İğrendim resmen nasıl biriyle evliymişim.

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
636
1.753
28
Kızlar günlerdir çok kötü zamanlar geçiriyorum. Biliyorsunuz. Bugün instagramına girdim. Gözlerime inanamadım.Sizinde bakmanızı öneririm.Telegram yüklü ise görebilirsiniz. İnstagramına girdim hareketlere tıkladım baglantılar kısmına bir girdim ki. Telegram grupları ama hep +18 içerikli neredeyse kaç gündür hep girmiş... Daha da iğrenemezdim... Öyle canım sıkıldı kı.

Kızlar günlerdir çok kötü zamanlar geçiriyorum. Biliyorsunuz. Bugün instagramına girdim. Gözlerime inanamadım.Sizinde bakmanızı öneririm.Telegram yüklü ise görebilirsiniz. İnstagramına girdim hareketlere tıkladım baglantılar kısmına bir girdim ki. Telegram grupları ama hep +18 içerikli neredeyse kaç gündür hep girmiş... Daha da iğrenemezdim... Öyle canım sıkıldı kı.
Instagramda telegram grupları nasıl çıkıyor anlamadım biraz daha detay verir misiniz? Geçmiş olsun bu arada, önceki konunuzu da okumuştum arkadaşına foto yolladığı konu. Onu abazanligiyla başbasa bırakın. Çok zor bir durum Allah sabır versin

Instagramda telegram grupları nasıl çıkıyor anlamadım biraz daha detay verir misiniz? Geçmiş olsun bu arada, önceki konunuzu da okumuştum arkadaşına foto yolladığı konu. Onu abazanligiyla başbasa bırakın. Çok zor bir durum Allah sabır versin
Bak şimdi bacım Instagram hareketler - baglantılar- orada eger telegram baglantıları varsa tek tek tıklayın baglantının nereye gittiğine bir bakın derim. Benimkinin elli tane baglantısı vardı tıkladığı hepsi cinsel içerikli telegram gruplarına gidiyor .Elim ayağım titriyor ya. Hiç kimseye güvenmeyin

telegram şu whatsaptan sonra çıkan sohbet sitesi değilmi ?
instagramla ne alakası var anlamadım ? beni de aydınlatın ..
canınızı sıkmayın onunkini sıkın. . .
Bacım hiç bir şey söylemeyeceğim ekran resimlerini aldım dediğim adımları takip edin göreceksiniz.

Bak şimdi bacım Instagram hareketler - baglantılar- orada eger telegram baglantıları varsa tek tek tıklayın baglantının nereye gittiğine bir bakın derim. Benimkinin elli tane baglantısı vardı tıkladığı hepsi cinsel içerikli telegram gruplarına gidiyor .Elim ayağım titriyor ya. Hiç kimseye güvenmeyin
İPhone mu?

Bacım hiç bir şey söylemeyeceğim ekran resimlerini aldım dediğim adımları takip edin göreceksiniz.
aaaa bende şimdi baktım inan bilmiyordum kendi hesabıma baktım hep trendyol :D
ne yapmayı planlıyorsunuz

Canım sen zaten evi terketmedin mi? Adamın huyu huy değildi. Şeyiyle kafayı bozmuş olmasını da çok görme. Üstelik seninleyken bakmış mı ? Sen gittikten sonra ise zaten normal.

Bu ilk mi?
daha once de yaptigi oldu mu?
cinsel hayatiniz nasil sizin istekle mi oluyor o teklif ediyor mu?
evde hep telefon ile ugrasir mi?
birlikte yaptiginiz seyler neler? sohbet edermisiniz sizle konusurmu
Aramız çok iyiydi her açıdan.. ama tatsız şeyler yaşandı. Açtığım başlıklara bakabilirsiniz..

Bu ilk mi?
daha once de yaptigi oldu mu?
cinsel hayatiniz nasil sizin istekle mi oluyor o teklif ediyor mu?
evde hep telefon ile ugrasir mi?
birlikte yaptiginiz seyler neler? sohbet edermisiniz sizle konusurmu
Hayır ilk defa karşılaşıyorum sinirim tepemde

Back
X