İğneden sonraki gebelik testi

Canim herkeste oyle oluyor daha kucuk olduklari için kalp seside oyle geliyor ilerleyen haftalarda gümbür gümbür sesi daha cok duyacaksin yani endişelenme cnm normal bu durum bazi doktorlar dinletmiyor bile bebekler rahatsiz oliyor diye

Tamam cnm.insllah birseyin cikmaz bende yaptirdim kan pihtilasmasi cikti dr dediki ya covid geçirdin yada cevresel faktörlerden dolayi olusmus dedi cunku ben ikitane dogum yaptim bende cikmaz diyordum bir bos birde kimyasal gecirince ortaya cikti şükür ki tedavisi varmis banada hamile kalinca aspirin ve igne olacaksin dedi

Anam o rahatsız olmasın ben herseyi yaparım üç hafta ellemem içerde nasıl rahat ediyorsa etsin yatsın kalksın büyüsün ama benimle olsun yeter ki

Aynen canım öyle bende kullandım onları ama işte nasip değilmiş yine de bakalım hayırlısı Rabbimden artık

Aslında ben kendi doktorumun dışına gitmek istemediğim için kızımında doktoruydu artık bi doktor hastadan öteyiz o yüzden beklemek istedim aslında aynı heyecanlar oluyor ama zaman su gibi geçiyor evde ilgilenmem gerek bi kızım var inan unutuyorum çoğu zaman mide bulantım olmasa

Doğrudur henüz o duyguları bilmediğimiz için ben de şimdiye kadar tek doktor kullandım nedense içimde tuhaf bir güven oluşmuştu ona karşı. Sen yine de doktora falan gidersen yaz.

Merhaba canım durumumuz çok benziyor o yüzden yazmak istedim. Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Sonrasında iki gebelik geçirdim birincisi kimyasal gebelik ikincisi ise gelişmedi yada boş gebelikti tam bişey söylemediler sekiz haftalık olması gerekirken hâlâ beş haftalık görünüyordu ve kürtaj oldum. Trombofili testinde 4 gende heterozigot çıktı. Hamile kalınca iğne başlarız dedi. Senin pıhtılaşma sonucu nasıl çıktı şu an bişey kulaniyor musun bunun için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…