- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Canim herkeste oyle oluyor daha kucuk olduklari için kalp seside oyle geliyor ilerleyen haftalarda gümbür gümbür sesi daha cok duyacaksindoğrudur valla. Kuzum hani üstten ultrasonda kalp atışı var ya doktor ekrandan gösteriyo. Hani bi ses var ama henüz çok net değil ama ekranda ritimli bi sekilde atıyor. Net bi kalp sesi için çok küçük değil mi? Herkesin öyle mi duyuluyor 7. Haftada
Tamam cnm.insllah birseyin cikmaz bende yaptirdim kan pihtilasmasi cikti dr dediki ya covid geçirdin yada cevresel faktörlerden dolayi olusmus dedi cunku ben ikitane dogum yaptim bende cikmaz diyordum bir bos birde kimyasal gecirince ortaya cikti şükür ki tedavisi varmis banada hamile kalinca aspirin ve igne olacaksin dediAmin inşallah canım Rabbim cümlemize şifa versin inşallahbenim bildiğim yoktu ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanıyordum genetik sonucumuz kromozom olanı daha çıkmamış onu bekliyoruz doktor mutlaka istedi onu
Evet benim de düşüğüm vardı Ekim ayında oldum canımİnşallah canım inşallahsen daha önce kürtaj olmuş muydun
Anam o rahatsız olmasın ben herseyi yaparımCanim herkeste oyle oluyor daha kucuk olduklari için kalp seside oyle geliyor ilerleyen haftalarda gümbür gümbür sesi daha cok duyacaksinyani endişelenme cnm normal bu durum bazi doktorlar dinletmiyor bile bebekler rahatsiz oliyor diye
Hayır cnm gitmeyeceğim beklerimYaaa 4 Haziran a kadar gitmeyecek misin ??
İlk gebeliğin miydi senin ? Valla iyi dayanıyorsun ben duramazdim heraldeHayır cnm gitmeyeceğim beklerim
Anladım canım geçmiş olsun sana da o zamanEvet benim de düşüğüm vardı Ekim ayında oldum canım
Aynen canım öyle bende kullandım onları ama işte nasip değilmiş yine de bakalım hayırlısı Rabbimden artıkTamam cnm.insllah birseyin cikmaz bende yaptirdim kan pihtilasmasi cikti dr dediki ya covid geçirdin yada cevresel faktörlerden dolayi olusmus dedi cunku ben ikitane dogum yaptim bende cikmaz diyordum bir bos birde kimyasal gecirince ortaya cikti şükür ki tedavisi varmis banada hamile kalinca aspirin ve igne olacaksin dedi
Sağol canım. Nasılsın şimdi kanaman var dimi ? Çok geçmiş olsun bugün de öyle aklıma geldi sorup canını sıkmayayım diye yazmadımAnladım canım geçmiş olsun sana da o zaman
Sağol canım benim iyi diyelim iyi olalım napalim evet devam ediyor karnım da ağrıyor baş etmeye çalışıyorum işteSağol canım. Nasılsın şimdi kanaman var dimi ? Çok geçmiş olsun bugün de öyle aklıma geldi sorup canını sıkmayayım diye yazmadım
Allah tez zamanda sağlık versin huzur versin canımSağol canım benim iyi diyelim iyi olalım napalim evet devam ediyor karnım da ağrıyor baş etmeye çalışıyorum işte
Yok cnm ilk gebeliğim değil kızım var benim 3.5 yaşındaİlk gebeliğin miydi senin ? Valla iyi dayanıyorsun ben duramazdim heralde
Benim ilk gün diye mi acaba bu heyecanımYok cnm ilk gebeliğim değil kızım var benim 3.5 yaşında
Amin cnm cümlemizinkiniBenim ilk gün diye mi acaba bu heyecanımneyse Allah bağışlasın canım
Doğrudur henüz o duyguları bilmediğimiz içinAslında ben kendi doktorumun dışına gitmek istemediğim için kızımında doktoruydu artık bi doktor hastadan öteyiz o yüzden beklemek istedim aslında aynı heyecanlar oluyor ama zaman su gibi geçiyor evde ilgilenmem gerek bi kızım var inan unutuyorum çoğu zaman mide bulantım olmasa
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah tez zamanda sağlık versin huzur versin canım
Yazarım cnm merak etmeDoğrudur henüz o duyguları bilmediğimiz içinben de şimdiye kadar tek doktor kullandım nedense içimde tuhaf bir güven oluşmuştu ona karşı. Sen yine de doktora falan gidersen yaz.
Merhaba canım durumumuz çok benziyor o yüzden yazmak istedim. Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Sonrasında iki gebelik geçirdim birincisi kimyasal gebelik ikincisi ise gelişmedi yada boş gebelikti tam bişey söylemediler sekiz haftalık olması gerekirken hâlâ beş haftalık görünüyordu ve kürtaj oldum. Trombofili testinde 4 gende heterozigot çıktı. Hamile kalınca iğne başlarız dedi. Senin pıhtılaşma sonucu nasıl çıktı şu an bişey kulaniyor musun bunun için??Tamam cnm.insllah birseyin cikmaz bende yaptirdim kan pihtilasmasi cikti dr dediki ya covid geçirdin yada cevresel faktörlerden dolayi olusmus dedi cunku ben ikitane dogum yaptim bende cikmaz diyordum bir bos birde kimyasal gecirince ortaya cikti şükür ki tedavisi varmis banada hamile kalinca aspirin ve igne olacaksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?