- Konu Sahibi Lavinya2127
Ah canım ya seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Büyük bir travma ama kendinde kesinlikle suç arama bunun hiçbir şekilde açıklaması olamaz diye demişti terapist. Önemli olan senin artık isteyip istemediğin. Benimde çocuklarım var 9 yıllık evliyim. Bir yıl oldu ihanete uğradığım. Çok güvendiysen çok6büyük bir travma yaşadığın. Benim gibi. Ben daha fazlasını gördüm mesaj da ne ki... Şu 1 yıl bir gün bile unutmadım ama çok yol kat ettim terapi sayesinde. Eskiden derdim ihanete mi? Asla affetmem. Ama öyle kolay değilmiş harcadığım yıllar, verdiğim emekleri bi anda yok sayamazdım. İşin ilginç tarafı kendimi hiç gözünde değersiz hissetmedim hep ilgili bir eş bir baba.
Çocuklar olduktan sonra dengeyi kuramadım genelde zaten çevrede gördüklerimdede hep küçük çocukları olan aldatılıyor zaten. Seks üzerine kurulu yaratıklar zaten istiyorlar ki hep onları görelim. Hala sinirleniyorum düşündükçe çocuk bak uykusuz kal (uslu çocuğu olup rahat bebeklik geçirenleri kast etmiyorum öyle bir çocuğum olmadı) ev (hiç bitmiyor zaten çocuk olunca) , okul ödev herşey kadında üstelik birde bakımlı ol (pasaklı bir halım hiç olmamıştır) isterler ki çocuk erken uyusun onlara vakit ayıralım... E uyumuyor elimden geleni yaptığım halde vurup bayıltayım mı yani? İşte bu kadar öküzler aslında benciller.. Sanıyorlar ki bi kendileri insan. Bahanesi ya eskisi gibi çok birşeyler yapamıyormuşuz. Artık onu görmüyor muşum. Kendini değersiz ve sevgisiz hissetmiş ve Seks düşkünü bunu ben ekledim.. Sanki biz değiliz sanki ben çok memnundum halimden... Allah hepsinin cezasını versin. Seviyor muyum peki?? Sanırım bendeki alışkanlık. Demem o ki maalesef en büyük yük yine kadına biniyor. Umarım kendin için en doğru olana karar verirsin. (inan bana eğer eşin sana evine çocuğuna iyiyse yuvanı dağıtma) çok uzun oldu kusura bakma