Iğrenç geçen bir bayram günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ben ışık hızıyla giderdim.

Çocuk uyumuştu kapıdan uyandı onu anlamamissiniz sanırım eşiniz eve gidelim demiş dediniz ya ondan dedim

Çocuk uykuluydu baya korkmuştu filan belki geri uyuturum orda dedim o hâlde götürüp eziyet etmek istemedim zaten sinirlendim bide bı senin mi çocuğun var bilmem ne bağırınca patladım cidden çok ayıp oldu ama bianda oluverdi

kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı
Bu cümleye rağmen k.valide sizi affederse, gerçekten yüce gönüllü diyeceğim. Bana göre affedilmesi mümkün değil. Kadın haklı demiyorum ama neyse siz anladınız.

Çocukların böyle özel günlerde uyku/beslenme düzenleri bozulabiliyor. Çocuğunuzu biraz sese mi alıştırsanız? Dağ başında bile bişeylerin sesi var çünkü.

O ayıp oldu çok sonra düzelir umarım diyor ben seni de anlıyorum ama ayıp çok dedi işte

Misafirliğe gittiğiniz evde size uyulmasını beklememeliydiniz. Her evin düzeni farklı. Zaten bayram günü çocukların uyku saati de yemek saati de karışır. Boşu boşuna sinirlerinizi bozmuşsunuz. Eşiniz gidelim dediğinde gitseydiniz keşke. Sizin söylediğiniz de kayınvalidenizin cevabı da çok ayıp. Bu saatten sonra çok da bir şey beklemeyin ilişkiden. Siz başlatsanız da hata 2 taraflı olmuş. O da az değilmiş. Eşiniz ne diyor bunlara?

O kotu oldu diyor çok ayıp oldu diyo ben sana hak veriyorum ama düzelir ins zamana bırak dedi

Çocuk tam daldı aşırı sesiydi ama yüksek sesle birisi son gücü ile kapıyı çarptığını düşünün kapı bozukmus vura vura ili kere en son gücü ile zorladı çocuk yerinden hopladi iki kere ve bianda çığlık çığlığa ağladı kapıyı biraz yavaş kapatsan keşke uyuttugumu biliyorsun deyince bı senin mi çocuğun var diye bağırınca iyce tepem attı

Valla çok kötü oldu maalesef bende üzgünüm ama olan oldu

Vallaha esinize sorun annesinin yumsak yeri nerde ordan yakalayin. Samimi bir sekilde özür dilemelisiniz yoksa düzelme sansi yok. Bu kadar patlamanizi yorgun olup strese girdiginize bagliyorum. Ama böyle durumlari önlemeye bakin bundan sonra. Gemis olsun diyelim

Çocuk uyumuştu kapıdan uyandı onu anlamamissiniz sanırım eşiniz eve gidelim demiş dediniz ya ondan dedim

Yazdıklarınızı alıntıladım , yeniden okuyabilirsiniz.

Bayram günü , misafir gelen evde yoğun bakım sessizliği sağlanamayacağı açık değil mi ?

Eşiniz eve geçelim demiş , istememişsiniz.

Misafirliğe gidince de sorun var , evinize biri gelmek isteyince de. Ve her 2 durumda da çocuğunuzu bahane ediyorsunuz.

Evet, şu cümlesi çok enteresan. Kendi torunu için insan gelinine böyle demez.
Bu cümle ile o stresle siz de o hakareti etmişsiniz.
"Aa o da ne demek anne, aşkolsun" falan deseniz de o utansaydı keşke.

Evet, şu cümlesi çok enteresan. Kendi torunu için insan gelinine böyle demez.
Bu cümle ile o stresle siz de o hakareti etmişsiniz.
"Aa o da ne demek anne, aşkolsun" falan deseniz de o utansaydı keşke.
İşte kocası biraz düşünse kendi cevap verir, hiç karısını yüz göz etmezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…