İğneden sonraki gebelik testi

Amin inşaallah. Ben letu ve ovitrelle kullanmıştım. Kaçıncı gündesin peki ?
Merhabalar öncelikle bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almak nasip olur inşallah bende aynı süreçten geçtim. Reglin 3. Gününden itibaren 5 gün letu kullandım sabah akşam daha sonrada ovitrelle iğne yapıldı. Ayın 20 sinde. Eğer özel olmazsa ilişki sıklığınız nasıl olmuştu öğrenebilirmiyim? Söylemek istemezsenizde saygı duyarım

Allah razı olsun inşaallah sizin de olumlu olur. Ben Çarşamba akşamı vurmustum iğneyi. Perşembe kontrole gel dedi hatta şaşırdım hani bi gün dolmadan çatlar mi diye . Gittim çatlamışti. Bana o akşam ve sonraki akşam birliktelik dedi. Sonrası da size kalmış dedi. Yani iğneden sonraki iki günü değerlendirdik. Sonra da gün aşırı oldu.

Teşekkür ediyorum cevap için doktorlar herkese farklı öneriyor galiba kimine 36 saat denmiş. Banada iğne olduğu günü akşam ilişki olacak sonra gün aşırı olacak dedi. İnşallah hayırlısıyla olumlu olur bakalım beklemedeyiz

Rica ederim. İğneden sonraki iki gün önemli sanki öyle anladım ben genel olarak. Zaten yumurta bir gün de canlı kalıyor onu düşünürsek kismette de varsa her türlü denk geliyor

Aynı gün olmuşuz çatlatma iğnresini Ben de Pazartesi Salı kana baktıracağım. Kaşe testlerde negatif çıktı ama bir Ümit erken gebelik testi olmadıkları için ümidim var. Adet günüm de değişken. Rabbim dualarımızı duyar da kucağımızı boş bırakmaz inşallah. Heyecanlanıyorumda. Sende ufakta olda bir belirti varmı canım?

Valla canım benim de 27 Nisan test günüm amin inşallah öncelikle umarım herkes bu ay hamile kalır Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah belirtiye bakarsak bütün belirtileri yaşıyorum akıntım hala var göğüslerim çok şiş ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama kısa sürüyor tuvalete de çok sık gidiyorum ama sıvı tüketiyorum diye o öyledir diye düşünüyorum yani bu belirtiler aslında hem adet belirtisi hem gebelik belirtisi bakalım iki gün kaldı hayallerimize bende pkoluyum adet günüm çok belli değil test yapacağım ona göre varsa vardır yoksa yoktur adet olurum işte sonra bakalım hayırlısı Şubat ayında 6 haftalık bir düşüğüm var bide çok uzun oldu ya kbkma

Benim de göğüsler de sızı ve akıntı durumum var. Birde geçen akşam fena bir baş ağrısı yaşadım. Tarif edilemezdi yani. Yarın yaşayacağımız mutluluğa inşallah Güzel haberlerini bekliyorum

Ayy inşallah canım ya seninde mi yarın test günündü ? evde hiç idrar testi yaptın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…