- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Kız her gün göbekten iğne yapıyorum hastanede yattığım süre boyunca serum yedim iki güne bir kalçadan iğne yapıyorum daha nolsunNe moru kız kendini mi cimcikliyon
Bi an düşünemedim yaaKız her gün göbekten iğne yapıyorum hastanede yattığım süre boyunca serum yedim iki güne bir kalçadan iğne yapıyorum daha nolsun
Galiba 12 16. Haftalara kadar yapılıyor sağlıklı ilerlesin de vurayım iğneleri hiç önemli değilBi an düşünemedim yaane kadar kullancan o iğneleri 12. Haftaya kadar mı
Tabi canım yeter ki sağlıklı olsunGaliba 12 16. Haftalara kadar yapılıyor sağlıklı ilerlesin de vurayım iğneleri hiç önemli değil
Allah yardımcımız olsun inşallahTabi canım yeter ki sağlıklı olsunbenim de o progestan boyuna uykumu getiriyo
Hayirli olsun cnm rabbim sağlıkla ilerlemiyi nasip etsin.Kızlar tahlil yaptırdım sonucum 3372 çıktı çok şükür
Evet cnm çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun cnm rabbim sağlıkla ilerlemiyi nasip etsin.Kesen görünür değerin cok iyi çıkmış
adet gunun geçti demi
Mutlu bayramlar canımHepinizin bayramı kutlu olsun
Adetin kaç gün geçti canım seninKızlar tahlil yaptırdım sonucum 3372 çıktı çok şükür
Canım ayın 5. Deydi adet günüm bugün işte 8 gün felan olduAdetin kaç gün geçti canım senin
İyi Maşaallah çok şükürCanım ayın 5. Deydi adet günüm bugün işte 8 gün felan oldu
İyi Bayramlar canım iyiyim çok şükür idare ediyoruz aynı yatıyorum kalkıyorum öyle zaman öldürüyorum
Canım doktorum şuan tatilde 20İyi Maşaallah çok şükürpazartesi mi gitcen doktora
Ya teşekkür ederim kuzum şeker tadinda bir bayram olsun inşllah hepimiz için
Ben iki defa kan verdim kendini katlıyodu ve kese göründü diye başka vermemistim kanCanım doktorum şuan tatilde 20
Sinde geliyor bana direk randevu verecek işte 17 sinde sekreteri bakalım artık inş çok saol cnm senin nasıldı kan tahlillerin
Hadi bakalım az kalmis gelmesineCanım doktorum şuan tatilde 20
Sinde geliyor bana direk randevu verecek işte 17 sinde sekreteri bakalım artık inş çok saol cnm senin nasıldı kan tahlillerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?