İğneden sonraki gebelik testi

Canim dışarı cikmaya cikmaya alistik galiba cikasim gelmiyor şimdi de
Rabbim sanada nasip etsin kuzum valla minikler birbirlerink yiyorlar evde zaman onlarla geçiyor insllah rabbim sanada cifter cifter nasip etsin evin çocuk sesleriyle dolsun inşllah
Korkma kuzum guzel haberler alacaksin inşllah

amin inşaallah canım güzel duaların için çok teşekkür ederim. Sen de en kısa zamanda üçlersin inşaallah doktora geldim mübarek kalabalığı görmen lazım

Ayyyyy kız ben daha dün dedim bi sorayım seni neyse bugün doktor günü diye bekleyeyim dedim çok üzüldüm yaa . Bebek küçük aslinda keşke kürtaj olmasa çok geçmiş olsun canım benim yaa
Sağol canım benim gece kanamam olmuştu zaten simsiyah doktor muayene etti çok şükür kürtaja gerek yok dedi öyle çıkıp geldik bizde evdeyim şuan

Sağol canım benim gece kanamam olmuştu zaten simsiyah doktor muayene etti çok şükür kürtaja gerek yok dedi öyle çıkıp geldik bizde evdeyim şuan
Üzüldüm çok yaa hakkında hayırlısı dicek bi şey de bulamıyorum . Ben kurtajda çok kötü olmuştum cok ağrım olmustu en azından kürtaj olmadın . İnşaallah tertemiz olur rahmin . Bi şey kalmaz içinde

amin inşaallah canım güzel duaların için çok teşekkür ederim. Sen de en kısa zamanda üçlersin inşaallah doktora geldim mübarek kalabalığı görmen lazım
Amin amin cnm ya millet işi olanda disarida işi olmayanda sonra bu virus nasil bitsin demihadi guzel haberle gel kuzu duamdasın ❤❤

Evet canım kese görünmüştü ama betam 27 ye düşmüştü çok şükür kürtaj olmadım gece kanamam oldu
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum kurtaj olmaman iyi olmus cnm bu düşüğün arkasina tekrardan hamile kalirsin insllah birde pihtilasmami vardi sende cnmn

Amin amin cnm ya millet işi olanda disarida işi olmayanda sonra bu virus nasil bitsin demihadi guzel haberle gel kuzu duamdasın ❤❤
Baktı bi sıkıntı yoktu kalp atışı da vardı son adet günüme göre 7+5 olması lazım ama şu an 7 haftalık . Bu çok da sıkıntı degil dimi? Ben ovitrelle kullanmıştım çünkü ve takvimdeki yumurtlama gününden sonraya denk gelmişti ignem

Maşallah teyzesi yesin minik atan kalbiniyok cnm ilk haftalar normal ilerleyen zamanlarda öne bile geçiyor haftaları sen bol bol muz kasar peynir sut iç kuzum bebişe iyı gelir annesi

Maşallah teyzesi yesin minik atan kalbiniyok cnm ilk haftalar normal ilerleyen zamanlarda öne bile geçiyor haftaları sen bol bol muz kasar peynir sut iç kuzum bebişe iyı gelir annesi
Valla ne bileyim korkuyorum hala inanamıyorum çok teşekkür ederim canım benim hadi sen de bana yetis de yol göster gayrı

Valla ne bileyim korkuyorum hala inanamıyorum çok teşekkür ederim canım benim hadi sen de bana yetis de yol göster gayrı
Korkma cnm rabbime sığın inan çok guzel olacak herşey
Canim elini karnina ayetel kürsü oku hergun insallah seni ve bebegini koruyacak rabbim
Ya inşallah kuzum bu ay olurda yetisirim sana cok isterim

Korkma cnm rabbime sığın inan çok guzel olacak herşey
Canim elini karnina ayetel kürsü oku hergun insallah seni ve bebegini koruyacak rabbim
Ya inşallah kuzum bu ay olurda yetisirim sana cok isterim
Valla yetisirsen benden iyisi yok kafanı sisirirdim heralde böyle şöyle diye okurum canım her gün Allah senden razı olsun bana cidden güzel enerji veriyorsun neden bilmiyorum

Valla yetisirsen benden iyisi yok kafanı sisirirdim heralde böyle şöyle diye okurum canım her gün Allah senden razı olsun bana cidden güzel enerji veriyorsun neden bilmiyorum
Amin cnm sende de razi olsun olsun cnm yine sormak istedigin herseyi sorabilirsin bildiğim birsey olursa cevaplarim bilmedigim olursa birlikte arastiriz öğreniriz

Amin cnm sende de razi olsun olsun cnm yine sormak istedigin herseyi sorabilirsin bildiğim birsey olursa cevaplarim bilmedigim olursa birlikte arastiriz öğreniriz
Tamam canım senin de bebelerin var Allah sana bagislasin tecrübelisin benden kat be kat takıldığım yerde sana yazarım ben

Tamam canım senin de bebelerin var Allah sana bagislasin tecrübelisin benden kat be kat takıldığım yerde sana yazarım ben
Amin kuzum benimestağfirullah cnm her hamilelik farkli oluyor inan bende hamile kaldigimda sanki ilk kez anne olacakmisim gibi serüven tekrardan basliyor bildigim halde bazen bile takıldığım yerler oluyor

Amin kuzum benimestağfirullah cnm her hamilelik farkli oluyor inan bende hamile kaldigimda sanki ilk kez anne olacakmisim gibi serüven tekrardan basliyor bildigim halde bazen bile takıldığım yerler oluyor
doğrudur valla. Kuzum hani üstten ultrasonda kalp atışı var ya doktor ekrandan gösteriyo. Hani bi ses var ama henüz çok net değil ama ekranda ritimli bi sekilde atıyor. Net bi kalp sesi için çok küçük değil mi? Herkesin öyle mi duyuluyor 7. Haftada

İnşallah canım inşallah sen daha önce kürtaj olmuş muydun

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum kurtaj olmaman iyi olmus cnm bu düşüğün arkasina tekrardan hamile kalirsin insllah birde pihtilasmami vardi sende cnmn
Amin inşallah canım Rabbim cümlemize şifa versin inşallah benim bildiğim yoktu ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanıyordum genetik sonucumuz kromozom olanı daha çıkmamış onu bekliyoruz doktor mutlaka istedi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…