Igrenc erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esini kaybetmeden once de öpüyordur tuttugunu. Bir vefat ile bu hale gelmedi ya bu adam

Bütün erkekler öyle değil tabi ama insanların çoğu kötü. Dolayısıyla erkek kadın farketmez bazı insanlar Acımasız oluyorlar. İki cinsiyet için de geçerli. . Ataerkil sistemin erkeklere sağladığı birsürü avantaj var. toplum tarafından yanlışlarının hoş görülmesi ya da alttan alınması Gibi durumlar olduğu için erkekler kötü davranışları için toplumda çok daha rahat imkan buluyorlar. Ya da yanlışlarını daha rahat kabul ettiriyorlar. Böyle bir farklılık olduğunu düşünüyorum.
tam anlatamadım ama siz anlayın. 😁
konu sahibi sizin için çok üzüldüm. Başınıza gelen herşeye. Malesef hayatımızı adadığımız insanlar bazen bizim verdiğimiz sevgiye emeğe değmiyor. teyzenizin Değerini bilememiş şımarık bir adam. Teyzeniz anlattığınıza göre çok iyi bir insanmış. Bu dünya adaletsiz biryer. Bu dünyadan kurtuldu artık. Üzülseniz de öyle düşünün. Kardeş acısı zaten yazacak bişey bulamıyorum.
kızınızla beraber güzel bir hayatınız olur umarım.

Bir suredir iyi degilim kardesim vefat etti diye. Iyi kotu is guc hayat devam ediyor. Hayat gozume bombos gorunse de devam ediyor.
Ben iki kez evlendim ve bosandim. Bir kizim var. Erkeklere guvenim sifir. Bugun oyle bir olay yasadim ki ne desem bos. Annemin kuzeni vefat etti uc gun once. 77 yasinda buyuk teyzemiz bir melek kendisi. Bize hep destek oldu her animizda vardi. Bana anne oldu cok gunler. Gercekten melek kadindi. O da kansere yakalandi. Ve son 3 ay kotuydu. Bakicisi vardi hastanede. Ölünce bakici da eve geldi tebarekelere yardim icin. Teyzemin esi 80 yasinda ve bugun bakiciyi opmeye kalkmis. Inanamadim. 55 yillikesi ölmüş ve 3.gun bir bakiciyu open80 likbiri. O kadar uzuldum ki.Hayatini 55 yilini bir adam icin ziyan et ve sonux. Yaziklar olsun

alzheimer olabilir, malesef benim buyukbabamda da var cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X