İğneden sonraki gebelik testi

Iyiyim cnm sen nasilsin
Canim kizimda olmustu sonra yakalidi iyi sukur gelişimi iyise cnm 1 haftadan birsey olmaz
prenses nasilmis annesi
Canim sen kayserilimisin

Iyiyim cnm sen nasilsin
Canim kizimda olmustu sonra yakalidi iyi sukur gelişimi iyise cnm 1 haftadan birsey olmaz
prenses nasilmis annesi
Canim sen kayserilimisin
Bel çevresi bir hafta geride dedi sadece inşaallah bi sıkıntı yoktur canım .
Yok canım kayserili değilim niye ki sen gittin mi hiç bu aralar doktora

Bel çevresi bir hafta geride dedi sadece inşaallah bi sıkıntı yoktur canım .
Yok canım kayserili değilim niye ki sen gittin mi hiç bu aralar doktora
Cnm kayseri tüp bebek merkezi topiginde görmüştüm seni bende sevindim bu tatli kiz kayserili diye
Evet kuzum pazar gunu trafik kazasi geçirdik kayinbaba suruyordu sukur bizde birsey yok endiselendim gece devlete gittik ordaki doktor bebegin sağlığı hakkinda birsey demedi bende sabahina ozelde kk doktoruma gittim şükür bebiş iyiymiş teyzesi bir oğluşum olacakmış cinsiyetide ogrenmis oldum yani

Çok geçmiş olsun kuzummmm. Çok şükür bebek iyiymiş ve bi ogluş geliyo demek gözün aydın canım benim.
Bi arkadaşım var burda tanışmıştık ve çok da severim kendisini ondan o topikte görmüşsün

Allah razı olsun cnm benim
Şükür cnm rabbim nasip etti insllah sağlıkla kucağıma aldigim gunleride görürüm
Cnm detayli ultrason girdin mi?bu haftalarda yapiliyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam

Allah razı olsun cnm benim
Şükür cnm rabbim nasip etti insllah sağlıkla kucağıma aldigim gunleride görürüm
Cnm detayli ultrason girdin mi?bu haftalarda yapiliyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam
Sıra verdi Eylül 7 ye ama öncesinde özele giderim heralde orda yaparım canım. Sen aşı Olcan mi ya da oldun mu ?

Sıra verdi Eylül 7 ye ama öncesinde özele giderim heralde orda yaparım canım. Sen aşı Olcan mi ya da oldun mu ?
Tamam cnm insllah güzel haberler alirsin
Tetonuzmu kuzum benim hakkim dolmuş vurgulamayacağım
Eğer covid asisi ise düşünmüyorum cnm ya nasil bir etki yapar bilmiyorum cnm insllah birsey olmaz evdeyim kizlar okula giderse biraz daha dikkatli olmak lazım işte

Covid canım. Ben de tereddütteyim de işte desim sorayım sen vuruldun mu diye . Şu zıkkım hastalık bi bitseydi iki senedir illet yapıştı kaldı yaa

Covid canım. Ben de tereddütteyim de işte desim sorayım sen vuruldun mu diye . Şu zıkkım hastalık bi bitseydi iki senedir illet yapıştı kaldı yaa
Aynen cnm bir bitmedi
Ya bilmiyorum cnm şuanlik düşünmüyorum insllah sağlıkla yakalanmadan doğururuz bebeklerimizi benim gorumcemde ikiz hamile öğretmen vurulmadi oda

Sağol balım. Bir de benim goguslere sızıntı oluyor normal mi bu ?
Normal diye biliyorum cnm göğüs sut yapmaya basliyor ya bir de fazla oynama göğüsünle cnm kasilmalari tetikliyor cnm
insllah bebisin dogar doğmaz hemen hazir olur sütü

Normal diye biliyorum cnm göğüs sut yapmaya basliyor ya bir de fazla oynama göğüsünle cnm kasilmalari tetikliyor cnm
insllah bebisin dogar doğmaz hemen hazir olur sütü
Yok kuzum elimi surmuyorum hiç . Bu gece uyandım baktım parmağım nemli ben de bu ıslaklık ne diye bakarken tişörtümün islandigini gördüm. Arada oluyordu da bu kadar değildi . Dedim bi sorayım

Tatli Limon nasilsin canim prenses nasil masallah 26 haftalik olmuşsunuz prensesle
Prenses hala bir hafta geriden geliyor kuzum . Nazlı nazlı bakalım. İnşaallah fark açılmaz. Şu an 25 haftanın içindeyim yani. Senin de olmuş bayağı. Gündüzleri okul akşamları yemek iş güç derken bi koşturmacadır gidiyor canım. Sen nasılsın prensin nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…