iğrenç tatil

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
9 gündür ne ızdırap çekiyorum bir bilseniz zaten o kadar yalnızım ki herkes evli barkli geziyorben cogunda evde tek oturdum sonra ablamlar geldi bayramlaşmaya çıktık zorla götürdüler zaten herkes yaşın geçiyor evlenme diyor ben feci depresyona girdim rezil oldum her gittiğim yerde haftaya ablamlar tatile gitcekmis ailecek bütün hafta onları dinledim zaman günübirlik de olsa biryerlere giderdik bu sefer dediler ki nasolsa haftaya gitcez diye oturduk sürekli şimdi giderken de diyo ki annemle babama iyi bak o kadar kızdım ki hiç halimi sıkıntımı soran yok bastı gitti havasını atarak çok kötüyüm nefes alamıyorum

neye nefes alamıyosunuz onu anlamadım?

Kac yasindasiniz ...anladigim kadariyla yalnizliktan evlenememekten mi sikayetin...

[QUOTçoTuuba890, post: 47225442, member: 754461"]Kac yasindasiniz ...anladigim kadariyla yalnizliktan evlenememekten mi sikayetin...[/QUOTE]
Evet cok mutsuzum ve en yakinimdakiler bile anlamıyor beni

Yok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyor
Sen kaktusunle mesut ol beni dert etme diyeydin))

Evlenmeden mutlu olunmuyor mu onu anlamadim. Karsiniza dogru kisi cikana kadar milletin lafina bakip kendinize yazik etmeyin. Ayrica neden evde tikilip kaliyorsunuz? Calismiyor musunuz esiniz dostunuz yok mu? Uzun sureli olmasa da 2-3 gunlugune kiz kiza bir yerlere kacin siz de.

Toplum baskısı tek basinayTE="Mayflower75, post: 47225486, member: 734300"]Evliliğe endeksli bir zihniyet ile nefes alamamaniz çok normal..gidin bir hastaneye orada nefes darlığı çeken hastaları ziyaret edin geçer.
Toplum baskısı bayramda hiç gormedigim umrumda olmayan insanlar bile laf soktu

Yok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyor
:işsiz:öfff... Kısmetse olur de geç. Ablanın içine dedikoducu teyze kaçmış sanirim.

[QUOTE="destinaninannesi, post: 47225527, member: 767815"takıyor den mutlu olunmuyor mu onu anlamadim. Karsiniza dogru kisi cikana kadar milletin lafina bakip kendinize yazik etmeyin. Ayrica neden evde tikilip kaliyorsunuz? Calismiyor musunuz esiniz dostunuz yok mu? Uzun sureli olmasa da 2-3 gunlugune kiz kiza bir yerlere kacin siz de.[/QUOTE]
Herkes evli ve beni takan yok bi ablam var diyordum o da takmiyor beni geldi sürekli çocuğuyla ilgilenilssin ben de onunla tatile çıkmakiistemiyorum artık küçükcçocuğu var daha çok yoruyorlar beni tek başına çıkayım diyorum tatile cesaret edemiyorum

Back
X