- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
zıkkım içesiceBenim kv doğum diye geldi 3 günlük bebeğin olduğu evde balkonda içti içti içeri geldi zıkkım içesice
Balkonda içsin bari senin kayınvaliden de
Her evde icilmiyor canim benim babam fa içerdi ama ben hic icerde içip evi kokuttuğunu hatırlamıyorum ve o igrenc kokuya dışarda bi dayanamıyorum ben benim evimde içilmez iceni balkona yonlendiriyoruz çok şükür esimde bende sevmeyiz kokusunu bileAnneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Ne alaka ?Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Febreze’in sigara için üretilmiş spreyi var. Deneyin.Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Balkona gönderiyorum Gayet al anne terlikleri balkonda içersin :)Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Napıcaz diye bisey yok. Babam bana geldiğinde apartman boşluğuna çıkıyor adam. Ben sigara içtiğim halde. Annem ve eşim içmiyor bu kadar basit balkona çıksın camdan kafasını uzatsın.Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn.böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
her evde sigara mı içiliyor? Benim çevremde sigara içilen ev yok, böyle denk geldiği zaman anormal geliyor bana. Abartılcak bir konu hem sağlık açısından o pis zehiri solumak zorunda mı içmeyenler.Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
Katılmıyorum, her evde sigara içilmiyor. Benim ablamın evinde de yasak,ablam anneme de babama da icirmiyor. Lise talebesi gibi bakkala diye çıkıp yolda içiyorlar.Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?