İğrendim resmen nasıl biriyle evliymişim.

Kadının kadına sırf verdiği pozlar nedeni ile bu yakıştırmayı yapması ne kadar çirkin.

Sizin tabirinizle "yollu" biri varsa o da sadece eşiniz.
Ben zaten bunu mesajda da söyledim bir köpek varsa o da eşim dedim kımsenin açıklığı kapalılıgı giydiğiyle kimseyi yargılamam. Ama niyet belliyse buradan söylerim fazla rahatsız edici pozları var birde kurumsal bir yerde çalışıyor kızdan bananee sadece gördüğümü söyledim nasıl biri orasını bilemem

Ben zaten bunu mesajda da söyledim bir köpek varsa o da eşim dedim kımsenin açıklığı kapalılıgı giydiğiyle kimseyi yargılamam. Ama niyet belliyse buradan söylerim fazla rahatsız edici pozları var birde kurumsal bir yerde çalışıyor kızdan bananee sadece gördüğümü söyledim nasıl biri orasını bilemem

Kimseyi yargılamam diyorsunuz, bir yandan da niyet belli ise buradan söylerim diyorsunuz. O kadar niyet okuyorsanız keşke baştan eşinizin niyetini okusaydiniz. Bu tıp yakıştırmalar bana çok itici geliyor.

Kadının fotolarını paylaşan eşiniz ama yollu diye niyeti okunan hiç bir şeyden haberi olmayan bir kadın. Sizin için de benzer bir cümle kurulsa memnun olur muydunuz? Zira ben bir hemcinsim için böyle bir niyet okumasından aşırı rahatsızlık duydum.

Kimseyi yargılamam diyorsunuz, bir yandan da niyet belli ise buradan söylerim diyorsunuz. O kadar niyet okuyorsanız keşke baştan eşinizin niyetini okusaydiniz. Bu tıp yakıştırmalar bana çok itici geliyor.

Kadının fotolarını paylaşan eşiniz ama yollu diye niyeti okunan hiç bir şeyden haberi olmayan bir kadın. Sizin için de benzer bir cümle kurulsa memnun olur muydunuz? Zira ben bir hemcinsim için böyle bir niyet okumasından aşırı rahatsızlık duydum.
BAk bacım ne kızın fotoğraflarını gördün ne olayı biliyorsun bilmediğin bir olayı bu denli canla başla savunmanı anlamıyorum. Zira ben 2 üniversite bitirdim kimseye egitimimi görgümü ve bakış açımı sorgulatmam. Ama fotograflar hiç hoş degil bak bunu gerici bir zihniyetle söylemiyorum bende açık bir kadınım ama lütfen herkesi herkesle karşılaştırmayın.Eşim iğrenç biri diye ben niye kötü oluyorum

Uyurken falan yapamaz mısın? Hemen kaldırırsin bildirimden. Bir de şifre var, şifreyi biliyor musun?
Şifrelerini biliyorum ama bikaç tane mail hesabı var bacım aslında benim gördüklerim bana yetti şuan sadece iğreniyorum. Bunca yılıma bunca emeğime lanet olsun diyorum. Teşekkür ederim takip ediyorsun yaşadığım bu durumu ama o kadar iğrenç bir hal aldı ki yüzüne tükürmek için bile görmek istemiyorum

BAk bacım ne kızın fotoğraflarını gördün ne olayı biliyorsun bilmediğin bir olayı bu denli canla başla savunmanı anlamıyorum. Zira ben 2 üniversite bitirdim kimseye egitimimi görgümü ve bakış açımı sorgulatmam. Ama fotograflar hiç hoş degil bak bunu gerici bir zihniyetle söylemiyorum bende açık bir kadınım ama lütfen herkesi herkesle karşılaştırmayın.Eşim iğrenç biri diye ben niye kötü oluyorum

Kimseyi sorgulatmayacaksaniz o zaman gördüğünüz her kadına yollu yakıştırmasını da yapmayacaksınız.

Tanımadığınız,bilmediğiniz kadına yollu diyeceksiniz ama sonra kimseye bakış acımı sorgulatmam diyeceksiniz. Öyle bir dünya yok işte.

Eşiniz konusunda sonuna kadar haklısınız ama olayı anlatırken bir kadın olarak başka bir kadına yaptığınız yakıştırmadan rahatsız oldum. Neredeyse kadının pozları nedeni ile eşinizi aklayacaksınız. Yoksa bu cümleyi kurmazdınız.

Eğitiminiz, görgunüz beni hiç ama hiç alakadar etmiyor. Zira eğitimim ve görgüm tanımadığım birine yollu demeyecek kadar iyi.

Bak şimdi bacım Instagram hareketler - baglantılar- orada eger telegram baglantıları varsa tek tek tıklayın baglantının nereye gittiğine bir bakın derim. Benimkinin elli tane baglantısı vardı tıkladığı hepsi cinsel içerikli telegram gruplarına gidiyor .Elim ayağım titriyor ya. Hiç kimseye güvenmeyin
Bu sozune sapka cikaririm.
Kesinlikle kimseye guvenmemek lazim gozu kapali.
Insanoglu cig sut emmistir..
Benim kocam yapmaz kafasi anca bize zarar verir.
Herkes her an herseyi yapabilir.
Iste okadar.

Kimseyi sorgulatmayacaksaniz o zaman gördüğünüz her kadına yollu yakıştırmasını da yapmayacaksınız.

Tanımadığınız,bilmediğiniz kadına yollu diyeceksiniz ama sonra kimseye bakış acımı sorgulatmam diyeceksiniz. Öyle bir dünya yok işte.

Eşiniz konusunda sonuna kadar haklısınız ama olayı anlatırken bir kadın olarak başka bir kadına yaptığınız yakıştırmadan rahatsız oldum. Neredeyse kadının pozları nedeni ile eşinizi aklayacaksınız. Yoksa bu cümleyi kurmazdınız.

Eğitiminiz, görgunüz beni hiç ama hiç alakadar etmiyor. Zira eğitimim ve görgün tanımadığım birine yollu denemeyecek kadar iyi.
Siz anlamak istediğiniz gibi algılayabilirsiniz.

Bakmazsanız rahatsız olmazsınız. Poster yaptırıp evinize yapıştırmıyor kadın.

Kızlar günlerdir çok kötü zamanlar geçiriyorum. Biliyorsunuz. Bugün instagramına girdim. Gözlerime inanamadım.Sizinde bakmanızı öneririm.Telegram yüklü ise görebilirsiniz. İnstagramına girdim hareketlere tıkladım baglantılar kısmına bir girdim ki. Telegram grupları ama hep +18 içerikli neredeyse kaç gündür hep girmiş... Daha da iğrenemezdim... Öyle canım sıkıldı kı.
Anladığım kadarıyla kocaniz sizin disinizdaki tum kadinlarla fazlasıyla ilgili..Biz bir tabir kullaniriz kendi aramizda boyle erkekler icin ama simdi burada yazamam ayip olur 🤣

Nasıl ya anlamadım inan eşya peşinde hiç degilim. O kadar çirkefleşecekse benden ne alabilir ki.Ailesi düzelir modunda. Ben nefretle doluyum ama bekliyorumda bir yandan boşanmaya dair ne yapacagını.
Siz o evi terkettiniz kendi ailenize döndünüz ya ben rahatladım. İşiniz var, aileniz yanınızda. Hiç üzülmeyin. İçiniz rahat. Siz bi hata yapmadnz, o sebep oldu bnlara. Umarım her sey gönlünüzce olur. Eden de beter olsun.

Sessiz sessiz takip ediyordum son durum ne oldu göremedim :110:

Bak şimdi bacım Instagram hareketler - baglantılar- orada eger telegram baglantıları varsa tek tek tıklayın baglantının nereye gittiğine bir bakın derim. Benimkinin elli tane baglantısı vardı tıkladığı hepsi cinsel içerikli telegram gruplarına gidiyor .Elim ayağım titriyor ya. Hiç kimseye güvenmeyin
Ayy hemen gittim baktım ben adam pupg den başka biseye bakmamış şükür 😀

Back
X