim sende saglikla kucagina aldigin gunleri görürsün.hep duamda olacaksin kuzum
Keşke bi baksalardi . Kanaman bitti değil mi tamamenHmm anladım son adet tarihine göre hesaplanıyor o yüzden öyle demiştir benim de son adet tarihim 3 Nisan 5+2 olarak görünüyor şuan . Valla ben de napim eve geldim canım çok şükür bayramdan sonra kendi doktorum muayene edecekmis eve git dinlen ev işi yasak ilişki yasak ilaçlarını düzenli kullan 17 Mayıs da gel demis herhangi birşey yapmadılar hiç ultrason muayenesi falan da yapmadılar bakalım nasip kısmet artık
Ya çok teşekkür ederim cnmSen ne tatlısın yaa vallaböyle pozitif mesajların tebessüm ettiriyor . Ben de hep bu yönde dua ediyorum. Tanimasam da burda tanidiklarima da ediyorum
Yeter ki sağlıklı ilerlesin herkesin ki de benimki de yazarım inşaallahYa çok teşekkür ederim cnmnormal hayatta hep pozitif olmaya çalışırım insllah cinsiyetini öğrendiğinde yazarsan cnm buraya
Gönlünü ferah tut canim insllah hersey yolunda gidecekYeter ki sağlıklı ilerlesin herkesin ki de benimki de yazarım inşaallah
Evet cuma gecesi hastaneye gittim cumartesi gündüz 3 den sonra azaldı gelmedi hiç . Kanama durunca ve parça dusurmemissen sıkıntı yok dediler de bilmiyorum hayırlısı artıkKeşke bi baksalardi . Kanaman bitti değil mi tamamen
Kanama durduysa bi şey olmaz inşaallahEvet cuma gecesi hastaneye gittim cumartesi gündüz 3 den sonra azaldı gelmedi hiç . Kanama durunca ve parça dusurmemissen sıkıntı yok dediler de bilmiyorum hayırlısı artık
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsunKanama durduysa bi şey olmaz inşaallahgeçmiş olsun çok
Yok içmiyorum canım çok şükürİnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsunsen sigara içiyor musun yada bu aralar içtin mi hiç
Dedim acaba içtin diye mi kanaman oldu merak ettim. Maalesef bi tane de olsa 2 tane de olsa içiyorumYok içmiyorum canım çok şükürsen devam ediyor musun ? Bak zaten riskli ilerliyo içme lütfen
Yok icmicem inşaallah. En kotu ihtimal azalt sen de işte . Keşke hiç icmesen ama olmuyorsa en aza indir. Şu riskli zamanlar bi geçsin belki birakmana da vesile olurDedim acaba içtin diye mi kanaman oldu merak ettim. Maalesef bi tane de olsa 2 tane de olsa içiyorum
İnşaallah canım elimden geleni yapıyorum hayırlısıyla inşallahYok icmicem inşaallah. En kotu ihtimal azalt sen de işte . Keşke hiç icmesen ama olmuyorsa en aza indir. Şu riskli zamanlar bi geçsin belki birakmana da vesile olur
Saol cnm inş en kısa zamanda Rabbim sanada nasip eder üzülme stres yapma cnmCanim cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insllah kalp atisinda duyarsin
Yaa ne guzel bir haber cok sukur cnm bebegin iyiymiş insllah bir daha ki kontrolde kalp atisinkda dinlersin annesi
Bende regl oldum cnm bugun
İnş cnm iyi mi peki şuan kan değerim ?İnşaallah katlanarak ilerler
Ben bir buçuk senedir bunun için uğraşıyorum ve çok gözyaşı döktüm eşim de belli etmese de pek o da çok üzüldü benimle. Onları düşünüyorum ve sonuçta bendeki bi can nefessiz bırakıyorsun diye düşünüyorum. Öyle bastırıyorum. Sen birakamazsan bile azalt lütfen bak düşük riski oluşuyor sigaraylaİnşaallah canım elimden geleni yapıyorum hayırlısıyla inşallahsen nasıl içmiyorsun ya yöntemin ne ne yapıyorsun içmeyerek
Gayet güzel. Ben 318 ile öğrendim . Bir de önemli olan katlanması bu sayınınİnş cnm iyi mi peki şuan kan değerim ?
Evet haklısın canım dediğim gibi azaltiyorum keşke hiç icmesem ama oda olur inşallah 2 taneye düşürdüm şu iki üç gün içinde normalde 4 tane rahat içiyordum bakalım Rabbim korusun bizlere bağışlasın buda benim zaafım zayıf noktamBen bir buçuk senedir bunun için uğraşıyorum ve çok gözyaşı döktüm eşim de belli etmese de pek o da çok üzüldü benimle. Onları düşünüyorum ve sonuçta bendeki bi can nefessiz bırakıyorsun diye düşünüyorum. Öyle bastırıyorum. Sen birakamazsan bile azalt lütfen bak düşük riski oluşuyor sigarayla
Anlıyorum seni. Sen uzun zamandır da içtiğin için zorlanıyorsun ama olsun bi eksik bi eksiktirEvet haklısın canım dediğim gibi azaltiyorum keşke hiç icmesem ama oda olur inşallah 2 taneye düşürdüm şu iki üç gün içinde normalde 4 tane rahat içiyordum bakalım Rabbim korusun bizlere bağışlasın buda benim zaafım zayıf noktam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?