İhanet içimi kemiriyor

Ah canım ya seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Büyük bir travma ama kendinde kesinlikle suç arama bunun hiçbir şekilde açıklaması olamaz diye demişti terapist. Önemli olan senin artık isteyip istemediğin. Benimde çocuklarım var 9 yıllık evliyim. Bir yıl oldu ihanete uğradığım. Çok güvendiysen çok6büyük bir travma yaşadığın. Benim gibi. Ben daha fazlasını gördüm mesaj da ne ki... Şu 1 yıl bir gün bile unutmadım ama çok yol kat ettim terapi sayesinde. Eskiden derdim ihanete mi? Asla affetmem. Ama öyle kolay değilmiş harcadığım yıllar, verdiğim emekleri bi anda yok sayamazdım. İşin ilginç tarafı kendimi hiç gözünde değersiz hissetmedim hep ilgili bir eş bir baba. 🤷‍♀️ Çocuklar olduktan sonra dengeyi kuramadım genelde zaten çevrede gördüklerimdede hep küçük çocukları olan aldatılıyor zaten. Seks üzerine kurulu yaratıklar zaten istiyorlar ki hep onları görelim. Hala sinirleniyorum düşündükçe çocuk bak uykusuz kal (uslu çocuğu olup rahat bebeklik geçirenleri kast etmiyorum öyle bir çocuğum olmadı) ev (hiç bitmiyor zaten çocuk olunca) , okul ödev herşey kadında üstelik birde bakımlı ol (pasaklı bir halım hiç olmamıştır) isterler ki çocuk erken uyusun onlara vakit ayıralım... E uyumuyor elimden geleni yaptığım halde vurup bayıltayım mı yani? İşte bu kadar öküzler aslında benciller.. Sanıyorlar ki bi kendileri insan. Bahanesi ya eskisi gibi çok birşeyler yapamıyormuşuz. Artık onu görmüyor muşum. Kendini değersiz ve sevgisiz hissetmiş ve Seks düşkünü bunu ben ekledim.. Sanki biz değiliz sanki ben çok memnundum halimden... Allah hepsinin cezasını versin. Seviyor muyum peki?? Sanırım bendeki alışkanlık. Demem o ki maalesef en büyük yük yine kadına biniyor. Umarım kendin için en doğru olana karar verirsin. (inan bana eğer eşin sana evine çocuğuna iyiyse yuvanı dağıtma) çok uzun oldu kusura bakma

Galiba yardımcı olacağıma kendi içimi dökmüşüm.. En azından yalnız olmadığını bil. Sana adım attıkça sen geri adım atma. evlililik o kadar kolay bitirilebilen birşey değil, hadi çocuk olmasa belki. bazı şeyleri maalesef sineye çekmek gerek. Boyutuna göre tabi

Erkek beyni cinsellik uzerine odakli.birgun esim dediki genel bir aldatma uzerine konusurken gunde kac defa sex aklina geliyor.belki bir yada hic dedim.hatta hic gelmedigi zamanlarda az degil yani dedim.erkeklerin aklina en az 10 drfa geliyor dedi.buda normal bir erkek icin dedi.
Yani demem oki kadin beyni erkek beyni cok farkli.sadece sex icin aldatan erkek sayisi azimsanmayacak kadar cok.
Ortaokulda duyduğumuz, karşı cinsten soğutmak için kulaktan dolma bilgiler.. Bunları yetişkinden duymak üzücü.
Ama haklı da olabilirsiniz işi gücü olmayan, bir şeyler okuyayım kendime bir şeyler katayım demeyip evde aval aval tavanı izleyen adamların aklına dediğiniz gibi günde en az 10 defa seks geliyor olabilir hey Allahım.

Affetsen surekli suphelerle yasayabilecek misin?
Affetsrn bir daha eskisi gibi olabilecek misiniz?
Affetsen adam birsry yapmasa da sen adamin her hareketinden, en ufak gec geknesinden acaba kiminle diye dusunmeyecek misin?
Adam madem sorunlariniz oldugu icin aldatti, en ufak sorunda yine aldatacak mi?
Oeki kinusup sorunlari cozmek varken neden aldatmayi secti? Hep mi oyle olacak bundan sonra?
Bu sorulara gore kararini ver bence.

Cok buyuk konusmak istemiyorum basima gelse belki affedebilirim o psikolojiyle ya da alir bebeklerimi cikar giderim.Affi cok zor.Allah kolaylik versin.

Cinsellik rblilik ici 2 kişilik bir eylem, kafaniza gore ben istemiyorum yapamayalim diyip aylarca yatak ayirmak ,git baskasiyla tatmin ol demektir,adam sizi aldatmamis ,aldatmak icin normal bir iliski gerekir, bu gece sizinle yarin onunla beraber olsa haklisiniz,
Siz bir psikologa gidin terapi alin rol kavram karmasasi yasiyorsunuz ,

Birşey merak ediyorum kusura bakmayin aranızda cinsellik olmaz da başka türlü oynasma gibi karşılıklı duygu tatmini vs şeklinde duygusal durumlarda mi yaşanmıyor?
Hep yazılır ya bu sorun o yüzden merak ediyorum.
Bizde de hamileliğimin bir dönemi kanamam olduğu için bir ay kadar uzak olduğumuz bir dönem oldu ama ikimizde bu arayı hiç açmamaya çalıştık, duygusal ve oynaşsal açıdan 😅
Bir de bebek doğduğunda gece bakımını da ikimiz ustlendik. Hastanede bile yanımda o kaldı. Eve geldiğimizde de ben bebekle hiç uyumadım o yatak yani beşikte ben de esimleydim.
Bu arada her ne olursa olsun bir başkasıyla konuşmuş olması çok yanlış. İçeriği nasıl peki? Sizden bahsetmiş mi? Bilginiz var mı? Nereden bulmuş bir de?

İlk hamileliğimde hiç bi sebep yokken erken doğum yaptığım için,ikincisinde 26 haftadan itibaren yasaktı cinsel birliktelik. E sonrasında da 40 gün var. Aldatacak adam için gayet yeterli bi süreydi. Hatta ben kendimi kötü hissediyodum uzak kaldık filan diye bana hep saçmalama öyle şey mi olur filan diyodu. Sizin eşiniz cinsellik yaşamış mı başkasıyla yoksa sadece konuşmuş mu orasını anlamadım açıkçası. Cinsellik olmaması aldatmaya sebep değil. Ama kocanızı sevgi yönünden de eksik bıraktıysanız bilemiyorum ya. Ben sevgi hissetmesem,cinsellik yaşamasam boşanırdım şahsen aldatmayı tercih etmezdim. Onun için eşinizin yaptığı her şekilde kabul edilebilir bi durum değil aslında. Ortada çocuk olunca işler değişiyor. Ben aldatılmayı kabul edemez boşanırdım. mesajların içeriği,ne kadar konuşulmuş bunların hepsi önem arz ediyor böyle bi durumda. Allah yardımcınız olsun.

Evet o dönemler kendimi gerçekten toparlayamadım kendimi. Farklı yollara savrulduk
Büyük konuşmak istemem bende evliyim henüz çocuğum yok ama şöyle düşünürdüm büyük ihtimal.
Evet kötü zaman geçirmişsiniz kilo almak stres çocuğu doğurmak lohusalık herşey ya. Zaten bu dünyada kadın olmak başlı başına dert.
Siz o dönem onu boşlamış olabilirsiniz. Yatakları horlaması yüzünden ayırmışsınız büyük ihtimal. O zaman gidip bir horlama protezi yaptırıp bak aşkm sesiz uyuyorum hadi bende yanına geleyim deyip onun sırnaşması lazımdı. Sizin hatanız olduğunu düşünmüyorum bu dünyaya siz bir can getiriyorsunuz ve de ondan olan bir can. Bu adamın bunun için yatıp kalkıp şükür duaları etmesi lazım uçkur peşinde koşması değil. Maddi olarak iyiysem çocuğumu annemle büyütürdüm. Çünkü affetmeye çalışsam bile kendimi bilirdim şüphe beni yer bitirirdi. Ve bir kere yaptıysa bir daha yapar benim fikrim bu.

Ihanetin mazereti olmaz.Cok haklisiniz ama bebeginiz oldu diye esinizi bu kadar ihmal etmeniz olmaz.Yataginizi ayirmaniz hic olmaz.Cinsellik bir süre ara verilse bile bence evliliği ayakta tutan bir sey.Affedip affetmemek size kalmis bir şüpheyle bir ömür cok zor geçiyor ama sanki sizinde hatalaniriniz var bence gerekirse ayrı kalin ve sonra karar verin.Pisman olacağıniz bir karar almayin
Arkadaşında dediği gibi bu asla mazeret olamaz.Ama kendinizden de bu kadar uzak tutmasaydınız keşke.Affedemiyorsanız yol vermek en güzeli.Affediyorsanız da ev arkadaşı gibi değilde hayat arkadaşı gibi davransanız daha iyi olmaz mı?😊

Ben olsam bu defalık affet diyen aileye ‘aynı şeyi ben yaparsam da oğlunuza bunu diyecekmisiniz’ diye sorardım. Samimi cevap isterdim. Ve gerçekten böyle bir durumda beni affetmeyeceklerini hissedersem giderdim.

Back
X