Iğrenç kokan bir ev...

Artık hiçbir evde sigara içilmiyor. Kayınpederim kendi evinde olduğu gibi bizdede hemen balkona çıkar. Onda ayıp saygısızca birşey yok. Siz izin verdiniz diye arka odanızda içmiştir. Anne evde içilmediği için koku çıkmıyor rahatsız ediyor derseniz dışarda veya balkonda içer. Hiç sorun yok. Hayırlı geceler

Sorunun ne olduğunu geçiyorum çünkü bunlar aslında odaklanılmaması gereken şeyler. Ablacım senin en büyük sıkıntın ne biliyor musun, bunların hiçbiri değil. Ne kayınvaliden ne sigara içilmesi... Senin sorunun insanların suratına laf diyemeyip buralarda derdini dökmek. Sürekli farklı farklı sıkıntıların var. Bak çevrendeki insanlara bile anlatamayıp burada anonim olarak bir nick altında derdini yazıyorsun, bence çok üzücü bir durum bu. Bu şekilde kendini nereye kadar rahatlatacaksın? Hiçbir şey yapamazsın böyle, çünkü sen daha sıkıntını insanların yüzüne söyleyemiyorsun. İletişim olmadan çözüm olmaz, burada kimse zihin kontrolcüsü değil ki senin adına bir şeyler yapabilsinler. Bu rahatlama yöntemini bir an önce bırakıp insanlarla yüzleşmeyi, "Hayır istemiyorum" diyebilmeyi öğrenmen lazım.

Valla benim kendi annem geldi eve.
Balkona mutfaktan çıkılıyor.
Sigarasını mutfakta yakmasını bile istemedim siz müsamaha göstermişsiniz.

Balkon yokmu , sigara içilmeyen evde balkonda içilir . Montunu giysin çıksın. İçmeyen insan çok rahatsız olur.

İyi de kendin demişsin kadına içerde iç diye demeseydin madem. Şimdi de eşime söyleteceğim diyorsun sorun ne anlamadım

Yapmayin etmeyin sigasini disarda balkonda icsin millet...
Ben bekarken ev arkadasimi evden cikarttim bi bayandi .. ben para veriyorum odamda icerim dedi kalerifer acik kis ayi icmis ben yokken ,uyardim devam etti cikisini verdim
Beni zehirlemeye hakki yok sonucta kim olursa olsun..

Evde sigara icilmez esimde icmez icseydi sanirim evlilik olmazdi sonucta kultablasuyla evlenmiyorum ..

Eve sigara icen cooolk nadir gelir gelmez bile cunku arkadas cevremin yuzde 80 i icmez icen olursada balkona yollardim .

Rahatsiz oldugunuzu kesin ve net söyleyin sadece koku degil sizde etkileniyorssunuz eger sigara icmiyorsaniz..

Benim evimde hic icilmedi esim hep balkonda icti icirmem esimde izin vermez ben sigara kokan eve o kdr sık gidemem de.
Tek istisna esimin babasi senede 2 defa geliyor benim yanimda kendi evinde balkona cikiyor benim evimde de cikmak istedi onceden esimle konusmustuk mutfak kapisinin onunde zor ikna oldu ic kapiyi kapadi dikkat eden ediyor karsilikli saygi sart

Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Bakın hamilesiniz başka oda da dahi içirtmeyin sigara . Ve her evde içilmiyor . Benim annemde sigara kullanıyor üstelik yanımızda yaşamaya başladı , şu soğukta bile balkonda içiriyorum. 3 yaşında oğlum var asla kimse evde içemez.

balkona çıksınlar bı zahmet haytta içirmem eşim balkonda içip gelse bıle leş gıbı kokuttun evı derım hemen üstunu başını değişir.işten geldiği anda da hemen değişmezse üstunu uyarrım koltuğa sınıyor koku dıye oturtmam bıle.

Çok haklısınız içmeyene de kokar içene de ben de kullanıyorum maalesef ama içeceğim zaman bahçeye çıkıyorum evde içmiyor içirtmiyorum.İçtiğim halde bana da rahatsız edici geliyor kokusu perdelere kıyafetlere siniyor ne gerek var balkona bahçeye çıkıp içsin.

Bnmde bbm içio ona drek evde içme dışarda iç iğrenç kokuyor diyorum
Şu harfleri yutmasanız.. ergen gibi yazıyorsunuz
nasıl abartmışsınız ayol kokuyo kokuyo kokuyoooo
tamam haklı olabilirsiniz de misafirin gelse çok yakın olmayan kişiler
o zaman ne yapacaksınız

bu arada bizde de balkonda içilik balkonunuz yok mu?

Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum

Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
valla bizim evde sigara içilmiyor. Gelen misafir de balkonda içer. Annemin tek tük içtiği olmuştur geçmişte en çok tepkiyi ben verdim. Sigara içmeyenler sigara kokusundan aşırı rahatsız olur haberiniz olsun.

Hayır her evde içilmiyor
Ben buna müsaade etmem annem babamda olsa

bencede her evde içilmiyor.
ben asla içirmem. kendimde balkonda içerim. evde içmek gerçekten çok eskilerde kaldı. cahillik zamanlarında.
evinde sigara içiren kişilerin daha kapısından girildiğinde kırathane kokusu geliyor. iğrenç bence.

biz bunu söylediğimz de balkonda üşüyorum demişti ve ben sigara içen biri olmama rağmen her defasında cıkıyorum, delirmiştim, en son esim çok sert sekılde söylemek zorunda kalmıştı....

nası bi rahatlıktır anlamadım gitti yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…