İhanet değilmiş yaptığı...!

Aynen katılıyorum ben de çocuğum var diye gelgitler yaşadım üç sene ama sadece sorunlarımın artıp ruh halimin bozulması oldu sonuç bu adamlar bizi gözden çıkarmış zaten o yüzden yediğimizi içtiğimizi haram etmeye devam edecekler şans tanımak diye bişey olmaz bu bizim değerimizi daha da düşürüyor. mahkemeye verdim rahatladım

Bende şans verdim. Tekrardan ev kurduk her yaptığım ona batıyordu. Kürdan neden yok. Ben sana demiştim. İşte sen hep böylesin. Hiç bir şey değişmiyor. Hatasını anlayıp kendini affetirmesi gerekirken şimdi dönüp bakıyorum ben olmadığım birine dönüşmeye çalışmış yürürken bile sessiz sedasız yürümeye sorun çıkarmamaya çalışıyordum. Benden kopmasın, soğumasın bana ısınsın diye gıkım çıkmamış. Yazıklar olsun, kendi değerimizi düşürmekten başka birşey değil. Gittiği kadında gözlerinin altı mosmor olmuş, psikolojik sorunları olan bir tip.

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
malesef ki değişmeyecek . ve hatta sen affettiğin için artık bır sonrakı evreye geçecek belki ileriye bile gidecek . biz kadınlar herseye yetiştikçe hepsinin üstesinden gelmeye çalıktıkça sonu bu olacak bu belli oldu. var sayalım ki affetin bır daha guvenecek mısın ona? hayır guvenmeyeceksın ve sureklı tetıkte olacaksın eve gec gelse telefonu meşgul olsa yada ulaşamazsan. ne olur affetsen bile birşeyleri değiştir . senın onu kolayca gözden çıkarabıleceğini hissettir ona. bunların mayası bozuk özür dilerim ama böyleler bır kere o sınırı geçtiklerinde geriye dönenini görmedım.

Back