- Konu Sahibi Tatli Limon
-
İyi çok şükür boş gebelik değilmişIyi diyelim iyi olsun cnm kahverengi lekelenmem vardi sonra pazar wc girdim kanama geldi acil doktora gittik şükür kese duruyordu.dunde kendi doktoruma gittim kese ve bebek olusumunu gördü haftaya kalp atimi icin çağırdı
Kanama icin iğne verdi cnm yatarak bol bol dinlen dedi
Sen nasilsin cnm
Aynen cnm şükür insllah sağlıkla kalp atisinida duyarımİyi çok şükür boş gebelik değilmişkanama devam ediyor mu daha . Ben de doktora gittin mi diye sorcaktim.
İyiyim şükür ben de okula devam her gün aynı şeyler
Valla son güne kadar gümbür gümbür gelir bizim cocuklarAynen cnm şükür insllah sağlıkla kalp atisinida duyarım
Kanama durdu biraz şükür lekenme olarak geliyor ignenin etkisi oldu galiba
Allah kolaylik versin cnm bu sıcakta zor demi neyse bu haftayida bitirirsen haftaya bitiyor okullar
Bir haftadir var kuzum once az geliyordu kanama olduktan sonra cok gelmeye başladı insllah biter cnmValla son güne kadar gümbür gümbür gelir bizim cocuklar
Ne kadar sürdü bu lekelenmen benim 8 gün falan sürmüştü. İnşaallah biter tamamen
İnşaallah yaa . Kesede sıkıntı yok Allah'tan . Tez zamanda sağlıklı ilerlesinBir haftadir var kuzum once az geliyordu kanama olduktan sonra cok gelmeye başladı insllah biter cnm
Amin cnm çok şükür sikinti yokİnşaallah yaa . Kesede sıkıntı yok Allah'tan . Tez zamanda sağlıklı ilerlesin
Iyim cnm şükür sen nasılsın
Tehlikeli bir durumda mi kanamaIyim cnm şükür sen nasılsın
Kaç gündür aklımdasın yazayim dedim yazamadim çarşamba günü doktora gittim şükür bebişin kalp atışını duydum kanama alani varmış iğne ve ilaç verdi bizde durumlar böyle cnm senin kuzu nasil
Aynen çok seviyorum buranın emojilerini ilk başta bunu,Burdaki emojiler çok tatlı yaaa
Yani düşük riski oliyor kuzu doktor dinleneceksin dediTehlikeli bir durumda mi kanama
İyiyim şükür canım bir ay sonra gitcem kontrole . Bi piremsesim olcak inşaallah. Yani doktor kız dedi büyük ihtimalletarama da temiz çıktı . Okul da bitti . Başlasın kavurucu sıcaklar
Tam da seni anlatıyorAynen çok seviyorum buranın emojilerini ilk başta bunu,
Kacc hafta oldu canım . Allah korusun düşük falan deme yaa lafını bile etmeYani düşük riski oliyor kuzu doktor dinleneceksin dedi
Yaa ne güzel kiz annesi olmak cok güzel bir duygubende iki tane var.iyi ki olmislar kuzu yatiyorum yardımcılarım onlar benim
Masallah cnm sonuckarin temiz cikmasina sevindim
Aynen cnm ya nasil sicak nefes zor aliyorsun
7+4 olduk kuzum valla insllah Allahin izniyle birsey olmaz cnm biraz zorlu geçiyorKacc hafta oldu canım . Allah korusun düşük falan deme yaa lafını bile etmeRabbim size bağışlasın kuzularinizi ne güzel
İnşaallah biter kanaman canım7+4 olduk kuzum valla insllah Allahin izniyle birsey olmaz cnm biraz zorlu geçiyor
Amin cnm benim sende sağlıkla kucağına alirsin prensesi inşllah
Canım kanaman var mı daha7+4 olduk kuzum valla insllah Allahin izniyle birsey olmaz cnm biraz zorlu geçiyor
Amin cnm benim sende sağlıkla kucağına alirsin prensesi inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?