- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Canim dışarı cikmaya cikmaya alistik galiba cikasim gelmiyor şimdi deE bugun bitti yasaklar ya. Kalk bi hava al gayrıhadi inşaallah doğal yoldan gelir bu kez bebişin senin yine miniklerin var evde uğraşıp vakit de geçirirsin.
Gidersem yazarım kuzum korkuyorum bi yandan da gitmeye ama içim içimi yiyor
Canim dışarı cikmaya cikmaya alistik galiba cikasim gelmiyor şimdi de
Rabbim sanada nasip etsin kuzum valla minikler birbirlerink yiyorlar evde zaman onlarla geçiyor insllah rabbim sanada cifter cifter nasip etsin evin çocuk sesleriyle dolsun inşllah
Korkma kuzum guzel haberler alacaksin inşllah
Sağol canım benim gece kanamam olmuştu zaten simsiyah doktor muayene etti çok şükür kürtaja gerek yok dedi öyle çıkıp geldik bizde evdeyim şuanAyyyyy kız ben daha dün dedim bi sorayım seni neyse bugün doktor günü diye bekleyeyim dedimçok üzüldüm yaa . Bebek küçük aslinda keşke kürtaj olmasa çok geçmiş olsun canım benim yaa
Evet canım kese görünmüştü ama betam 27 ye düşmüştü çok şükür kürtaj olmadım gece kanamam olduGeçmiş olsun cnm kesen görünmusmuyudu
Üzülme cnm inşllah rabbim tekrardan sağlıklı bir evlat nasip eder.
Üzüldüm çok yaaSağol canım benim gece kanamam olmuştu zaten simsiyah doktor muayene etti çok şükür kürtaja gerek yok dedi öyle çıkıp geldik bizde evdeyim şuan
Amin amin cnmamin inşaallah canım güzel duaların için çok teşekkür ederim. Sen de en kısa zamanda üçlersin inşaallah doktora geldim mübarek kalabalığı görmen lazım
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum kurtaj olmaman iyi olmus cnm bu düşüğün arkasina tekrardan hamile kalirsin insllahEvet canım kese görünmüştü ama betam 27 ye düşmüştü çok şükür kürtaj olmadım gece kanamam oldu
Baktı bi sıkıntı yoktu kalp atışı da vardıAmin amin cnmya millet işi olanda disarida işi olmayanda sonra bu virus nasil bitsin demi hadi guzel haberle gel kuzu duamdasın ❤❤
Maşallah teyzesi yesin minik atan kalbiniBaktı bi sıkıntı yoktu kalp atışı da vardıson adet günüme göre 7+5 olması lazım ama şu an 7 haftalık . Bu çok da sıkıntı degil dimi? Ben ovitrelle kullanmıştım çünkü ve takvimdeki yumurtlama gününden sonraya denk gelmişti ignem
Valla ne bileyim korkuyorum hala inanamıyorumMaşallah teyzesi yesin minik atan kalbiniyok cnm ilk haftalar normal ilerleyen zamanlarda öne bile geçiyor haftaları sen bol bol muz kasar peynir sut iç kuzum bebişe iyı gelir annesi
Korkma cnm rabbime sığın inan çok guzel olacak herşeyValla ne bileyim korkuyorum hala inanamıyorumçok teşekkür ederim canım benim hadi sen de bana yetis de yol göster gayrı
Valla yetisirsen benden iyisi yok kafanı sisirirdim heralde böyle şöyle diyeKorkma cnm rabbime sığın inan çok guzel olacak herşey
Canim elini karnina ayetel kürsü oku hergun insallah seni ve bebegini koruyacak rabbim
Ya inşallah kuzum bu ay olurda yetisirim sana cok isterim
Amin cnm sende de razi olsunValla yetisirsen benden iyisi yok kafanı sisirirdim heralde böyle şöyle diyeokurum canım her gün Allah senden razı olsun bana cidden güzel enerji veriyorsun neden bilmiyorum
Tamam canım senin de bebelerin var Allah sana bagislasin tecrübelisin benden kat be kat takıldığım yerde sana yazarım benAmin cnm sende de razi olsunolsun cnm yine sormak istedigin herseyi sorabilirsin bildiğim birsey olursa cevaplarim bilmedigim olursa birlikte arastiriz öğreniriz
Hayır cnm aradım sekreteri pazartesi gelecek daha doktorum yıllık izindeymiş Haziran 4 e verdi randevuyu hayırlsıyla inş bakalım şimdilik iyiyim bi sıkıntım yok çok şükürSen de bugün gidecek misin doktora canım
Yaaa 4 Haziran a kadar gitmeyecek misin ??Hayır cnm aradım sekreteri pazartesi gelecek daha doktorum yıllık izindeymiş Haziran 4 e verdi randevuyu hayırlsıyla inş bakalım şimdilik iyiyim bi sıkıntım yok çok şükür
Amin kuzum benimTamam canım senin de bebelerin var Allah sana bagislasin tecrübelisin benden kat be kat takıldığım yerde sana yazarım ben
Amin kuzum benimestağfirullah cnm her hamilelik farkli oluyor inan bende hamile kaldigimda sanki ilk kez anne olacakmisim gibi serüven tekrardan basliyor bildigim halde bazen bile takıldığım yerler oluyor
İnşallah canım inşallahÜzüldüm çok yaahakkında hayırlısı dicek bi şey de bulamıyorum . Ben kurtajda çok kötü olmuştum cok ağrım olmustu en azından kürtaj olmadın . İnşaallah tertemiz olur rahmin . Bi şey kalmaz içinde
Amin inşallah canım Rabbim cümlemize şifa versin inşallahHakkinda hayirlisi olsun kuzum kurtaj olmaman iyi olmus cnm bu düşüğün arkasina tekrardan hamile kalirsin insllahbirde pihtilasmami vardi sende cnmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?