İğneden sonraki gebelik testi

Bugün doktora gittim bebek bir hafta geride . 18. Haftaya girdim normalde ama bebek 17 de ve kemik yapısı da 16+5 dedi . Moralim çok bozuk iğne verdi oksapar diye ve coraspin yazdı
Canim üzülme insllah Allahin iziniyle birsey olmaz
zaten bebekler ya bir hafta geriden gelir yada bir hafta ileriden moralini bozup streslenme cnm insllah prensesi sağlıkla kucagina alacaksin
Oksapar bende kullaniyorum insllah sifa olsun sana cnm

Bilmiyorum ki doktor da biraz negatif konuştu öyle kaldım

Bi arastirim o yemeği haftaya bi gideyim de bakalım bi kere de devlete giderim olmadı
Git kuzum inşllah goreceksin doktor olumlu konuşacak
Yemeği ye cnm birde muzla sutu blendirden geçir ic ve kasar peyniri bunlar bebegin gelisimi icin cok iyi maden suyuda kemik gelisimi için cnm aklinda bulunsun
Sen moralini bozma gelisimi dahada iyi olacak fıstığın inşallah

Olur canım yapcam bunları mutlaka . Duanda unutma lütfen

Tatli Limon nasilsin cnm bebis nasil kontrole gittin mi?
Gittim canım. Bir hafta geride hâlâ ve perinatologa görün dedi. O da başka ilde varmis. Görüntü itibariyle çok bi sıkıntı yok gibi ama onlar detaylı bakar dedi. Benim de kafam karışık nasıl yapsam diye. Bugünlerde de bi yogunluk gidebilir miyim bilmiyorum 19.hafta bitti normalde ama 18 görünüyor bebek

canim bence 1 hafta geride olmasi normal gibi hani bazi kisilerde bebek bir hafta ileri gider onun gibi insllah Allahin izniyle birsey cikmayacak goreceksin cnm kafan karışımasın bebisin iyimis bak kafana takmaa

canim bence 1 hafta geride olmasi normal gibi hani bazi kisilerde bebek bir hafta ileri gider onun gibi insllah Allahin izniyle birsey cikmayacak goreceksin cnm kafan karışımasın bebisin iyimis bak kafana takmaa
Valla bilmiyorum ki canım sıkıldı bu duruma. Bir hafta çok değil ama aradaki fark acilirsa vs insanın aklına bin bir türlü şey geliyor.
Sen nasilsin canım gittin mi hiç bu ara?

Valla bilmiyorum ki canım sıkıldı bu duruma. Bir hafta çok değil ama aradaki fark acilirsa vs insanın aklına bin bir türlü şey geliyor.
Sen nasilsin canım gittin mi hiç bu ara?
Aklina hic kötüyü getirme canim benim bebisin saglikliysa gerisini takma kafana
Gittim.cnm gecen hafta bebis iyi şükür ikili icin kan verdim sonucun bekliyoruz

Kızlar benim de iğnenin bugün 10. Günü dayanamayıp test yaptım iğnenin etkisi mi sürüyor hala
Merhaba inşallah vardır canım ben aşılama yaptırdığımda 13.günü aynı böyle çıkmıştı 14.günü kan verdim maalesef negatifti en iyisi kan testi vermek . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…