- 20 Mart 2024
- 1.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.974
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Şaka mı?ağzımın tadını biliyorum demekki
Kacarak uzaklasin. Sanirim ben o kadar igrenirdim ki asla muhatap olmazdimSelam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Ama bugün cama yansımasını izlerken burnunu karıştırdı ve sonra baya baya yedi onu.
Gördüğümü söyledim, ‘ağzımın tadını biliyorum demekki’ diye şakaya vurdu.
Alışkanlığı var sanırım.
Siz daha önce gördünüz mü yiyen birini… Nasıl bi konuşma yapmam lazım kendisiyle ?
Ben neden buna bu kadar güldüm şimdi ?Selam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Ama bugün cama yansımasını izlerken burnunu karıştırdı ve sonra baya baya yedi onu.
Alışkanlığı var sanırım.
Siz daha önce gördünüz mü yiyen birini… Nasıl bi konuşma yapmam lazım kendisiyle ?
27 yaşında yetişkin, evli bir kadınsınız. Gördüğünüz her tiksindirici olayı bizlerle paylaşmak zorunda değilsiniz.Selam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Alışkanlığı var sanırım.
Pardon da konunun başlığı İĞRENÇ, sizi zorla konunun içine sokan olmadı değil mi? Okumak sizin tercihinizdiGece gece kim hangi pisliğini yiyor; pislik yiyen var mı bunu sohbet konusu yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Kız kocam değil ki, yakınımdan biri (kan bağım olan)Çok zenginse görmemezlikten gel ( şaka şaka hani sosyal medyalarda eş altatınca kör taklidi yapılıyorlar ya ondan ) bence güzellikle midenin bulandıgını söyle ve yapmamasını izle ama öpüşürken aklına gelmez mi benim gelirdi
Ay bende sinirden gülme krizlerine giriyorum aklıma geldikçe ama ağlamalı gülme krizi.Ben neden buna bu kadar güldüm şimdi ?
Ahhh.. öldürüyorsun beni çiçeğim..Al fadimem gül fadimem yanakları bal fadimem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?