İğneden sonraki gebelik testi

Benimki de dün dedi tutma bende bugün tutmamaya başladım maalesef
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya öyle . Şimdi tutsam Allah korusun aksi bi şey olsa bak biz tutma dedik vs . Ayrıca çocuğun da vebali falan. Kararsız kaldım ama tutmamaya başladım sonra

14. Günden sonra yap bence canım. Emin olmak için. Cumaya denk geliyor o da. Ben önce idrar yaptım ikinciyi çizgiyi görünce kan verdim aynı gün 318 çıkmıştı
Benim bugün 8. Günüm senin benim gibiyken ağrın var mıydı ben bişey hissetmiyorum şuan normal olabilir mi

Aynen öyle hiç bozmak istemedim ama eşimde tutma falan deyince bende senin gibi düşündüm bişey olursa hem suclamalar hemde bende Kendi kendimi suclayacam o yüzden tutmayayim dedim bende napalim

Benim bugün 8. Günüm senin benim gibiyken ağrın var mıydı ben bişey hissetmiyorum şuan normal olabilir mi
Herkes hissetmiyormus burda öyle yaziyolar. Benim iğneden sonraki üç dört gün hafif kasık ağrılarım olmuştu onun dışında adete yakın adet olcam sandım. Onun dışında öyle aman aman bi belirti yoktu. Aaa bi de adete yakın böyle afedersin sarımsı bi akıntım oldu. Tabi herkeste aynı şey olmuyor

Ben ilaçların bile yan etkisini hissetmedim aslında. İlk günler kasıklarımda ve belimde ağrı çoktu kasılmalarım vardı şimdi iki gündür hissim yok akıntımda az

Aynen canım . Sen de yarın gitcen inşaallah keseyi görürsün haber ver bu kez
Yok tatlım keseyi görmeye gitmeyecem kan vereceğim acilde doktora bilgi vereceğim ondan sonra o ne zaman gel derse o zaman giderim inşallah yükselir yarın ve son kan vermem olur inşallah ama bu sefer haber vereceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…