- 20 Mart 2024
- 1.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.974
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Benim derdim sizin de derdiniz olsun istedimBunu niye bizimle paylasma gereği duydun? Akşam akşam midem bulandı kusmaya gidiyorum
ciddiye almaya devamBen de kasimam bittikten sonra gorebilecekleri sekilde 3 5 kez burnumun tam uzerini kasiyomus gibiyapiyorum ki karistiriyorum sanmasinlar hahahjaaj
Offf cok ciddiye aliyoruz beeee
Sumugunu yiyenlerrrr,parmak aralarini koklayanlarrr,telefon camlarini bugulayanlar kfjfjfjfkfkfj cok fazlayiz bunlara ya salsak mi acaba biz de birazcik :dd
Sen buralara nirden geldiiinAyyy nerden okudum bunu been
Ay yok yapma. yapan kendine yapar boşver kafanı çevir belki istemsiz oluyordur.Ay ifşalamak mantıklı da rencide edici, bunu ona yapamam
HahahaEskiler hep,sümüğünü yiyen zeki olur derlerdi.
Zeki mi peki.
Iyyy kusarimSelam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Ama bugün cama yansımasını izlerken burnunu karıştırdı ve sonra baya baya yedi onu.
Gördüğümü söyledim, ‘ağzımın tadını biliyorum demekki’ diye şakaya vurdu.
Alışkanlığı var sanırım.
Siz daha önce gördünüz mü yiyen birini… Nasıl bi konuşma yapmam lazım kendisiyle ?
Kız arada BirDerdimVar bölümüne girip okuyorum da böyle bir şey beklemiyordumSen buralara nirden geldiiin
Midem:E biz kalkalım artıkSelam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Ama bugün cama yansımasını izlerken burnunu karıştırdı ve sonra baya baya yedi onu.
Gördüğümü söyledim, ‘ağzımın tadını biliyorum demekki’ diye şakaya vurdu.
Alışkanlığı var sanırım.
Siz daha önce gördünüz mü yiyen birini… Nasıl bi konuşma yapmam lazım kendisiyle ?
AŞŞŞIRI. Bir insan herşeyi bilir mi? Gerçekten bilir miEskiler hep,sümüğünü yiyen zeki olur derlerdi.
Zeki mi peki.
Ben arada senin mesaja emoji koyayım. Bildirim geldikçe iştahın kaçsınKonuyu okuduğum iyi oldu tam da gereksiz yemek yiyip kalori alcaktım tıkandım tenkss
herşey bi anda oluveriyo zatenKız arada BirDerdimVar bölümüne girip okuyorum da böyle bir şey beklemiyordumHızlı okuyup konuşan biriyim her şey bir anda oluverdi
AynenKonu diye acmissiniz birde cidden igrenc….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?