Iğrenç kokan bir ev...

Anneniz içse bukadar tepki vermezdiniz diye düşünüyorum

Her evde sigara içiliyor bukadar abartmayın
Her evde icilmiyor canim benim babam fa içerdi ama ben hic icerde içip evi kokuttuğunu hatırlamıyorum ve o igrenc kokuya dışarda bi dayanamıyorum ben benim evimde içilmez iceni balkona yonlendiriyoruz çok şükür esimde bende sevmeyiz kokusunu bile

Ne alaka ?
Bizim evde icilmiyor mesela.
Gelenler de balkonda icer.
Icmeyen insanlar icin ne kadar igrenc bir koku oldugunu bilseydiniz boyle bir yorum yapmazdınız.

Sigara içmeyenler için büyük sorun çünkü koku çok kötü gelir. Balkonda veya dışarida içirin. Kizar laf ederse de napalim yani.

Ay bizim kapalı balkonumuz var eşim ve ben de orada içiyoruz kayınvalidem de orda içiyor ve misafir içiyorsa da orda içiyor. Biz eşimle daha yeni evlendiğiimz zaman kendimize bile böyle bir şart koyduk .hatta kayınvalideme bazen mutfakta iç anne üşüme diyorum balkonda yok olur mu öyle şey daha iyi burası hava alıyorum hem diyor. Bence sizin kayınvalidenzle aranız da bunu konuşucak bir bağ yok diye düşünüyorum maalesef

Febreze’in sigara için üretilmiş spreyi var. Deneyin.

Balkona gönderiyorum Gayet al anne terlikleri balkonda içersin :)

Benim evimde balkon dahil hiçbir-yerde sigara içilmez. Zamanında içmiş bırakmış birisi olarak çok tiksiniyorum sigaradan. Yolda yürürken önümde sigara içen varsa o bile beni rahatsız ediyor. Bence içilmemeli. Hele bebek olan evde sigara içmek? Ya da kucağında çocukla sigara içen görünce şaşkınlıktan nutkum tutuluyor.

Nasıl bıraktınız merak ettim süreci

Napıcaz diye bisey yok. Babam bana geldiğinde apartman boşluğuna çıkıyor adam. Ben sigara içtiğim halde. Annem ve eşim içmiyor bu kadar basit balkona çıksın camdan kafasını uzatsın.

her evde sigara mı içiliyor? Benim çevremde sigara içilen ev yok, böyle denk geldiği zaman anormal geliyor bana. Abartılcak bir konu hem sağlık açısından o pis zehiri solumak zorunda mı içmeyenler.

Katılmıyorum, her evde sigara içilmiyor. Benim ablamın evinde de yasak,ablam anneme de babama da icirmiyor. Lise talebesi gibi bakkala diye çıkıp yolda içiyorlar.
Bence konu sahibi haklı, kim ister evi kıraathane gibi koksun?

Biz sigara kullanmiyoruz eve gelen kardesim de olsa disarida içer bende tahammül edemiyorum sigara kokusuna .

Benim kv’de kendi evinde balkonda içer bana gelince yemek odasında yemek yerken “getir bi tane yakalım” der. Bende her zaman “anne hayır ya mutfakta balkon kapısını aç ya da direkt balkona çık da iç” derim. Kötü niyetle demediğimi bilir. Çünkü bende içerim arada asla mutfak ya da balkon haricinde içmem. Sizde “anacım sigara kötü kokuyor gel balkona çıkalım orda iç” derseniz anlayışla karşılar. Çünkü içmeyene çok kötü kokuyor gerçekten...

Astoria 'ya katılıyorum.
Sizin esas sorununuz evinizde içilen sigara olmamalı.
Bu platformu adeta günlük gibi kullanıyorsunuz.
Belli periyotlarla, üvey kv ile yaşadığınız türlü sorunları okuyoruz.
Birini bile çözemediniz.
Biraz insiyatif alıp net ve kesin konuşun şu kv ile.
Buraya yazdığınız gibi harfleri,sesleri yutarak konuşuyorsanız o da ayrı konu.

Sigara içen insanlar abartıldığını düşünüyor hep ama içmeyen insanları çok rahatsız eden bir koku. Ben öncesinde sigara içilmiş bir eve gidip bir saat dursam bile çıktığımda saçlarıma kıyafetlerime kokusu sinmiş oluyor. Çok rahatsız oluyorum hemen yıkıyorum hepsini. Sizin eviniz olduğu için kendi kurallarınızı koyabilmelisiniz. Gelmeyi kabul edenler de kurallarınıza saygı göstermeli.

Esim sigarakoliktir ama degil evin icinde evin balkonunda bile icmez. Cunku beni cok rahatsiz eder. Bir zahmet iner apartman disina orada icer uzerini havalandirir eve gelir. Her evde icilir diyen arkadasi anlamadim. Konj sahibi soyleyin acik acik

Zaten hangi çağda yaşıyoruz. Evde içen kaldı mı sigarasını. Yazık günah. Herkes dışarıda içsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…