- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Balkon yokmu , sigara içilmeyen evde balkonda içilir . Montunu giysin çıksın. İçmeyen insan çok rahatsız olur.Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Bir tek ben mi rahatsız oldum diyordum. Hayır kimse mükemmel yazmak zorunda değil ama bu kadar da kötü olmamalı ya.Allah rizasi icin sesli harfleri kullanin,yutup durmayin yahu,okunmuyor. Bu sekilde yazanlar banlanmali.
Her evde icildigini nerden biliyorsunuz ?? Ustelik hamile bir bayanin bu tepkiyi vermesi cok tuhaf ciddenAnneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Bizim evde daha komse içmedi babam dahil herkes balkona cikip içerAnneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Bakın hamilesiniz başka oda da dahi içirtmeyin sigara . Ve her evde içilmiyor . Benim annemde sigara kullanıyor üstelik yanımızda yaşamaya başladı , şu soğukta bile balkonda içiriyorum. 3 yaşında oğlum var asla kimse evde içemez.Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Şu harfleri yutmasanız.. ergen gibi yazıyorsunuzBnmde bbm içio ona drek evde içme dışarda iç iğrenç kokuyor diyorum
valla bizim evde sigara içilmiyor. Gelen misafir de balkonda içer. Annemin tek tük içtiği olmuştur geçmişte en çok tepkiyi ben verdim. Sigara içmeyenler sigara kokusundan aşırı rahatsız olur haberiniz olsun.Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Hayır her evde içilmiyor
Ben buna müsaade etmem annem babamda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?