Iğrenç geçen bir bayram günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin bu kayınvalidenie sorunlariniz bitmedi ya onlar geliyor huzursuzsunuz ya da sizgidiyorsunuz huzursuzsunuz. Lafiniz ağır olmuş ama onun haricinde olay çıkarıp çıkarıp özür dileyip susup oturuyorsunuz . Bu ilişkinin çözümü yok eşiniz de tuhaf ailesi de sizde. Eve istemediniz dışarda yediler hala geliyorlar evlerine gittiniz hayvan dediniz eminim yine birşey olmamış gibi bir araya gelirsiniz. Sonra saygılı ve seviyeli görüşme ilişki beklemeyin

Esinizin yaklaşımı cok guzel ama ya, rahatsiz olduğunuzu anlayip eve gitmeyi teklif etmis ama siz israrla kapiyi carpanla kavga etmeyi secmissiniz, kavga etmeden gitmek istememissiniz.
Ozur dilemeninizin manası yok gibi.
Iki tarafta anlayissiz, konusmayin olsun bitsin.

E o zamanda suç. Çocuğa bakmıyor bir faydası yok yanlizim diye dert olur olay olur.

E o zamanda suç. Çocuğa bakmıyor bir faydası yok yanlizim diye dert olur olay olur.
Tabi tabi böylesi bela gibidir yakanı kurtaramazsın. Atsan atamazsın satsan satamazsın..

Belli ki kayınvalide bundan bıkmış yoksa kadın torunu için evinde yatırsaydın der miydi?

ben kaynana yerinde olsam surundururdum

bi senin cocugun var sanki dedigine gore tek torun da degil seninki ...

ben kaynanama sesimi yukseltmedigim halde seviyeli tartismamla saygisizlik yapiyorsam hele bu ne

Madembo kadar sese diyarli cidden evinizde uyutsaymisinız. Ses olur yani . Ayrica kadına hayvan demisiniz resmen. O da geri durmamis ama ilk cizgiyi siz aşmisinız. Bence affetmez ama yine de cicek olayini deneyebilirsiniz. Kurban bayraminda vs. Dugun gibi bir etkinlikte yada karsilasinca buzlar erir. Zamana birakın. Ama allah var kadin iyi agzinizin payini vermiş. Hakli yani bi sizin mi cocuk var. Anne olan sesi yogun duyuyor uyutma telasesi falan ama disardakiler bilmez bunu. Cocuk bu kriz gecirip agladiysa kalkin evinize gidin . Hep mi duzenli uyudu sanki hic mi sorun yasamadiniz çocugun uykusunda sanki

Aynısının tıpkısını bugün yaşadım

Yaa inanın ben de çok yaşadım.
Bugun yaşamadım ama,küçüğüm artık 3 yaşa yaklaştı, bugun de uyumayıversin dedim ama garibim sızdı kucağımda salonda gayet de sesli ortamdı. Allah için büyükler diğer çocukları uyardı falan ama mümkün olmazdı sessizlik.

Yaw 1 gunde uyumasin yani bazen gercekten takintiliyiz biz anneler..ayrica kocan demis eve gidelim gitseydin.. bak benimde cocuklarim var anliyorum o anlik siniri stresi ama kadin ben kapattim diyor sende hayvan gibi diyorsun yurek yemissin herhalde.. sen benim karim olsan bacaklarini kirmistimdua et kocan bisey yapmamis sana

bı senin çocuğun var zaten dedi
Kullanıcı adını hatırladığım ender üyelerdensiniz. Gerçekten de kainatın ilk ve tek bebeği sizinki gibi halleriniz var. Burada bile böyle izlenim veriyorsanız çevrenizdeki insanlar kim bilir nasıl bezmiştir sizden. Biraz sakin olmayı öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…