- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
155’i arayıp şu saatte şu plaka (plakayı bilmiyorsanız aracı tarif edin) teşhircilik yapıyordu, tam olarak şurada şurada (adres tarifi) diyeceksiniz. Siz kaç yaşındasınız?polise mi şikayet ediliyor bilen var mı ?? Bide nasıl dicem ya şaka gibi![]()
Yaşadığımız yer Nahçıvan’a sınır bide plakası Nahçıvan uyrukluyduPolisi direk arasaydiniz keşke.
Nahçıvan uyruklu olduğunu bir anlık bakışla nasıl anladınız valla bravo
Böyle şeyleri erkekler yapıyor ya mesela onlarda böyle şeyler çıkıyor kadınlar annelik olsun her konu da daha insancıl .. eşim de erkek diye tinsindim inanın hoş birsey değil ne bilimEvet hos degil ozellikle public alanda yapilmasi hos degil tepkinizde de haklisiniz ama fazla abartmiyor musunuz?
gorursunuz tiksinirsiniz, soylenirsiniz, sinirlenirsiniz arar polise sikayet edersiniz ama esinizden tiksinmeye kadar nasil vardirdiniz
24 yaşındayım ama teyzemler olmasa orda hemen arayıp derdim ama ben utandım ya155’i arayıp şu saatte şu plaka (plakayı bilmiyorsanız aracı tarif edin) teşhircilik yapıyordu, tam olarak şurada şurada (adres tarifi) diyeceksiniz. Siz kaç yaşındasınız?
Yaşadığımız yer Nahçıvan’a sınır bide plakası Nahçıvan uyrukluydu
Şöyle düşünün 24 yaşındasınız bunu 7-8 yaşında bir çocuk da görebilir. Yerinizde olsam polise haber veririm geç değil bence.24 yaşındayım ama teyzemler olmasa orda hemen arayıp derdim ama ben utandım ya
Beni etkileyen sokak ortasında olması bide işlek cadde ya çoluk çocuk herkes var utanmazlar böyle zihniyet olmaz olsun ben utandım kuranBence unutmaya çalışın,baya baya psikolojinizi bozmuş gördüğünüz şeylakin eşinizden niye tiksiniyorsunuz? Adama soğuk davranmayin durduk yere
Anladım haklisiniz,eşinize anlattınız mi o ne tepki verdi?Beni etkileyen sokak ortasında olması bide işlek cadde ya çoluk çocuk herkes var utanmazlar böyle zihniyet olmaz olsun ben utandım kuran
Anlatmadım kuzenim de görmüş oda utanmış demeye az önce sordum dedi polisi aradıkAnladım haklisiniz,eşinize anlattınız mi o ne tepki verdi?