İğrenç İğrenç Gülme

Adam ciddi bi konu üzerinde konuşuyorKen siz gulmussunuz oda haklı bi çıkış yapmış yanlış ifade kullanms dişle ne alakası var? Çok takintlisnz bence ve bu hayatnzn her alanında karsinza çıkacaktir yaptırın kurtulun

Burcunuz Yengeç mi merak ettim :)
Benim burcum yengeç ama . Bana böyle bi şey dense kırılmaktan çok öfkelenip "senin gibi iğrenc adama ancak iğrenç gülünür. Öküz " derdim sanırım. düşünmeden konuşan adamın lafını ben oturup düşünemem

çok pahalıdır diye düsündügümden gidemiyorum..
Bir diş hekimine gidip muayene olursanız , bütçenize uygun bir tedavi seçeneği sunar size zaten. Eğer ki hafif derece yamukluk varsa, diş rengindeki dolgularla bile düzeltme saglaniyor. Yerinizde olsam gidip bir muayene olurdum ,fiyat alırdım. Bu kadar rahatsız ediyor sizi , bence bir diş hekimine muayene olmaktan zarar gelmez. Kendimde diş hekimiyim ondan dolayı söylüyorum, bütçenize uygun bir tedavi şekli olusturulur.

Dişleriniz için dememiş ya, onun durumuna güldüğünüz için demiş, insan beğenmediği bir yer olunca aşırı alıngan oluyor, her lafı oraya çekiyor.

dişlerinizle dalga geçmemiş bence. siz yanlış noktaya takılıyorsunuz.

Çok yanlış anlamışsınız bence yani o kelimeyi söylerken dişlerinizin kötü diye falan değil fiziksel olarak değilde daha çok alay edercesine güldüğünüz için gülme şeklinize ve nedeninize kızmış yoksa çarpıklıkla alakası yok. Beğenmese neden nişanlansın sizinle sinirine dokunmuş alay eder gibi gülmeniz olay bu

Dişlerinizin iğrenç olduğunu düşünseydi nişanlanmazdı sizinle.. çünkü aynı dişlere ağıza ömür boyu bakacak ve hatta en yakın o olacak. Alınganlık etmişsiniz ama düğünden önce yaptırmanızı öneririm bu takıntıyla düğün fotolarında elinizle ağzınızı kapatmayacaksınız sonuçta:)

Benim dislerim de egri. Hatta birinin ucu kirık.
Ama ben cok severim dislerimi nedense cok yskistiririm kendimi. Hatta esim burnunun egri dislerinin yamuk oldugunu hic farketmemisim falan der :KK54:

Bu arasa konu sahibi. Benim dişlerim tel tedavisi ile yeribe kondu. Bende de eğrilik vardı. Eğer çok rahatsızlık vermiyorsa bence tel tesavisi şart değil. Zira hiç kolay bir süreç degil. Ve evet. Maalesed bence pahali. 2014te 5 bine takıldı. Alt üst. 2015 te yaklaşık 1 buçuk sene sonra çıkarıldı. Iç kisimda halen daha tel var. Baska diş hekimleri farklı fiyat verir. Ama ucuz tellerle tedavi uzuyor. Benim 1 buçuk senede inci gibiz dizilmişlerdi.

Benim burcum yengeç ama . Bana böyle bi şey dense kırılmaktan çok öfkelenip "senin gibi iğrenc adama ancak iğrenç gülünür. Öküz " derdim sanırım. düşünmeden konuşan adamın lafını ben oturup düşünemem
Emin olun böyle "öküz" gibi tabirlerle bir karşılık verilse olay tamamen başka boyuta taşınıp uzlaşma sağlanamaz bile. Ben konu sahibine söylediğim gibi rencide etmek maksadıyla bir söylem olduğunu düşünmüyorum.Ben kendi adıma tabi böyle diyorum düşünsem de yine sakinliğimi koruyup rencide etmeden sakince konuşmayı tercih ederim.Konu sahibine tavsiyemde budur

Ben olsam o dedikten sonra dahada pis pis yada onun deyimiyle iğrenç gülerdim, gıcıklık olsun diye, alinmszdim

Back
X