- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Duvarlara da yapistirabilir sumugunu onu da ekleyelim :ddBide o kişinin size kalmaya geldiğini ve annenizin zorla sizin odanıza yatırdığını düşününgece garip garip sesler geliyo ama sümük mü yiyorsun demeye utandığınız için zorla kendinizi uyutmaya çalışıyorsunuz ertesi gün annenize bi daha benim odamda kalmasın sümüğünü yiyor x kişisi dediğinizde annenizin saçmalama koskoca insan niye öyle bişey yapsın deyip umursamaması sonra neden benim travmalarım bitmiyor Biordanbiburdan S simonesimone
Yok ziyan etmiyor yapıştırmaz benceDuvarlara da yapistirabilir sumugunu onu da ekleyelim :dd
Hayal gücün ne kadar geniş senin canım benim.Yok ziyan etmiyor yapıştırmaz bence
Hayal gücümü geliştirenler utansınHayal gücün ne kadar geniş senin canım benim.
Bir kez daha hayattan soğudum.
NNNNNEEEE.. Sen yaşadığın bi olayı mı anlattınHayal gücümü geliştirenler utansınaynı odada kalma olayı gerçek bu arada hayal ürünü değil. Keşke kabus olsaydı orası ayrı.
Allahım ne kadar şanslıymışım. Olay sahibini bir daha görürsem asla sesimi çıkartmam, hatta gördüğümü bile belli etmem..Maalesefff
Ayyyyyyyyyyyy midem kalktı.Selam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Ama bugün cama yansımasını izlerken burnunu karıştırdı ve sonra baya baya yedi onu.
Gördüğümü söyledim, ‘ağzımın tadını biliyorum demekki’ diye şakaya vurdu.
Alışkanlığı var sanırım.
Siz daha önce gördünüz mü yiyen birini… Nasıl bi konuşma yapmam lazım kendisiyle ?
Ay bugün öğrendim onunda babaannesi söylüyormuş onaAmcamın bi sözü vardı "ağzının tadını bilsen burnunun b*kunu yerdin" diye. Yakınınız rahmetli amcam olabilir mi
Benim çocuklarmıda ķüçükken öyle yakalardım kıza kıza uyara uyara bıraktılar,arkadaşın ağzının tadını biliyormuş ya bırakmazSelam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Ama bugün cama yansımasını izlerken burnunu karıştırdı ve sonra baya baya yedi onu.
Alışkanlığı var sanırım.
Siz daha önce gördünüz mü yiyen birini… Nasıl bi konuşma yapmam lazım kendisiyle ?
Bunu niye bizimle paylasma gereği duydun? Akşam akşam midem bulandı kusmaya gidiyorumSelam kızlar. Çok yakınımda çok sevdiğim biri var. Birkaç kere sümüğünü yerken yakaladım. Daha doğrusu sümüğünü yediğini kabullenmek istemedim ilk başlarda. Gördüğüm şeyi yanlış görmüşüm gibi kabullendim kendi kendime.
Alışkanlığı var sanırım.
Ay ifşalamak mantıklı da rencide edici, bunu ona yapamamye kendi sümüğünü yiyor biliyor musunuz yazdı onlar okudu güldüler ııııyy falan dediler ben bir ağla bir ağlaa içim çıkmıştı
bidaha tövbe demiştim ama çok utanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?