- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasib olur318 çıktı . Normal değil mi
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasib olur
Bu ay bende femara ile ovitralle kullandım darısı başıma diyorum inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun canım
Amin inşaallah. Ben letu ve ovitrelle kullanmıştım. Kaçıncı gündesin peki ?Bu ay bende femara ile ovitralle kullandım darısı başıma diyorum inşallah14. Gün deneyeceğim
Salı günü iğne oldum daha yeniAmin inşaallah. Ben letu ve ovitrelle kullanmıştım. Kaçıncı gündesin peki ?
Daha varmış. Hayırlısı olsun inşaallahSalı günü iğne oldum daha yeni
Evet biliyorum da işte merak duygusu neyse bekleyecem mecburErken olur bence canım çünkü burda doktora gidenler de 14 günden aşağı pek önermiyor.
Çok normal tabi maşallah Allah sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin kuzum318 çıktı . Normal değil mi
Merhabalar öncelikle bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almak nasip olur inşallahAmin inşaallah. Ben letu ve ovitrelle kullanmıştım. Kaçıncı gündesin peki ?
Allah razı olsun inşaallah sizin de olumlu olur. Ben Çarşamba akşamı vurmustum iğneyi. Perşembe kontrole gel dedi hatta şaşırdım hani bi gün dolmadan çatlar mi diye . Gittim çatlamışti. Bana o akşam ve sonraki akşam birliktelik dedi. Sonrası da size kalmış dedi. Yani iğneden sonraki iki günü değerlendirdik. Sonra da gün aşırı oldu.Merhabalar öncelikle bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almak nasip olur inşallahbende aynı süreçten geçtim. Reglin 3. Gününden itibaren 5 gün letu kullandım sabah akşam daha sonrada ovitrelle iğne yapıldı. Ayın 20 sinde. Eğer özel olmazsa ilişki sıklığınız nasıl olmuştu öğrenebilirmiyim? Söylemek istemezsenizde saygı duyarım
Teşekkür ediyorum cevap içinAllah razı olsun inşaallah sizin de olumlu olur. Ben Çarşamba akşamı vurmustum iğneyi. Perşembe kontrole gel dedi hatta şaşırdım hani bi gün dolmadan çatlar mi diye . Gittim çatlamışti. Bana o akşam ve sonraki akşam birliktelik dedi. Sonrası da size kalmış dedi. Yani iğneden sonraki iki günü değerlendirdik. Sonra da gün aşırı oldu.
Hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin318 çıktı . Normal değil mi
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin
Rica ederim. İğneden sonraki iki gün önemli sanki öyle anladım ben genel olarak. Zaten yumurta bir gün de canlı kalıyor onu düşünürsek kismette de varsa her türlü denk geliyorTeşekkür ediyorum cevap içindoktorlar herkese farklı öneriyor galiba kimine 36 saat denmiş. Banada iğne olduğu günü akşam ilişki olacak sonra gün aşırı olacak dedi. İnşallah hayırlısıyla olumlu olur bakalım beklemedeyiz
Aynı gün olmuşuz çatlatma iğnresiniMerhaba kızlar bende 13 Nisan da orucun ilk günü yaptım çatlatma iğnesi bende sabırsızlıkla bekliyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi erken diye doktorum 27 Nisan da kan ver demişti az kaldı bakalım inşallah tutmuştur ya Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bu mübarek ayların hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
Valla canım benim de 27 Nisan test günüm amin inşallah öncelikle umarım herkes bu ay hamile kalırAynı gün olmuşuz çatlatma iğnresiniBen de Pazartesi Salı kana baktıracağım. Kaşe testlerde negatif çıktı ama bir Ümit erken gebelik testi olmadıkları için ümidim var. Adet günüm de değişken. Rabbim dualarımızı duyar da kucağımızı boş bırakmaz inşallah. Heyecanlanıyorumda. Sende ufakta olda bir belirti varmı canım?
Benim de göğüsler de sızı ve akıntı durumum var. Birde geçen akşam fena bir baş ağrısı yaşadım. Tarif edilemezdi yani. Yarın yaşayacağımız mutluluğa inşallahValla canım benim de 27 Nisan test günüm amin inşallah öncelikle umarım herkes bu ay hamile kalırRabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah belirtiye bakarsak bütün belirtileri yaşıyorum akıntım hala var göğüslerim çok şiş ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama kısa sürüyor tuvalete de çok sık gidiyorum ama sıvı tüketiyorum diye o öyledir diye düşünüyorum yani bu belirtiler aslında hem adet belirtisi hem gebelik belirtisi bakalım iki gün kaldı hayallerimize bende pkoluyum adet günüm çok belli değil test yapacağım ona göre varsa vardır yoksa yoktur adet olurum işte sonra bakalım hayırlısı Şubat ayında 6 haftalık bir düşüğüm var bide çok uzun oldu ya kbkma
Ayy inşallah canım ya seninde mi yarın test günündü ? evde hiç idrar testi yaptın mı pekiBenim de göğüsler de sızı ve akıntı durumum var. Birde geçen akşam fena bir baş ağrısı yaşadım. Tarif edilemezdi yani. Yarın yaşayacağımız mutluluğa inşallahGüzel haberlerini bekliyorum
Evet yaptım. Son 2 test negatif çıktı ama ben erken gebelik testi kullanmadım. Sen yaptın mı?Ayy inşallah canım ya seninde mi yarın test günündü ? evde hiç idrar testi yaptın mı peki
Evet bende yaptım benimde negatif maalesefEvet yaptım. Son 2 test negatif çıktı ama ben erken gebelik testi kullanmadım. Sen yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?