İğrenç birsey gördüm 😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.735
14.697
248
Ya o kadar mide bulandırıcı bişey gördüm ki anlatamam iyyy 😫😫😫 bugün ben teyzem ve kuzenim düğüne gittik salondaydı neyse düğün bitti çıktık eve gelicez araba geç gelince bizde yürüyelim dedik ( hay yürümez olaydık ) yolda biraz gelince teyzemle kuzenim yol tarafındaydı yolun kenarında da arabalar park halinde baya da işlek bir caddedeyiz bu arada .. sonra basımı onlara doğru çevirince ne görsem iyi 😭😭 adamın biri arabanın içinde şey yapıyor 🤮🤮 adı lazım olmayanı eline almış bişeyler yapıyor .. görmem le basımı hemen çevirdim şoka girdim adam benim gördüğümü fark etti mi bilmiyorum 🤕 hemde camlar film Li değil yani eminim başkaları da görmüştür 🤢 sonra arkama bakmadan gitmeye devam ettim bide Nahçıvan uyruklu bir arabaydi biraz ilerde aynı araba yanımızdan geçti gitti onu değil mi bilmiyorum ama plakayı yazdım acaba şikayet edilir mi topluma açık alanda olacak şey değil ki 🤔🤔 Allah ım eşimden dahi tiksindim ya 🤭nasıl bir pislikti serefsiz namussuz 😭

bizim sokakta arabanın zıpladığını gördüm gündüz vakti ıssız bir yerde değil insanlar sapıtmış artık.

Plakayı alıp polise vermeniz gerekliydi. Bile bile teşhircilik yapmış. Bunun da cezası var. Çok yazık çoluk çocuk görmemiştir umarım.

Yav tamam kanuna aykırı, sapıklık evet haklısınız, eh hoş bi görüntü de değil ama eşinizden niye tiksiniyorsunuz? Plakayı almışsınız, şikayetinizi edin olsun bitsin. Bu kadar dramatize etmeyin.
Dramatize mi ? Anladım yani şikayet ediliyor peki polise mi ediliyor ?

Ya o kadar mide bulandırıcı bişey gördüm ki anlatamam iyyy 😫😫😫 bugün ben teyzem ve kuzenim düğüne gittik salondaydı neyse düğün bitti çıktık eve gelicez araba geç gelince bizde yürüyelim dedik ( hay yürümez olaydık ) yolda biraz gelince teyzemle kuzenim yol tarafındaydı yolun kenarında da arabalar park halinde baya da işlek bir caddedeyiz bu arada .. sonra basımı onlara doğru çevirince ne görsem iyi 😭😭 adamın biri arabanın içinde şey yapıyor 🤮🤮 adı lazım olmayanı eline almış bişeyler yapıyor .. görmem le basımı hemen çevirdim şoka girdim adam benim gördüğümü fark etti mi bilmiyorum 🤕 hemde camlar film Li değil yani eminim başkaları da görmüştür 🤢 sonra arkama bakmadan gitmeye devam ettim bide Nahçıvan uyruklu bir arabaydi biraz ilerde aynı araba yanımızdan geçti gitti onu değil mi bilmiyorum ama plakayı yazdım acaba şikayet edilir mi topluma açık alanda olacak şey değil ki 🤔🤔 Allah ım eşimden dahi tiksindim ya 🤭nasıl bir pislikti serefsiz namussuz 😭
azgin teke;)

polise mi şikayet ediliyor bilen var mı ?? Bide nasıl dicem ya şaka gibi 🤮

Yani cok doğru sanırım ..bide adam Nahçıvan uyrukluydu Türk bile değil
Bence hafızandan silmeye çalış.
Dün akşam ablamlardan eve geçiyorduk . 4 tane gencten 2 si fena kavga ediyordu . Eşimi aeabadan indirmedim ilerde polis var onlara söyliyelim onlar halleder dedim. Gittik söyledik takmadılar bile .
Sizinkinidr takmayacaklar .
olan zamanınıza oluxak .

Allah belasını versin diyorum ve hafızam dan silinsin inşallah .. zaten moralim bozuk bide bu berbat şey çıktı ortaya .. gerçekten polis te bişey yapmaz zaten adam gitmiştr bile Nahçıvan’a ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X