- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Hayırlı olsun kuzum darısı bizim başımıza . Sen 7 nisanda iğne oldun ilk ne zaman hangi testte öğrendim gebe olduğunuSabah gittim canım keseyi daha net gördük iki hafta sonraya randevu verdi. Bi de rutin kan tahlilleri
Ama bayağı geçmiş üzerinden yarın mutlaka yap inşaallah adet olmazsin buraya yaz sonucunuYa korkuyorum ya yine negatif cikarsa diye dabbugun bekliyicem yarin yapicam bakalim kasik agrim da basladi insh Allah adet olmam
Amin canım .Pazartesi gittiğimde oructum doktora sordum tutmasan daha iyi olur dedi ben de o günden beri tutmadım .sen peki ?Ayy hadi gözün aydın canım darısı bana ve tüm isteyenleresen oruç tutuyor musun
Amin inşaallah canım. 22 Nisan'da idrar testi yaptım evde yani iğnenin 15. Günü ve silik pembe ikinci çizgi çıkmıştıHayırlı olsun kuzum darısı bizim başımıza . Sen 7 nisanda iğne oldun ilk ne zaman hangi testte öğrendim gebe olduğunu
Benimki de dün dedi tutma bende bugün tutmamaya başladım maalesefAmin canım .Pazartesi gittiğimde oructum doktora sordum tutmasan daha iyi olur dedi ben de o günden beri tutmadım .sen peki ?
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya öyle . Şimdi tutsam Allah korusun aksi bi şey olsa bak biz tutma dedik vs . Ayrıca çocuğun da vebali falan. Kararsız kaldım ama tutmamaya başladım sonraBenimki de dün dedi tutma bende bugün tutmamaya başladım maalesef
Bende 22.snde iğne vuruldum. Haftaya cumaya mı kan ile idrar testi yapayımAmin inşaallah canım. 22 Nisan'da idrar testi yaptım evde yani iğnenin 15. Günü ve silik pembe ikinci çizgi çıkmıştı
14. Günden sonra yap bence canım. Emin olmak için. Cumaya denk geliyor o da. Ben önce idrar yaptım ikinciyi çizgiyi görünce kan verdim aynı gün 318 çıkmıştıBende 22.snde iğne vuruldum. Haftaya cumaya mı kan ile idrar testi yapayım
Benim bugün 8. Günüm senin benim gibiyken ağrın var mıydı ben bişey hissetmiyorum şuan normal olabilir mi14. Günden sonra yap bence canım. Emin olmak için. Cumaya denk geliyor o da. Ben önce idrar yaptım ikinciyi çizgiyi görünce kan verdim aynı gün 318 çıkmıştı
Aynen öyle hiç bozmak istemedim ama eşimde tutma falan deyince bende senin gibi düşündüm bişey olursa hem suclamalar hemde bende Kendi kendimi suclayacam o yüzden tutmayayim dedim bende napalimAşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya öyle . Şimdi tutsam Allah korusun aksi bi şey olsa bak biz tutma dedik vs . Ayrıca çocuğun da vebali falan. Kararsız kaldım ama tutmamaya başladım sonra
Aynen canım . Sen de yarın gitcen inşaallah keseyi görürsünAynen öyle hiç bozmak istemedim ama eşimde tutma falan deyince bende senin gibi düşündüm bişey olursa hem suclamalar hemde bende Kendi kendimi suclayacam o yüzden tutmayayim dedim bende napalim
Herkes hissetmiyormus burda öyle yaziyolar. Benim iğneden sonraki üç dört gün hafif kasık ağrılarım olmuştu onun dışında adete yakın adet olcam sandım. Onun dışında öyle aman aman bi belirti yoktu. Aaa bi de adete yakın böyle afedersin sarımsı bi akıntım oldu. Tabi herkeste aynı şey olmuyorBenim bugün 8. Günüm senin benim gibiyken ağrın var mıydı ben bişey hissetmiyorum şuan normal olabilir mi
Ben ilaçların bile yan etkisini hissetmedim aslında. İlk günler kasıklarımda ve belimde ağrı çoktu kasılmalarım vardı şimdi iki gündür hissim yok akıntımda azHerkes hissetmiyormus burda öyle yaziyolar. Benim iğneden sonraki üç dört gün hafif kasık ağrılarım olmuştu onun dışında adete yakın adet olcam sandım. Onun dışında öyle aman aman bi belirti yoktu. Aaa bi de adete yakın böyle afedersin sarımsı bi akıntım oldu. Tabi herkeste aynı şey olmuyor
Daha erken canımBen ilaçların bile yan etkisini hissetmedim aslında. İlk günler kasıklarımda ve belimde ağrı çoktu kasılmalarım vardı şimdi iki gündür hissim yok akıntımda az
Yok tatlım keseyi görmeye gitmeyecem kan vereceğim acilde doktora bilgi vereceğim ondan sonra o ne zaman gel derse o zaman giderim inşallah yükselir yarın ve son kan vermem olur inşallahAynen canım . Sen de yarın gitcen inşaallah keseyi görürsünhaber ver bu kez
Hadi inşaallah güzel haberlereYok tatlım keseyi görmeye gitmeyecem kan vereceğim acilde doktora bilgi vereceğim ondan sonra o ne zaman gel derse o zaman giderim inşallah yükselir yarın ve son kan vermem olur inşallahama bu sefer haber vereceğim mutlaka
İnşallah kuzum dua edin çokDaha erken canımbir hafta var inşaallah adet olmazsin
Rabbim hayırlısını versin inşaallah canımİnşallah kuzum dua edin çok
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz ve aynı günü bekliyoruz bebek haberi içinBenim iğnenin üzerinden 7 gün geçti ilk günler kaşık ve bel ağrım vardı ama iki gündür ağrım kalmadı yok
Güzel ve hayırlısı olsun en erkenden bizim içinSanırım aynı şeyleri yaşıyoruz ve aynı günü bekliyoruz bebek haberi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?