İğneden sonraki gebelik testi

24 Mart ama ben iğneyi yumurtlama zamanından sonra yapmıştım o zamana denk gelmişti. Doktor arada fark olabilir dedi. Sen naptın canım
Hmm anladım son adet tarihine göre hesaplanıyor o yüzden öyle demiştir benim de son adet tarihim 3 Nisan 5+2 olarak görünüyor şuan . Valla ben de napim eve geldim canım çok şükür bayramdan sonra kendi doktorum muayene edecekmis eve git dinlen ev işi yasak ilişki yasak ilaçlarını düzenli kullan 17 Mayıs da gel demis herhangi birşey yapmadılar hiç ultrason muayenesi falan da yapmadılar bakalım nasip kısmet artık

Allah razi olsun cnm inanirmisin duamda da once ilk rabbimm anneligi tatmamis butun kullarina nasip et diyorum sonrada kendim icin dua ediyorum
Insllah canim sende saglikla kucagina aldigin gunleri görürsün.hep duamda olacaksin kuzum

Allah razi olsun cnm inanirmisin duamda da once ilk rabbimm anneligi tatmamis butun kullarina nasip et diyorum sonrada kendim icin dua ediyorum
Insllah canim sende saglikla kucagina aldigin gunleri görürsün.hep duamda olacaksin kuzum
Sen ne tatlısın yaa valla böyle pozitif mesajların tebessüm ettiriyor . Ben de hep bu yönde dua ediyorum. Tanimasam da burda tanidiklarima da ediyorum

Keşke bi baksalardi . Kanaman bitti değil mi tamamen

Sen ne tatlısın yaa valla böyle pozitif mesajların tebessüm ettiriyor . Ben de hep bu yönde dua ediyorum. Tanimasam da burda tanidiklarima da ediyorum
Ya çok teşekkür ederim cnm normal hayatta hep pozitif olmaya çalışırım insllah cinsiyetini öğrendiğinde yazarsan cnm buraya merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Yok icmicem inşaallah. En kotu ihtimal azalt sen de işte . Keşke hiç icmesen ama olmuyorsa en aza indir. Şu riskli zamanlar bi geçsin belki birakmana da vesile olur
İnşaallah canım elimden geleni yapıyorum hayırlısıyla inşallah sen nasıl içmiyorsun ya yöntemin ne ne yapıyorsun içmeyerek

Canim cok sevindim rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insllah kalp atisinda duyarsin

Yaa ne guzel bir haber cok sukur cnm bebegin iyiymiş insllah bir daha ki kontrolde kalp atisinkda dinlersin annesi
Bende regl oldum cnm bugun
Saol cnm inş en kısa zamanda Rabbim sanada nasip eder üzülme stres yapma cnm

İnşaallah canım elimden geleni yapıyorum hayırlısıyla inşallah sen nasıl içmiyorsun ya yöntemin ne ne yapıyorsun içmeyerek
Ben bir buçuk senedir bunun için uğraşıyorum ve çok gözyaşı döktüm eşim de belli etmese de pek o da çok üzüldü benimle. Onları düşünüyorum ve sonuçta bendeki bi can nefessiz bırakıyorsun diye düşünüyorum. Öyle bastırıyorum. Sen birakamazsan bile azalt lütfen bak düşük riski oluşuyor sigarayla

Evet haklısın canım dediğim gibi azaltiyorum keşke hiç icmesem ama oda olur inşallah 2 taneye düşürdüm şu iki üç gün içinde normalde 4 tane rahat içiyordum bakalım Rabbim korusun bizlere bağışlasın buda benim zaafım zayıf noktam

Anlıyorum seni. Sen uzun zamandır da içtiğin için zorlanıyorsun ama olsun bi eksik bi eksiktir güzel günler göreceğiz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…