İğneden sonraki gebelik testi

İyi Bayramlar canım iyiyim çok şükür idare ediyoruz aynı yatıyorum kalkıyorum öyle zaman öldürüyorum sen napıyonn nasılsın
Ben bi köye bi merkeze öyle dolanıyorum. Benim bu lekeler geçmedi . Azaldı bayağı ama gerçi senin gibi her wc ye gittiğimde yüreğim ağzımda

Ben bi köye bi merkeze öyle dolanıyorum. Benim bu lekeler geçmedi . Azaldı bayağı ama gerçi senin gibi her wc ye gittiğimde yüreğim ağzımda
Allah yardımcımız olsun canım inşallah çok gidip gelme sende yat dinlen uzan inşallah bi aksilik çıkmaz canım pazartesi gününü iple çekiyorum bende doktora gideceğim hem 7. Haftanın içinde olmuş olacağım belki kalp atışını duyarım diye düşünüyorum

Küçük de olsa duyarsın belki ben de pazartesi duydum

S Sblgnr günaydın canım doktora gidecektin bugün sen haber vermeyi unutma
Bende yazacaktım ben düşük yapmışım canım dün yine lekem geldi hastaneye geldim betam 27 ye düşmüştü doktorum kürtaj yapacağım dedi de bende bekliyorum hastanedeyim şuan bakalım ne diyor kürtaj olmak istemiyorum açıkçası

Ayyyyy kız ben daha dün dedim bi sorayım seni neyse bugün doktor günü diye bekleyeyim dedim çok üzüldüm yaa . Bebek küçük aslinda keşke kürtaj olmasa çok geçmiş olsun canım benim yaa

Geçmiş olsun cnm kesen görünmusmuyudu
Üzülme cnm inşllah rabbim tekrardan sağlıklı bir evlat nasip eder.

İyiyim canım sen nasılsın doktor bi ay sonra gel dedi ama ben daha kontrol zamanı geçmeden bi gideyim diyorum . Bugün 3-4 gibi gitmeyi düşünüyorum. Sen ne durumdasın
Bende iyim kuzum evdeyiz dışarı cikmiyoz catliyoz isteben bu ay gidemedim bayram dolaysiyla doktorlar yoktu klomen kullanamadim bu ay oluruna biraktik bakalim olacak mi
Doktordan çıktıktan sonra yaz kuzu nasilmis minik

Bende iyim kuzum evdeyiz dışarı cikmiyoz catliyoz isteben bu ay gidemedim bayram dolaysiyla doktorlar yoktu klomen kullanamadim bu ay oluruna biraktik bakalim olacak mi
Doktordan çıktıktan sonra yaz kuzu nasilmis minik
E bugun bitti yasaklar ya. Kalk bi hava al gayrı hadi inşaallah doğal yoldan gelir bu kez bebişin senin yine miniklerin var evde uğraşıp vakit de geçirirsin.
Gidersem yazarım kuzum korkuyorum bi yandan da gitmeye ama içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…