İğneden sonraki gebelik testi

Yoktur ya inşallah senin değerin güzel maşallah adet günün geçmiş mi

Ayyy şimdiye kadar yapmamak için zor tuttum kendimi dayanamadım artık bugün. 2 farklı markayla denedim ikisinde de çıktı hayalet çizgi artık her sabah yaparım
İğneden 10 . Günü yaptığınız normal test mi erken gebelik testi mi

Benim iğnenin üzerinden 7 gün geçti ilk günler kaşık ve bel ağrım vardı ama iki gündür ağrım kalmadı yok. Hamilelik olsa farklı belirtiler olur muydu hiç bişey hissedilmemesi normal mi 22 nisan da ipne oldum

Benim iğnenin üzerinden 7 gün geçti ilk günler kaşık ve bel ağrım vardı ama iki gündür ağrım kalmadı yok

Hamilelikli ilgili bir şey denmesi için çok erken sanırım çünkü daha bir hafta olmuş canım

Evet takvime göre cuma idi . Ben Perşembe yaptım yani iğnenin 15. Günü. O değer cikmisti . Sen ne zaman gitcektin
Canım bana iğnenin 14. Günü test yap dediler yani 27 Nisan 10.69 çıktı düşük çıkınca hatta hemşire de şaşırdı dedi test günün bugün müydü diye bide bugün 29 Nisan da verdim 31.16 çıktı cumartesi vereceğim hayırlısıyla inşallah son adet tarihim de 3 Nisan pkolu olduğum için adetlerim düzensiz yani 3 nisani baz alırsak eğer günümden önce test yapmış olmuşum bakalım cumartesi kaç çıkacak

Bende klomen kulandim ve ignemden 18 gun hala adet olmadim sizce kacinci gun adet olmam gerekir 25 mar adet oldum ve doktorum 3 cu gun bana klomeni verdi 13 nisada da ignemi vurdum 21:00 sate ve bana 12 13 14 15 ilsiki dedi degerlendirik fakat simdi acayip goğuslerim sis ve agrilyolar sizce adet ne zaman olunur igneden sonra tesekurler

Test yapmadın mı hiç

Test yapmalisin. Orda belli olur . 14.gunden sonra iğnenin etkisi kalmıyor. Varsa çıkar testte. Belirtilerin de var

Belki de ondan düşük çıkmıştır. Sıkma canını en azından yükselmeye devam ediyor. İnşaallah yarın çok daha güzel sonuçlar elde edersin

Test yapmalisin. Orda belli olur . 14.gunden sonra iğnenin etkisi kalmıyor. Varsa çıkar testte. Belirtilerin de var
Ya korkuyorum ya yine negatif cikarsa diye dabbugun bekliyicem yarin yapicam bakalim kasik agrim da basladi insh Allah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…