- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok pahalıdır diye düsündügümden gidemiyorum..Dişçiye gidin . Artık bir sürü gelişmiş teknik var. Hayatınız boyunca bu kompleks ile yaşamaktansa dişçiye gidin bitsin gitsin bu durum
Tatlım hani biz sinirliyken karşımızdaki gülerse onun gülmesi bizi iyice sinirlendirir ya o anlamda demiştir senin gülüşünü beğenmediğinden değil yaniBugün nisanlımla kavga ettik biraz, saçma bir konuydu. Kıskanclık krizine girdi. Ben de saçma gereksiz büyüttüğü bir konu olduğu için dalgaya aldım.
Gülerek konuyu değiştirdim.
Bana "iğrenç iğrenç gülme" dedi.
Arkadaşlar ben çirkin bi kız değilim.
Dişlerim biraz yamuk küçüklüğümden beri.
Çok ağrıma gitti..
İnsanlara karşı gülerken hep elim dudaklarıma gider gülümsememi kapatma ihtiyacı hissederim.
Ama bunu yendiğim, yanında rahatca gülebildiğim tek insandı.
Çok kırıldım.. bir daha onun karşısında nasık gülerim bilmiyorum. kara kara bunu düsünüyorum.
Öyle değil yanlış anladın, ben yanlış cümle kurdum o anlamda demedim özür dilerim dedi. ama kırıldım işte ağlıyorum 2 saattir çok ağrıma gitti.. şimdi napacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin. siz olsanız ne yaparsınız?
Bence gidip bir fiyat alın , 3-5 bin civarı ise kredi çekip çok rahat taksit ile ödersiniz. Gerçekten kurtulun bu sorundan . İleriki hayatınız içinde büyük rahatlama olur. Bende de hafif dişleklik ve çarpıklık vardı. Gerçekten sorunu estetik diş müdehalesi ile 3 bin tl ye çözdüm. Hatta kredi almama bile gerek kalmadı. Dişçi 7 takside bölmüştü. Her gittiğim seans öncesi ufak ufak ödedim. Psikolojim değişti. Komplekslerimden kurtuldum. Şiddetle tavsiye ederimçok pahalıdır diye düsündügümden gidemiyorum..
dişlerini neden yaptırma ihtiyacı duymuyorsun hem daha rahat edersinBugün nisanlımla kavga ettik biraz, saçma bir konuydu. Kıskanclık krizine girdi. Ben de saçma gereksiz büyüttüğü bir konu olduğu için dalgaya aldım.
Gülerek konuyu değiştirdim.
Bana "iğrenç iğrenç gülme" dedi.
Arkadaşlar ben çirkin bi kız değilim.
Dişlerim biraz yamuk küçüklüğümden beri.
Çok ağrıma gitti..
İnsanlara karşı gülerken hep elim dudaklarıma gider gülümsememi kapatma ihtiyacı hissederim.
Ama bunu yendiğim, yanında rahatca gülebildiğim tek insandı.
Çok kırıldım.. bir daha onun karşısında nasık gülerim bilmiyorum. kara kara bunu düsünüyorum.
Öyle değil yanlış anladın, ben yanlış cümle kurdum o anlamda demedim özür dilerim dedi. ama kırıldım işte ağlıyorum 2 saattir çok ağrıma gitti.. şimdi napacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin. siz olsanız ne yaparsınız?