İğneden sonraki gebelik testi

Bende 15 nisanda çatlatma iğnemi oldum bugün 11. Gün 8. Olduğunda pozitifti acaba çıkarmı bugün test yapsam yada yanlış mı olur ?

Bende 15 nisanda çatlatma iğnemi oldum bugün 11. Gün 8. Olduğunda pozitifti acaba çıkarmı bugün test yapsam yada yanlış mı olur ?
Canım bence bekle 15. günü. Biliyorum beklemek çok zor geliyor ama en azından ilacın etkisi geçsin. Prospektüstede de yanlış hatırlamıyorsam 14 gün sonra diyordu. Tabi birde şöyle bir durum var. İdrar testinde çıkmama olasılığı fazla malum yeni gebelik oluştuysa. Ben iğne olduğum günü de saydım sanırım sen saymadın. Cuma günü kan testi yaptır istersen.

Evet iğne olduğum günü saymadım canım ben biraz sabırsız olduğum için kan testini verdim bekliyorum çıkacak saat 6 ya doğru bugün senin kaçıncı gün

Merhaba arkadaşlar ben de 9 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde klomen kullandım pko var bende hala hasta olmadm 15. Gün test yaptm negatif çıktı böyle olup poziy olan var mı sonrasında bir de bana doktorum 3 ay gelme dedi bu iğne 3 ay etkili dedi bana çok saçma geldi yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı

Evet bende yaptım benimde negatif maalesef bakalım yarın ne olacak

Evet iğne olduğum günü saymadım canım ben biraz sabırsız olduğum için kan testini verdim bekliyorum çıkacak saat 6 ya doğru bugün senin kaçıncı gün
Valla şaşkınım ya. Gebelik testi yapın dedim o hariç her testi yapmışlar. Alkışlamak istiyorum gerçekten. Şimdi gidip tekrar kan vermem gerekecek sanırım. Ama TSH hormonu yüksek çıktı. Normal midir bilmiyorum. Ay başında 1,9 du şimdi 4,1. Ben hala dıdısının dıdısından hamilemiyim acaba diyorum.

Allah allah nasıl olur beta hcg demediniz mi o hormonlardan anlamıyorum ben

S Sblgnr senin sonuç noldu canım yazacaktın yazmadin

3 ay etkili ne demek ya? Ben iki ay üst üste kullandım ve böyle olan çok kişi var başka doktor dene istersen

Merhaba test yaptınız mı acaba tekrardan sonuç nedir ?

Bide sonucum biraz düşük olunca onun da etkisi oldu galiba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı 29 Nisan bugün tekrar verdim 31.16 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim hayırlısıyla inşallah
Yaaa hadi hayırlı olsssuuunn. Hani soylicektin sormasak bilemicez

E çok da az değil hani diyolar ya yüzde 60-65 artmalı falan doktor bi şey dedi mi
Bide sonucum biraz düşük olunca onun da etkisi oldu galiba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı 29 Nisan bugün tekrar verdim 31.16 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim hayırlısıyla inşallah

Hayır bişey demedi cumartesi tekrar kan ver bana sonucu bildir dedi
Ben Perşembe kan verdiğimde 318 çıkmıştı iki sonra 888 oldu. Pazartesi de doktora gittim değerin güzel yükselmiş dedi ve ultrasonda çok minik bi şey gorebildik. Cuma gel daha net görürüz dedi. Yarın gitcem korkuyorum inşaallah bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…