- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Ben bi köye bi merkeze öyle dolanıyorum. Benim bu lekeler geçmedi . Azaldı bayağı ama gerçiİyi Bayramlar canım iyiyim çok şükür idare ediyoruz aynı yatıyorum kalkıyorum öyle zaman öldürüyorumsen napıyonn nasılsın
Allah yardımcımız olsun canım inşallah çok gidip gelme sende yat dinlen uzan inşallah bi aksilik çıkmaz canım pazartesi gününü iple çekiyorum bende doktora gideceğim hem 7. Haftanın içinde olmuş olacağım belki kalp atışını duyarım diye düşünüyorumBen bi köye bi merkeze öyle dolanıyorum. Benim bu lekeler geçmedi . Azaldı bayağı ama gerçisenin gibi her wc ye gittiğimde yüreğim ağzımda
5+6 olduk işte bu şimdi 6. Haftanın içinde olduğumu gösteriyor demiBen bi köye bi merkeze öyle dolanıyorum. Benim bu lekeler geçmedi . Azaldı bayağı ama gerçisenin gibi her wc ye gittiğimde yüreğim ağzımda
Yani 6 bitecek 7 ye girmiş olacağım sanırım5+6 olduk işte bu şimdi 6. Haftanın içinde olduğumu gösteriyor demi
Doktor bana en son gittiğimde 6+2 demişti . Şimdi 6+6 yani 6 haftaligim. Tam 7 olmadım yani. Sen 5 sin tam5+6 olduk işte bu şimdi 6. Haftanın içinde olduğumu gösteriyor demi
Küçük de olsa duyarsın belki ben de pazartesi duydumAllah yardımcımız olsun canım inşallah çok gidip gelme sende yat dinlen uzan inşallah bi aksilik çıkmaz canım pazartesi gününü iple çekiyorum bende doktora gideceğim hem 7. Haftanın içinde olmuş olacağım belki kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
İnşallah sağlıklı olsun bi sıkıntı olmasın da onu duymak içinde beklerim sen kaç da duymuştunKüçük de olsa duyarsın belki ben de pazartesi duydum
6+2 dedi canımİnşallah sağlıklı olsun bi sıkıntı olmasın da onu duymak içinde beklerim sen kaç da duymuştun
Doktor bana en son gittiğimde 6+2 demişti . Şimdi 6+6 yani 6 haftaligim. Tam 7 olmadım yani. Sen 5 sin ta
Benimde öyle ki olacak pazartesi gününe kadar inşallah6+2 dedi canım
İnşaallah canım . 6 ile 7 hafta arasında duyuluyor diye okumuştum . Ama bazılarının daha geç de olabiliyormuş. Yazarsın burdan yineBenimde öyle ki olacak pazartesi gününe kadar inşallah
Tamam canım yazarım inşallahİnşaallah canım . 6 ile 7 hafta arasında duyuluyor diye okumuştum . Ama bazılarının daha geç de olabiliyormuş. Yazarsın burdan yine
Sen de bugün gidecek misin doktora canımCanım doktorum şuan tatilde 20
Sinde geliyor bana direk randevu verecek işte 17 sinde sekreteri bakalım artık inş çok saol cnm senin nasıldı kan tahlillerin
Bende yazacaktım ben düşük yapmışım canım dün yine lekem geldi hastaneye geldim betam 27 ye düşmüştü doktorum kürtaj yapacağım dedi de bende bekliyorum hastanedeyim şuan bakalım ne diyor kürtaj olmak istemiyorum açıkçası
Ayyyyy kız ben daha dün dedim bi sorayım seni neyse bugün doktor günü diye bekleyeyim dedimBende yazacaktım ben düşük yapmışım canım dün yine lekem geldi hastaneye geldim betam 27 ye düşmüştü doktorum kürtaj yapacağım dedi de bende bekliyorum hastanedeyim şuan bakalım ne diyor kürtaj olmak istemiyorum açıkçası
Geçmiş olsun cnm kesen görünmusmuyuduBende yazacaktım ben düşük yapmışım canım dün yine lekem geldi hastaneye geldim betam 27 ye düşmüştü doktorum kürtaj yapacağım dedi de bende bekliyorum hastanedeyim şuan bakalım ne diyor kürtaj olmak istemiyorum açıkçası
İyiyim canım sen nasılsınTatli Limon nasilsin cnm.doktora nezman gideceksin
Bende iyim kuzumİyiyim canım sen nasılsındoktor bi ay sonra gel dedi ama ben daha kontrol zamanı geçmeden bi gideyim diyorum . Bugün 3-4 gibi gitmeyi düşünüyorum. Sen ne durumdasın
E bugun bitti yasaklar ya. Kalk bi hava al gayrıBende iyim kuzumevdeyiz dışarı cikmiyoz catliyoz iste ben bu ay gidemedim bayram dolaysiyla doktorlar yoktu klomen kullanamadim bu ay oluruna biraktik bakalim olacak mi
Doktordan çıktıktan sonra yaz kuzu nasilmis minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?