- 20 Mart 2024
- 1.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.974
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Ne biliyim bi etkisi olmasını umuyorum..tatlı dille de uyarsan sen yokken yapacak yani ya böyle kabullen ya da bırak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim bi etkisi olmasını umuyorum..tatlı dille de uyarsan sen yokken yapacak yani ya böyle kabullen ya da bırak![]()
Ay bi de düzen hastası, bi de titiz görmeyin..Şahit olduğun pisliği bizi de ortak ettiğin için çok sağolaçken neler yiyordur kimbilir... Uzaklaş terk et bunu yapan neler yapmaz kişisel temizlik yoksunudur kesin
Eee sevgiliniz değil o zaman karşınıza alın bildiklerinizi anlatın sümüğün görevini sümük ne işe yarar nasıl temizlenir ne yapılır midenizin bulandıgını söyleyin ve mecbur değilseniz görüşmeyin aaay aklıma neler neler geliyor nskdmkdlflgKız kocam değil ki, yakınımdan biri (kan bağım olan)
Hay kanıma![]()
Ahh yarabbi, küçüklükte kaldı ama değil mi 1tanemküçükken ben de yapardım sonra yanımda kim varsa yüzüne bakıp gülerdim
Belli ki psikolojik bi rahatsızlığı var. Umarım üstesinden gelir. Anormal bi durum olduğu için bu kadar tepkiyi hakettiğini düşünmüyorum. Yakınım birinin böyle bi davranışını görsem herhalde iğrenç pis diye yargılamazdım, daha çok endişelenirdim o kişi için. Yani bi insan pis olduğu için sümük yer mi allah aşkına? Pis insan ter kokabilir, saçları yağlı olabilir vs. Belli ki yardıma ihtiyacı var.Ay bi de düzen hastası, bi de titiz görmeyin..
Gerçekten travma sebebi.Eee sevgiliniz değil o zaman karşınıza alın bildiklerinizi anlatın sümüğün görevini sümük ne işe yarar nasıl temizlenir ne yapılır midenizin bulandıgını söyleyin ve mecbur değilseniz görüşmeyin aaay aklıma neler neler geliyor nskdmkdlflg
O yüzden nasıl bi konuşma yapabilirim sorusunu sordum aslında. Neye bağlı olabileceği konusunda bi fikrim yok ama dediğiniz çok mantıklı geldiBelli ki psikolojik bi rahatsızlığı var. Umarım üstesinden gelir. Anormal bi durum olduğu için bu kadar tepkiyi hakettiğini düşünmüyorum. Yakınım birinin böyle bi davranışını görsem herhalde iğrenç pis diye yargılamazdım, daha çok endişelenirdim o kişi için. Yani bi insan pis olduğu için sümük yer mi allah aşkına? Pis insan ter kokabilir, saçları yağlı olabilir vs. Belli ki yardıma ihtiyacı var.
Yoo gayet ciddi bi şekilde söyledi, bende şaka olduğuna inanmak istedim……Şaka mı?![]()
Ne biliyim ay, bendeki de bir umutÖfff gece gece midem bulandı..konuşunca bırakacağını mi zannediyosun bildiğin doktorluk bu.
Yani o kişiyle ilişkime bağlı olarak bi yol izlerdim. Anam babam kardeşim ve en sevdiğim yakın arkadaşlarımsa açık açık fark ettiğimi söyler gel bi sebebini araştıralım bi çözüm bulalım derdim. Belki vücudundaki bi mineral vs eksikliğinden içgüdüsel bi alışkanlıktır diye durumu yumuşatarak karşı tarafı incitmemeye çalışırdım. Olayın kök nedenini bulup ortadan kaldırmaya çalışacak adımlar atması için uğraşırdım kısaca. Bu kadar yakınım değilse hiç oralı olmazdım; merhaba-merhaba ya inerdi ilişkim herhalde.O yüzden nasıl bi konuşma yapabilirim sorusunu sordum aslında. Neye bağlı olabileceği konusunda bi fikrim yok ama dediğiniz çok mantıklı geldi![]()
Özür diliyorum ama konu başlığı iğreenççMısır yerken bakmasaydım konuya keşke ya
Konuyu açtığımdan beri gelen en mantıklı yorum. Çok teşekkür ediyorumYani o kişiyle ilişkime bağlı olarak bi yol izlerdim. Anam babam kardeşim ve en sevdiğim yakın arkadaşlarımsa açık açık fark ettiğimi söyler gel bi sebebini araştıralım bi çözüm bulalım derdim. Belki vücudundaki bi mineral vs eksikliğinden içgüdüsel bi alışkanlıktır diye durumu yumuşatarak karşı tarafı incitmemeye çalışırdım. Olayın kök nedenini bulup ortadan kaldırmaya çalışacak adımlar atması için uğraşırdım kısaca. Bu kadar yakınım değilse hiç oralı olmazdım; merhaba-merhaba ya inerdi ilişkim herhalde.
Allahima sonsuz sukurler olsun ki kucuklukte kaldiAhh yarabbi, küçüklükte kaldı ama değil mi 1tanem![]()
Hajaha küçüklükte kaldığını söylediğin için çok masumca geldi..Allahima sonsuz sukurler olsun ki kucuklukte kaldi
Bazen de koltuklarin kenarlarina yapistiriyodum misafirliklere gidince falan ayyy :dd
Yarıldım Oydar Allah’ta seni güldürsünSana da ikram etmeden uzaklaş