- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Merhaba gecmis olsun cnm benimde 2 gende pıhtılaşma cikti mhtf677 ve pai heterozigot isimini yanlis yazmis olabilirim 3 doktira gittim ikisi hamilele kalirkalmaz igne ve ilaca baslayacagaz dedi biride kese gorununce baslayacagaz dedi.Merhaba canım durumumuz çok benziyor o yüzden yazmak istedim. Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Sonrasında iki gebelik geçirdim birincisi kimyasal gebelik ikincisi ise gelişmedi yada boş gebelikti tam bişey söylemediler sekiz haftalık olması gerekirken hâlâ beş haftalık görünüyordu ve kürtaj oldum. Trombofili testinde 4 gende heterozigot çıktı. Hamile kalınca iğne başlarız dedi. Senin pıhtılaşma sonucu nasıl çıktı şu an bişey kulaniyor musun bunun için??
Benimde bu iki gende heterozigot çıktı bide önemsiz iki gen daha heterozigot. Kime sorsam pıhtılaşma sonradan olmaz teste gerek yok demişti ama ben araştırıp yaptırmaya karar verdim iyiki de yaptırmışim sonuç böyle çıktı. Dediğin gibi Allah'a şükür tedavisi var. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkli bir hamilelik ve doğum süreci yaşarız :)Merhaba gecmis olsun cnm benimde 2 gende pıhtılaşma cikti mhtf677 ve pai heterozigot isimini yanlis yazmis olabilirim 3 doktira gittim ikisi hamilele kalirkalmaz igne ve ilaca baslayacagaz dedi biride kese gorununce baslayacagaz dedi.
Suanlik birsey kullanmiyorum iste hamile kaldigimda riskli gebelik uzmanina gideceğim o karar verecek
Senin hangi gende cikmisti cnm
Amin cnm inşllah sağlıkla atlatiriz bu süreciBenimde bu iki gende heterozigot çıktı bide önemsiz iki gen daha heterozigot. Kime sorsam pıhtılaşma sonradan olmaz teste gerek yok demişti ama ben araştırıp yaptırmaya karar verdim iyiki de yaptırmışim sonuç böyle çıktı. Dediğin gibi Allah'a şükür tedavisi var. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkli bir hamilelik ve doğum süreci yaşarız :)
Tamam canım çok teşekkür ederim haberleselim inşallah. Bu arada sen gebelik için herhangi bir tedavi uyguluyor musun ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum on gün kaldı bekliyorum bakalımAmin cnm inşllah sağlıkla atlatiriz bu süreci
Facede kan pihtilasmasi grubu var cnm oraya katilip bilgi sahibi olabilirsin ben takip ediyorum
Cnm nisanda klomen ve cat ignesi oldum ama olmadi tam adet donemim bayram haftasina geldi doktorlarda olmadigi icin kaldi bu ay bizde oluruna biraktik bakalim bu ay olmazsa haziranda tekrar kullanirim klomen falan galibaTamam canım çok teşekkür ederim haberleselim inşallah. Bu arada sen gebelik için herhangi bir tedavi uyguluyor musun ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum on gün kaldı bekliyorum bakalım
İnşallah canım günler geçmiyor resmen. Bayram beni de etkiledi. En son kontrol arife günü gittim 15 mm olmuştu yumurta. Doktor iki gün ovulasyon testi yap cuma günü hâlâ pik degilse çatlatma iğnesini uygula ve gün aşırı degerlendirin dedi. Yani yumurta en son ne oldu bilmiyorum. Dün doktora gittim ilaç yazdırmak için hem de kontrol eder belki dedim ama bekleyelim oniki gün sonra gel dedi gönderdiCnm nisanda klomen ve cat ignesi oldum ama olmadi tam adet donemim bayram haftasina geldi doktorlarda olmadigi icin kaldi bu ay bizde oluruna biraktik bakalim bu ay olmazsa haziranda tekrar kullanirim klomen falan galiba
Ya az kalmis sana hadi hayirli haberler versin cnm
Insllah bebisin geliyordur cnm streslenme herseyi oliruna bırakİnşallah canım günler geçmiyor resmen. Bayram beni de etkiledi. En son kontrol arife günü gittim 15 mm olmuştu yumurta. Doktor iki gün ovulasyon testi yap cuma günü hâlâ pik degilse çatlatma iğnesini uygula ve gün aşırı degerlendirin dedi. Yani yumurta en son ne oldu bilmiyorum. Dün doktora gittim ilaç yazdırmak için hem de kontrol eder belki dedim ama bekleyelim oniki gün sonra gel dedi gönderdi
Ya cnm Allah kolaylik versin hamileyken yol çekmek zor rabbim yardimcin olsum maşallah büyümüşte kuzu ikili test ki yapilacakCanım benim. Çok şükür bi sıkıntı yok . Cumartesi gittim doktora önümüzdeki pazartesi gel ikili test için dedi. Okul yolu biraz sıkıntılı sadece. Hür gün iki saatten fazla yol gidiyoruz ve yollar berbat. İnşaallah sağ salim bitirebiliriz dönemi. Sen nasılsın? Benim aklıma geldin hep ama dedim taciz etmeyeyim kızı da
Ayyyy hamile misinnnnnnYa cnm Allah kolaylik versin hamileyken yol çekmek zor rabbim yardimcin olsum maşallah büyümüşte kuzu ikili test ki yapilacakins)ah güzel sonuçlar alirsin cnm
Bende iyim cnm cocuklarla uğraşıyomdün hamile olduğumu öğrendim şükür rabbim sağlıklı sikintisiz bir şekilde geçirmeyi nasip etsin
Yaz cnm istediğin zaman Yazabilirsin
Evet cnm hamileyimAyyyy hamile misinnnnnnAllah'ım ne güzel yaa. Senin de sağlıklı olsun inşaallah sağ salim gelsin. Adetin ne kadar geçti test mi yaptın ilaç kullanmış mıydın ? Şimdilik aklıma gelen bunlar
Ne güzellllll çok şükür gerek kalmamış ilaca vs.Evet cnm hamileyimamin kuzum benim
Adetim 2.gunu bugün cnm pazartesi test yaptim silik cizgi cikti sali kan verdim 55.19 cikti bugunde kadin dogumcu pihtilasma icin igne verdi 2gune bir kan degerimin artisina bakacagam insallah saglikli bir sekilde yükselir cnm
Kuzu mayista ilac kullanamadim bayrama denk geldigi icin incir havuc kuru kullanmistim belki o etki etti birde olursa olur olmazsa klomen kullanirim dedigim ay kaldim şükür
Evet kuzum şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzellllll çok şükür gerek kalmamış ilaca vs.Nasil hissediyorsun peki
Haftaya onlar da olcak inşaallahEvet kuzum şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim ilk cocukmus gibi mutluyuminsallah kese ve kalbinin atisinida duyarsam daha bir mutlu olacagam
Insallah kuzum benimHaftaya onlar da olcak inşaallahbence ilki sonu yoktur heralde hep aynı mutluluk heyecan olur diye düşünüyorum
Insallah kuzum benimaynen cnm ilktede ayni mutluluk.sonda
Teşekkür ederim cnmBi gelişme olursa yaz sen de . Tekrar hayırlı olsun gebeliğin canım
Yok cnm haftaya pazartesi gideceğem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?