- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Yok kuzum bitti kanamam sadece lekelenme şeklinde geliyor oda içeride kanama alani olduğu için galibaCanım kanaman var mı daha
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamandaİnşaallah biter kanaman canımsen de kucağına al sağ salim. Burda hasretini çeken tüm arkadaşlara da nasip olsun
Cooookkk şükür yaaYok kuzum bitti kanamam sadece lekelenme şeklinde geliyor oda içeride kanama alani olduğu için galiba
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Ya ne tatlisin sen kuzumCooookkk şükür yaao lekelenmeler de biter inşaallah
Ya ne tatlisin sen kuzumgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim Annelik meşakkatli bir yol inşllah sağlıkla hayırla bebislerimizi kucaginiza alırız cnm
Gebelik günlüğüne giriş yapmissin demek ki kanaman bitti değil mi?Ya ne tatlisin sen kuzumgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim Annelik meşakkatli bir yol inşllah sağlıkla hayırla bebislerimizi kucaginiza alırız cnm
Teşekkür ederim cnm benim seninde bayramin kutlu olsunGebelik günlüğüne giriş yapmissin demek ki kanaman bitti değil mi?bu arada nasılsın geçmiş bayramın kutlu olsun
Gözün aydın canım benim çok şükür bitmis kanaman.Teşekkür ederim cnm benim seninde bayramin kutlu olsun
Bitti cnm kanamam şükür iğnelere devam ediyorum iğnenin sayesinde birazda durdu kuzum
Iyiyim şükür cocuklarla uğraşıyorum cnm
Sen nasilsin prenses nasil cnm
Teşekkür ederim cnmGözün aydın canım benim çok şükür bitmis kanaman.
Ben daha gitmedim doktora ama çok merak ediyorum nasıl oldu diye. Bu hafta gitcem inşaallah. Doktorum yokum demişti bi süre. Henüz bi şey de hissetmiyorum tedirgin oluyorum ama kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep
Çatlama ignesini kendinizi yaptınız yoksa Dr mu yapıyorKızlar ben 7 Nisan 23:00 da çatlatma iğnemi yapmıştım. Bugün 13. Günüm . Normal adet günüm de Cuma . Kasıklarım adet olacaksin diyor ama yine de ümit kesilmez. Gebelik testi 14.gunden sonra mı yapılıyor. Bir de iğneye göre mi adet olunuyor yoksa normal günüme göre mi ?
Evet oyleymis de sabredebilsek biTeşekkür ederim cnm
Ilk hamilelikte biraz daha geç hissediyorsun cnm bebisi merak etme annesi insllah sağlıkla görürsün prensesi ben ikinci kizimda 20 haftalikti hissettiğimde
Kiz bebis olunca biraz daha nazli çıkıyorlar annesi
Evde eşim yaptı. Daha öncekinde acilde yapmıştım.Çatlama ignesini kendinizi yaptınız yoksa Dr mu yapıyor
Aynen kuzum biraz sabretmek gerekiyorEvet oyleymis de sabredebilsek bibiraz daha rahatladım sen 20 hafta diyince
Ne zaman gitcen tekrarAynen kuzum biraz sabretmek gerekiyorbende heycanliyim cinsiyete az kaldi bakalim küçük tırtıli ne olacak
Bayramdan sonra gel demisti cnm cumartesi giderim ama cinsiyetini soyleri mi bilemiyorumNe zaman gitcen tekrarbana yaz ogrenince
Eğer cins biri değilse tahmin edebilir de bazıları yokuşa sürüyor ısrarlaBayramdan sonra gel demisti cnm cumartesi giderim ama cinsiyetini soyleri mi bilemiyorum
Yazarim kuzum sana insllah
Amin cnm benim iki kizim var evet bir oğluş gelir inşllah hayirlisi ileEğer cins biri değilse tahmin edebilir de bazıları yokuşa sürüyor ısrarlaAllah gönlündeki hayırlı kılıp versin inşaallah canım . İki kız miydi senin
İnşaallah bi erkek kardeşleri olur o zaman hayırlısı ile. Yaz öğrenirsen canımAmin cnm benim iki kizim var evet bir oğluş gelir inşllah hayirlisi ile
Aynen bazen bebgin konumundan gorunmuyor bazende doktordan kaynaklaniyor insllah goruruz bu gittigimizde
Amin kuzum benim yazarim tabi öğrenir öğrenmezİnşaallah bi erkek kardeşleri olur o zaman hayırlısı ile. Yaz öğrenirsen canım
Amin canımAmin kuzum benim yazarim tabi öğrenir öğrenmez
Sende prensesi saglikla alirsin inşallah kucağına
Bugün doktora gittim bebek bir hafta geride . 18. Haftaya girdim normalde ama bebek 17 de ve kemik yapısı da 16+5 dedi . Moralim çok bozukAmin kuzum benim yazarim tabi öğrenir öğrenmez
Sende prensesi saglikla alirsin inşallah kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?