- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Beğeni butonuna kusma emojisi şart oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili değil ki öpüşürken aklına gelsin. Yakın arkadaşından bahsediyor.Çok zenginse görmemezlikten gel ( şaka şaka hani sosyal medyalarda eş altatınca kör taklidi yapılıyorlar ya ondan ) bence güzellikle midenin bulandıgını söyle ve yapmamasını izle ama öpüşürken aklına gelmez mi benim gelirdi
O değil de şuan sahurda tıka basa yedim sonra şunu okudum vallahi midem bulanıyor
Ne demek ne yapsın aşko, muhabbeti tez elden keseceksin. Kadının umurunda değil şu yaptığı insan yakalanınca bi utanır falan.Ya bu garip ne yapsın… Ölüyorum anlasana
Allah kabul etsin çiçeğim..Ne demek ne yapsın aşko, muhabbeti tez elden keseceksin. Kadının umurunda değil şu yaptığı insan yakalanınca bi utanır falan.
Allahım yarabbim yemin ederim kusucam ya ezan da okundu bak orucum gidecek
İnanır mısın onun çantasından eksik olmayan iki şey… o yüzden insan inanamıyorOfffffffffff gerçekten kendi ne yerse yesin de o pis ellerle etrafa dokunduğunu düşünmek kötü yaptı. Hem sümük hem tükürük eğer uzak kalma şansınız yoksa mutlaka yanınızda dezenfektan veya 80 derece kolonya bulundurun.
Ya simdi apacik gorunce insan tiksiniyo cinnet gecirecek duruma geliyor ama cogu insanda boyle garip zevkler varHajaha küçüklükte kaldığını söylediğin için çok masumca geldi..
Ama benim yaşadığım olayın sahibi 33 yaşında kocaman 1 birey.. Çareler çaresiiiz
İyi bari en azından ellerini temizliyor demek ki benim de yakın bir tanıdığım o haltı yiyordu tabi ben görünce kimseye söyleyemedim. Bir gün dikkatimi çekti telefonun ekranı buğu buğu iz o günden sonra kimsenin telefonuna çok mecbur kalmadıkça dokunmam.İnanır mısın onun çantasından eksik olmayan iki şey… o yüzden insan inanamıyor
Konu çok çirkinleşmeye başladııı.. Bu iğrençliğin kaçıncı evresi acabaDisaridan gayet hos,bakimli , beyfendi ve cogu kadinin isteyebilecegi sekilde bir erkek ayak parmak aralarini karistirip koklayabiliyo
Yarabbbii. Neler varmış yarabbiii.. Buğu buğu nedir iz nedir telefon nedir.. Yitirdim aklımıİyi bari en azından ellerini temizliyor demek ki benim de yakın bir tanıdığım o haltı yiyordu tabi ben görünce kimseye söyleyemedim. Bir gün dikkatimi çekti telefonun ekranı buğu buğu iz o günden sonra kimsenin telefonuna çok mecbur kalmadıkça dokunmam.
Sorma ya kendi kendime midemi bulandirdim durduk yere :dKonu çok çirkinleşmeye başladııı.. Bu iğrençliğin kaçıncı evresi acaba
Allah sümükten ve sümüklü olan herşeyden bizi korusunSorma ya kendi kendime midemi bulandirdim durduk yere :d
Bu benimkinden de kotuymus hahaaHhHaİyi bari en azından ellerini temizliyor demek ki benim de yakın bir tanıdığım o haltı yiyordu tabi ben görünce kimseye söyleyemedim. Bir gün dikkatimi çekti telefonun ekranı buğu buğu iz o günden sonra kimsenin telefonuna çok mecbur kalmadıkça dokunmam.
Kötünün kötüsü var diyorlar ya, aha buBu benimkinden de kotuymus hahaaHhHa
Tam dusman basinaKötünün kötüsü var diyorlar ya, aha bu
Yemin ediyorum ben burnum kaşınırken bile insanlar yanlış anlamasın diye kaşındığını ifade etmek için yırtınıyorumTam dusman basina
Ben de kasimam bittikten sonra gorebilecekleri sekilde 3 5 kez burnumun tam uzerini kasiyomus gibiyapiyorum ki karistiriyorum sanmasinlar hahahjaajYemin ediyorum ben burnum kaşınırken bile insanlar yanlış anlamasın diye kaşındığını ifade etmek için yırtınıyorum