- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Iyiyim cnm sen nasilsin
Bel çevresi bir hafta geride dedi sadece inşaallah bi sıkıntı yoktur canım .Iyiyim cnm sen nasilsin
Canim kizimda olmustu sonra yakalidi iyi sukur gelişimi iyise cnm 1 haftadan birsey olmaz
prenses nasilmis annesi
Canim sen kayserilimisin
Cnm kayseri tüp bebek merkezi topiginde görmüştüm seni bende sevindim bu tatli kiz kayserili diyeBel çevresi bir hafta geride dedi sadece inşaallah bi sıkıntı yoktur canım .
Yok canım kayserili değilim niye kisen gittin mi hiç bu aralar doktora
Çok geçmiş olsun kuzummmm. Çok şükür bebek iyiymiş ve bi ogluş geliyo demekCnm kayseri tüp bebek merkezi topiginde görmüştüm seni bende sevindim bu tatli kiz kayserili diye
Evet kuzum pazar gunu trafik kazasi geçirdik kayinbaba suruyordu sukur bizde birsey yok endiselendim gece devlete gittik ordaki doktor bebegin sağlığı hakkinda birsey demedi bende sabahina ozelde kk doktoruma gittim şükür bebiş iyiymiş teyzesi bir oğluşum olacakmışcinsiyetide ogrenmis oldum yani
Allah razı olsun cnm benimÇok geçmiş olsun kuzummmm. Çok şükür bebek iyiymiş ve bi ogluş geliyo demekgözün aydın canım benim.
Bi arkadaşım var burda tanışmıştık ve çok da severim kendisini ondan o topikte görmüşsün
Sıra verdi Eylül 7 ye ama öncesinde özele giderim heralde orda yaparım canım. Sen aşı Olcan mi ya da oldun mu ?Allah razı olsun cnm benim
Şükür cnm rabbim nasip etti insllah sağlıkla kucağıma aldigim gunleride görürüm
Cnm detayli ultrason girdin mi?bu haftalarda yapiliyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam
Tamam cnm insllah güzel haberler alirsinSıra verdi Eylül 7 ye ama öncesinde özele giderim heralde orda yaparım canım. Sen aşı Olcan mi ya da oldun mu ?
Covid canım. Ben de tereddütteyim de işte desim sorayım sen vuruldun mu diye . Şu zıkkım hastalık bi bitseydi iki senedir illet yapıştı kaldı yaaTamam cnm insllah güzel haberler alirsin
Tetonuzmu kuzum benim hakkim dolmuş vurgulamayacağım
Eğer covid asisi ise düşünmüyorum cnm ya nasil bir etki yapar bilmiyorum cnm insllah birsey olmaz evdeyim kizlar okula giderse biraz daha dikkatli olmak lazım işte
Aynen cnm bir bitmediCovid canım. Ben de tereddütteyim de işte desim sorayım sen vuruldun mu diye . Şu zıkkım hastalık bi bitseydi iki senedir illet yapıştı kaldı yaa
Amin canım benim. Ben de kaldım muammada sonumuz hayrolsunAynen cnm bir bitmedi
Ya bilmiyorum cnm şuanlik düşünmüyorum insllah sağlıkla yakalanmadan doğururuz bebeklerimizi benim gorumcemde ikiz hamile öğretmen vurulmadi oda
Amin amin cnm sen okula gideceksin demiAmin canım benim. Ben de kaldım muammada sonumuz hayrolsun
Mecbur gitcem canım. Bu ayın sonunda başlıyoz bizAmin amin cnm sen okula gideceksin demi
Allah yardimcin olsun cnmn kendine cok dikket etMecbur gitcem canım. Bu ayın sonunda başlıyoz biz
Sağol balım. Bir de benim goguslere sızıntı oluyor normal mi bu ?Allah yardimcin olsun cnmn kendine cok dikket et
Normal diye biliyorum cnm göğüs sut yapmaya basliyor ya bir de fazla oynama göğüsünle cnm kasilmalari tetikliyor cnmSağol balım. Bir de benim goguslere sızıntı oluyor normal mi bu ?
Yok kuzum elimi surmuyorum hiç . Bu gece uyandım baktım parmağım nemli ben de bu ıslaklık ne diye bakarken tişörtümün islandigini gördüm. Arada oluyordu da bu kadar değildi . Dedim bi sorayımNormal diye biliyorum cnm göğüs sut yapmaya basliyor ya bir de fazla oynama göğüsünle cnm kasilmalari tetikliyor cnm
insllah bebisin dogar doğmaz hemen hazir olur sütü
Sağol canım Allah razı olsunMerhaba inşallah vardır canım ben aşılama yaptırdığımda 13.günü aynı böyle çıkmıştı 14.günü kan verdim maalesef negatifti en iyisi kan testi vermek . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da
Prenses hala bir hafta geriden geliyor kuzum . Nazlı nazlı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?