İğneden sonraki gebelik testi

İyi çok şükür boş gebelik değilmiş kanama devam ediyor mu daha . Ben de doktora gittin mi diye sorcaktim.
İyiyim şükür ben de okula devam her gün aynı şeyler

İyi çok şükür boş gebelik değilmiş kanama devam ediyor mu daha . Ben de doktora gittin mi diye sorcaktim.
İyiyim şükür ben de okula devam her gün aynı şeyler
Aynen cnm şükür insllah sağlıkla kalp atisinida duyarım
Kanama durdu biraz şükür lekenme olarak geliyor ignenin etkisi oldu galiba
Allah kolaylik versin cnm bu sıcakta zor demi neyse bu haftayida bitirirsen haftaya bitiyor okullar

Valla son güne kadar gümbür gümbür gelir bizim cocuklar
Ne kadar sürdü bu lekelenmen benim 8 gün falan sürmüştü. İnşaallah biter tamamen

Valla son güne kadar gümbür gümbür gelir bizim cocuklar
Ne kadar sürdü bu lekelenmen benim 8 gün falan sürmüştü. İnşaallah biter tamamen
Bir haftadir var kuzum once az geliyordu kanama olduktan sonra cok gelmeye başladı insllah biter cnm

Tehlikeli bir durumda mi kanama
İyiyim şükür canım bir ay sonra gitcem kontrole . Bi piremsesim olcak inşaallah. Yani doktor kız dedi büyük ihtimalle tarama da temiz çıktı . Okul da bitti . Başlasın kavurucu sıcaklar

Yani düşük riski oliyor kuzu doktor dinleneceksin dedi
Yaa ne güzel kiz annesi olmak cok güzel bir duygu bende iki tane var.iyi ki olmislar kuzu yatiyorum yardımcılarım onlar benim
Masallah cnm sonuckarin temiz cikmasina sevindim
Aynen cnm ya nasil sicak nefes zor aliyorsun

Kacc hafta oldu canım . Allah korusun düşük falan deme yaa lafını bile etme Rabbim size bağışlasın kuzularinizi ne güzel

Kacc hafta oldu canım . Allah korusun düşük falan deme yaa lafını bile etme Rabbim size bağışlasın kuzularinizi ne güzel
7+4 olduk kuzum valla insllah Allahin izniyle birsey olmaz cnm biraz zorlu geçiyor
Amin cnm benim sende sağlıkla kucağına alirsin prensesi inşllah

7+4 olduk kuzum valla insllah Allahin izniyle birsey olmaz cnm biraz zorlu geçiyor
Amin cnm benim sende sağlıkla kucağına alirsin prensesi inşllah
İnşaallah biter kanaman canım sen de kucağına al sağ salim. Burda hasretini çeken tüm arkadaşlara da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…