İğneden sonraki gebelik testi

Merhaba gecmis olsun cnm benimde 2 gende pıhtılaşma cikti mhtf677 ve pai heterozigot isimini yanlis yazmis olabilirim 3 doktira gittim ikisi hamilele kalirkalmaz igne ve ilaca baslayacagaz dedi biride kese gorununce baslayacagaz dedi.
Suanlik birsey kullanmiyorum iste hamile kaldigimda riskli gebelik uzmanina gideceğim o karar verecek
Senin hangi gende cikmisti cnm

Benimde bu iki gende heterozigot çıktı bide önemsiz iki gen daha heterozigot. Kime sorsam pıhtılaşma sonradan olmaz teste gerek yok demişti ama ben araştırıp yaptırmaya karar verdim iyiki de yaptırmışim sonuç böyle çıktı. Dediğin gibi Allah'a şükür tedavisi var. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkli bir hamilelik ve doğum süreci yaşarız :)

Amin cnm inşllah sağlıkla atlatiriz bu süreci
Facede kan pihtilasmasi grubu var cnm oraya katilip bilgi sahibi olabilirsin ben takip ediyorum

Amin cnm inşllah sağlıkla atlatiriz bu süreci
Facede kan pihtilasmasi grubu var cnm oraya katilip bilgi sahibi olabilirsin ben takip ediyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim haberleselim inşallah. Bu arada sen gebelik için herhangi bir tedavi uyguluyor musun ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum on gün kaldı bekliyorum bakalım

Tamam canım çok teşekkür ederim haberleselim inşallah. Bu arada sen gebelik için herhangi bir tedavi uyguluyor musun ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum on gün kaldı bekliyorum bakalım
Cnm nisanda klomen ve cat ignesi oldum ama olmadi tam adet donemim bayram haftasina geldi doktorlarda olmadigi icin kaldi bu ay bizde oluruna biraktik bakalim bu ay olmazsa haziranda tekrar kullanirim klomen falan galiba
Ya az kalmis sana hadi hayirli haberler versin cnm

İnşallah canım günler geçmiyor resmen. Bayram beni de etkiledi. En son kontrol arife günü gittim 15 mm olmuştu yumurta. Doktor iki gün ovulasyon testi yap cuma günü hâlâ pik degilse çatlatma iğnesini uygula ve gün aşırı degerlendirin dedi. Yani yumurta en son ne oldu bilmiyorum. Dün doktora gittim ilaç yazdırmak için hem de kontrol eder belki dedim ama bekleyelim oniki gün sonra gel dedi gönderdi

Insllah bebisin geliyordur cnm streslenme herseyi oliruna bırak
Benim 3 tane yum vardi olmadi bende sasirdim
3 taneden biride mi dollenmez diye gerci hayirlisi neyse rabbim onu nasip ediyor
Guzel haberler alacagamiz ay olsun kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz

Tatli Limon nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor aklima geldinde bir yazayim dedim
Canım benim. Çok şükür bi sıkıntı yok . Cumartesi gittim doktora önümüzdeki pazartesi gel ikili test için dedi. Okul yolu biraz sıkıntılı sadece. Hür gün iki saatten fazla yol gidiyoruz ve yollar berbat. İnşaallah sağ salim bitirebiliriz dönemi. Sen nasılsın? Benim aklıma geldin hep ama dedim taciz etmeyeyim kızı da

Ya cnm Allah kolaylik versin hamileyken yol çekmek zor rabbim yardimcin olsum maşallah büyümüşte kuzu ikili test ki yapilacakins)ah güzel sonuçlar alirsin cnm
Bende iyim cnm cocuklarla uğraşıyom dün hamile olduğumu öğrendim şükür rabbim sağlıklı sikintisiz bir şekilde geçirmeyi nasip etsin
Yaz cnm istediğin zaman Yazabilirsin

Ayyyy hamile misinnnnnn Allah'ım ne güzel yaa. Senin de sağlıklı olsun inşaallah sağ salim gelsin. Adetin ne kadar geçti test mi yaptın ilaç kullanmış mıydın ? Şimdilik aklıma gelen bunlar

Ayyyy hamile misinnnnnn Allah'ım ne güzel yaa. Senin de sağlıklı olsun inşaallah sağ salim gelsin. Adetin ne kadar geçti test mi yaptın ilaç kullanmış mıydın ? Şimdilik aklıma gelen bunlar
Evet cnm hamileyimamin kuzum benim
Adetim 2.gunu bugün cnm pazartesi test yaptim silik cizgi cikti sali kan verdim 55.19 cikti bugunde kadin dogumcu pihtilasma icin igne verdi 2gune bir kan degerimin artisina bakacagam insallah saglikli bir sekilde yükselir cnm
Kuzu mayista ilac kullanamadim bayrama denk geldigi icin incir havuc kuru kullanmistim belki o etki etti birde olursa olur olmazsa klomen kullanirim dedigim ay kaldim şükür

Ne güzellllll çok şükür gerek kalmamış ilaca vs. Nasil hissediyorsun peki

Evet kuzum şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim ilk cocukmus gibi mutluyum insallah kese ve kalbinin atisinida duyarsam daha bir mutlu olacagam
Haftaya onlar da olcak inşaallah bence ilki sonu yoktur heralde hep aynı mutluluk heyecan olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…