İğneden sonraki gebelik testi

Yok şükür cnm insllah saglikla keseyi görürüm sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Bugün gittim ben de kan verdim ikili test için. 10 gün sonra cikicak sonuç . İlaçlarımı falan değişti. Sen hiç omega falan kullandın mi canım bana kan ilacı d vitamini omega magnezyum verdi. Bana çok geldi ilaçlar sanki

Masallah cinsiyetii öğrenmene az kalmış güzel sonuclarin çıkar insallah cnmben omega kullanmadim ama sen kullan cnm bebegin beyin gelisimi icin önemli vitaminlerini ihmal etme doktorun eksiklik görmüş vermistir cnm

Masallah cinsiyetii öğrenmene az kalmış güzel sonuclarin çıkar insallah cnmben omega kullanmadim ama sen kullan cnm bebegin beyin gelisimi icin önemli vitaminlerini ihmal etme doktorun eksiklik görmüş vermistir cnm
Valla bol keseden verdi ilaçları da bakalım iki hafta sonra gitsem öğrenirim heralde net bi sekilde . Allah razı olsun canım benim

Valla bol keseden verdi ilaçları da bakalım iki hafta sonra gitsem öğrenirim heralde net bi sekilde . Allah razı olsun canım benim
Kullan cnm ihmal etme bak ben ilk cocugumda vitaminleri kullandim masllah cok guzel bir kiloda doğdu ikinci cocukta onemsemedim vitaminleri zayif dogdu ve devamli hastalandi
Öğrenirsin cnm en azindan cinsiyet hakkinda bir tahminde bulunur

Kullan cnm ihmal etme bak ben ilk cocugumda vitaminleri kullandim masllah cok guzel bir kiloda doğdu ikinci cocukta onemsemedim vitaminleri zayif dogdu ve devamli hastalandi
Öğrenirsin cnm en azindan cinsiyet hakkinda bir tahminde bulunur
Aaaa birakmayayim o zaman ilaçları ilerleyen zamanda da senin 5 hafta olmuştur dimi

Aaaa birakmayayim o zaman ilaçları ilerleyen zamanda da senin 5 hafta olmuştur dimi
Cnm yumurtlama günü tek iliski olmustu yani yuma gore hesaplarsam 3 haftalik falan ama adette gore 5 haftalik cnm bugum bende çok açık akintiyla birlikte lekelenme oldu cnm sende oldumuydu boyle birşey

Cnm yumurtlama günü tek iliski olmustu yani yuma gore hesaplarsam 3 haftalik falan ama adette gore 5 haftalik cnm bugum bende çok açık akintiyla birlikte lekelenme oldu cnm sende oldumuydu boyle birşey
Son adetten tarihinden sonra hesaplandığı için 5 hafta falan olması lazım . Benim 7. Haftada oldu lekelenmem ve bir hafta sürdü canım . Çok korkmuştum ben. Acile gitmiştim içerde kanama yok demişti. Kendi doktorum da aynı şeyi dedi ve normal bu zamanlarda bu lekeler dedi. Benim kahverengi idi genel olarak. Doktor kırmızı kan şeklinde olursa korkmamiz gerekiyor demişti . Senin nasıl peki

Benimde akintiyla birlikte cok acik kahverengi geldi ama silince falan gelmiyor kuzum iki sefer nirmal akinti gibi geldi

Bel agrisi var kuzum bugun tekrar kan verdim 5020 cikti degerim nasil sence
  • Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
  • Gebeliğin 7 ve 8. haftasında 7.650-229.000 mlU/mL
  • Ben de internetten takip ediyodum betaya göre kaçıncı haftadayim diye. Senin sonuca göre 5.haftadasin son adet gününe göre de öyle
  • Bir de önemli olan katlanarak artmasi ya iki günde bir onu takip etmiş mıydın

Adet günü 55 di iki gun sonra 208 oldu 5 gun sonrada 5020 cnm doktor cok iyi gidiyor dedi

Hemen hemen her namazda hem burdakilere hem çevremde bu hasretle yananlara ediyorum sen de unutma bizleri doktora falan gidersen de yaz
Allah razi olsun kuzum rabbim hayila kucagina almayi nasip etsin isteyen dileyen herkese nasip etsin mevlam duamdasin kuzum.herzamanda olacaksin

M Maviayyy günaydın kuzum nasılsın
Iyi diyelim iyi olsun cnm kahverengi lekelenmem vardi sonra pazar wc girdim kanama geldi acil doktora gittik şükür kese duruyordu.dunde kendi doktoruma gittim kese ve bebek olusumunu gördü haftaya kalp atimi icin çağırdı
Kanama icin iğne verdi cnm yatarak bol bol dinlen dedi
Sen nasilsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…