İğneden sonraki gebelik testi

Selam kızlar. Benim de ignenin 5. Günü bugün. Beklemek çok zor ya. Bı uyusam uyansam 1 hafta geçmiş olsa diyorum bazen. Sizlerin 5. Günlerde belirtileriniz nelrrdi hatırlıyor musunuz ?

Selam kızlar. Benim de ignenin 5. Günü bugün. Beklemek çok zor ya. Bı uyusam uyansam 1 hafta geçmiş olsa diyorum bazen. Sizlerin 5. Günlerde belirtileriniz nelrrdi hatırlıyor musunuz ?
Benim hafif kasık batmalarim oldu kısa süreli. Ama erken biraz belirti için falan az daha beklemelisin sanki inşaallah pozitifi görürsün

Benim hafif kasık batmalarim oldu kısa süreli. Ama erken biraz belirti için falan az daha beklemelisin sanki inşaallah pozitifi görürsün
Kasik batmalari bende de oluyor. Akıntiniz nasıldı hatırlıyor musunuz? İnşallah isteyen herkes bu ay pozitifi görür

Kahverengi leke var canım. Doktor bunun için korkma dedi ama tedirginim yine de . Alttan progestan da kullanıyorum . Senin var mı peki ? Bir de sen kullanıyordun galiba progestani
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende bişey yok şimdilik ama bende korkuyorum tabi her lavobaya gittiğimde ödüm kopuyor bişey olmayınca çok şükür bu idrarda da bişey görmedim diyorum ağzım burnumda yaşıyorum yani ama bel agrisindan oturamiyorum koparcasina ağrıyor sende var mı ? valla benim ilaçları resmini atmamis mıydım sana direk progestan olarak yok ama aynı ona benzer ilaçlar var hastanede yatışta iki kere fitil kullandılar bana makattan

Eklentiler

• IMG_20210504_163142.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 24
Bende de aynı korkular . Benim bel ağrım yok karında var hala arada . Kanaman yoksa bi şey olmaz inşaallah canım Rabbim sonumuzu hayır etsin

Bende de aynı korkular . Benim bel ağrım yok karında var hala arada . Kanaman yoksa bi şey olmaz inşaallah canım Rabbim sonumuzu hayır etsin
Amin inşallah canım evet bende kanama yoksa tamamdır normaldir diye düşünüyorum ağrıların. Valla belim ağrıyor karnım benim de hala agriyor korkuyorum inşallah yaşamayız korkularımızı niyeyse ishal oluyorum bide ben ayy ne bilim ya hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canım

Ben de tam tersi afedersin tuvalete çıkamıyorum. İştah desen 0 zaten . Yemek yiyemiyorum . Şu lekelerim bitseydi biraz rahatlardim da

Ben de tam tersi afedersin tuvalete çıkamıyorum. İştah desen 0 zaten . Yemek yiyemiyorum . Şu lekelerim bitseydi biraz rahatlardim da
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım sikmayalim canımızı Allah kerimdir dua edelim bol bol ekstra bir durum olursa yazalım birbirimize arada halimizi hatrimizi soralım

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım sikmayalim canımızı Allah kerimdir dua edelim bol bol ekstra bir durum olursa yazalım birbirimize arada halimizi hatrimizi soralım
Olur çünkü birbirine yakın ilerliyor senin her iki taraf mi agriyor benim hep sol karnımın biraz altı agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…