- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi meleklerim33
-
Keske kocasina soyleseydiniz.Ah ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor
Aynen hemde oyle bir catlamiski ar damari cocuklarin bile dusnmuyorar damarı çatlaması diye bir söz vardır,vücut bulmuş hali bu kadın ve adam bence
İste bunu yapicak maddi durumum yok suan cunku esim olacak serefsizinadfi durumu iyi degil gunde karnimiz doyarsa oyle yani ben buna bile sukretmistim olsun yinede calisiyor azda olsa bakiyor bize demistim ama cok guzrl saman altindan su yurutmuş yoksa buyuk oglum 4 yasinda verebilirim krese ama iste h calisip hem versem yin ne yetmiyor masraflara bunun icin sabrediyorum biraz daha okula baslamalarini bekliyorumşu anda boşanamayacağınızı söylüyorsunuz iki de küçük çocuk var o zaman birikim yapın kocanızın verdiği paraları biriktirin çocuklarınız 3 yaşa gelince kreşe verin devlerin anaokulları var sonra da bir iş bulmaya çalışın
ne mezunusunuz lise vs
Ah ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor
Aynen hemde oyle bir catlamiski ar damari cocuklarin bile dusnmuyor
İste bunu yapicak maddi durumum yok suan cunku esim olacak serefsizinadfi durumu iyi degil gunde karnimiz doyarsa oyle yani ben buna bile sukretmistim olsun yinede calisiyor azda olsa bakiyor bize demistim ama cok guzrl saman altindan su yurutmuş yoksa buyuk oglum 4 yasinda verebilirim krese ama iste h calisip hem versem yin ne yetmiyor masraflara bunun icin sabrediyorum biraz daha okula baslamalarini bekliyorum
Aynen öyle .Şimdi bencilliğinizi elinize alma zamanı siz ve çocuklarınız için .Yapabilirsiniz benim annem 3çocuğuyla yaptı Ne kimseye muhtaç etti ,ne birşeyler eksik kaldı ,büyüttü ,okuttu .Rahat içinde yaşamaya alışmış ,hayatında hiç çalışmamış vs .Yeri geldi alçıdan Yen'i çıkmış kollarıyla hamur açtı !ve tüm bunlara rağmen hala Gülümser ve bana güç vermeye çalışır, başardıklarından alıntılarla :)Evet cok dogru bu yuzden kimseye amlaiyorum mutluymusum gibi davraniyorum Aldatan kendini aldatiyor aslinda degip mi
Maalesef yıkımçalışıyor olsaydın kenarda paran olsaydı şimdi haddini bildirmiştin kocana hatta ailenede. ev hanımlarının çalışması lazım evde el oğluna güvenerek yaşamak olmaz. çocukla ortada kalınca anlıyor insan. istediği kadar kocana güvensin kadın ama insanoğlu çiğ süt emmiş. kimi kadına çalışmak zor geliyor çalışmıyor malesef. fırsatın varsa çalış çocuklar inş çok küçük değildir. ailede arkadanda değil. nasıl aileler bilmiyorum. evladı zor durumdayken arkasında olmamak yıkım ya
Aynen bugunlerin haysliyle yadiyorum ve umutluyum hayal degik olucakAynen öyle .Şimdi bencilliğinizi elinize alma zamanı siz ve çocuklarınız için .Yapabilirsiniz benim annem 3çocuğuyla yaptı Ne kimseye muhtaç etti ,ne birşeyler eksik kaldı ,büyüttü ,okuttu .Rahat içinde yaşamaya alışmış ,hayatında hiç çalışmamış vs .Yeri geldi alçıdan Yen'i çıkmış kollarıyla hamur açtı !ve tüm bunlara rağmen hala Gülümser ve bana güç vermeye çalışır, başardıklarından alıntılarla :)
Kimin yanından geldiğini düşündüğünüz huzursuz gecelerdense başınızı yastığa huzurla koyduğunuz geceleriniz neden olmasın Ki
çalışıyor musunuz?
Birde dilinden allahi dusurmuyor kocam ilk ogrendigimde biliyordu bunlar bi oyunda yazisirlarken gordum tuhaf karsiladim kocam inkar etti oyun icin dedi ispat edemedim sonra tabiki telefonununkaristirinca delilleri buldum bu sefer o mesajlarin ekran goruntusunu alamadim kocam sildi kadin buna yazmisti esin kadar sevemedin beni birakiyormusun simdi yazmis koc da maalesef uzgunum yazmis buda neolir birakma beni falan yazmisti kocam olacak serefsiz ozamam durdurdu beni bak ben oyunda konustum kendisi dusuyor pesime ozur dilerim birdaha aramam sormam bak engelliyorum dedi tabi ben aradim bu kadini bak cik hayatimizdan dedim bana nedese iftira atmaya utanmiyormusunuz hanfendi siz sizofrenmisiniz benim kocanizla bir alakam yok ya dedim mesajlarini okudum dedim hani delil ozaman gonder dedi bana ben bilmiyorum birdaha kocamla mesajini yakalarsam kocana honderirim dedim kapattik konuyi ve tekrar yakaladim bu sefer kocama hicbirsey demeden delilleri elimdem gitmesin diye bu kadina gonderdim simdi ne tutacak beni bumlari kocana gondermemem icin dedim ve kadin ne yapsa bak beni tehtit edemezsin senin hayatiniahvederim ben birdaha aramiyacam kocani mutlu olun pisman oldum gonderme kocama diyor ama gonderirsemde benim hayatimi mahvedecekmis bak sen hamfendiyeKocasindan korktugu kadar, allahtan korksaydi bunu size ve kendi esine yapmazdi..
Yuzsuz birde seni tehdit ediyor.
Ruhumu gelip senin hayatini mahvedecekmis. Hasbam.
Herseyi kocasina gonder, esiniz sizin bildiginizi, biliyormu ??
Birde dilinden allahi dusurmuyor kocam ilk ogrendigimde biliyordu bunlar bi oyunda yazisirlarken gordum tuhaf karsiladim kocam inkar etti oyun icin dedi ispat edemedim sonra tabiki telefonununkaristirinca delilleri buldum bu sefer o mesajlarin ekran goruntusunu alamadim kocam sildi kadin buna yazmisti esin kadar sevemedin beni birakiyormusun simdi yazmis koc da maalesef uzgunum yazmis buda neolir birakma beni falan yazmisti kocam olacak serefsiz ozamam durdurdu beni bak ben oyunda konustum kendisi dusuyor pesime ozur dilerim birdaha aramam sormam bak engelliyorum dedi tabi ben aradim bu kadini bak cik hayatimizdan dedim bana nedese iftira atmaya utanmiyormusunuz hanfendi siz sizofrenmisiniz benim kocanizla bir alakam yok ya dedim mesajlarini okudum dedim hani delil ozaman gonder dedi bana ben bilmiyorum birdaha kocamla mesajini yakalarsam kocana honderirim dedim kapattik konuyi ve tekrar yakaladim bu sefer kocama hicbirsey demeden delilleri elimdem gitmesin diye bu kadina gonderdim simdi ne tutacak beni bumlari kocana gondermemem icin dedim ve kadin ne yapsa bak beni tehtit edemezsin senin hayatiniahvederim ben birdaha aramiyacam kocani mutlu olun pisman oldum gonderme kocama diyor ama gonderirsemde benim hayatimi mahvedecekmis bak sen hamfendiye
Söyleyin eşine hala ne duruyorsunuz göz göre göre adamın da aldatılmasina göz mü yumacaksınızAh ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor
En mantıklısı bu ama çok zor ....düşünsenize 5 yıl daha aynı evde kalsa, bu adamın "eşim" diye beklentisi olmayacak mı arkadaşdan. Aldatan adamla nasıl aynı yatağa girilir :S Pislik yaaaaabugun bosanamayabilirsiniz, ama gelecek icin plan yapin,
mutsuz oldugunuz evlilige kendinizi mahkum etmeyin.
cocuklar kucukse belirli bir yas belirleyin ve o yasa kadar birikim yapin, bir kariyer plani yapin, sonra da ayrilin.
Hem boyle bir hedef sizi caresizlik hissinden de cikarcaktir.
En mantıklısı bu ama çok zor ....düşünsenize 5 yıl daha aynı evde kalsa, bu adamın "eşim" diye beklentisi olmayacak mı arkadaşdan. Aldatan adamla nasıl aynı yatağa girilir :S Pislik yaaaaa
Hiç bir halt yapamaz kandirmayin kendinizi söyleyin kocasına o.... ya . Kendinizi niye bu adama mahkum ediyorsunuz haklısınız tabi hayat zor maddi imkansizliklar ağır ama delilleri alıp bir mahkemeye gitseniz tazminat alırsınız .ama bence kocasına söyleyin biraz Citlatın hiç olmazsa. Karaktersizler. Kocanizada kendinizi kabullenmis gibi gostermeyin bari tehdit edin onuda kadının kocasına soylicem en azından ikinizdende kurtulurum falan diye ama net bisekilde. Korkmasi lazım ayrilmayacksaniz bunu yapmanız lazım malesef .Allah yardımcınız olsun mutlu olun inşBirde dilinden allahi dusurmuyor kocam ilk ogrendigimde biliyordu bunlar bi oyunda yazisirlarken gordum tuhaf karsiladim kocam inkar etti oyun icin dedi ispat edemedim sonra tabiki telefonununkaristirinca delilleri buldum bu sefer o mesajlarin ekran goruntusunu alamadim kocam sildi kadin buna yazmisti esin kadar sevemedin beni birakiyormusun simdi yazmis koc da maalesef uzgunum yazmis buda neolir birakma beni falan yazmisti kocam olacak serefsiz ozamam durdurdu beni bak ben oyunda konustum kendisi dusuyor pesime ozur dilerim birdaha aramam sormam bak engelliyorum dedi tabi ben aradim bu kadini bak cik hayatimizdan dedim bana nedese iftira atmaya utanmiyormusunuz hanfendi siz sizofrenmisiniz benim kocanizla bir alakam yok ya dedim mesajlarini okudum dedim hani delil ozaman gonder dedi bana ben bilmiyorum birdaha kocamla mesajini yakalarsam kocana honderirim dedim kapattik konuyi ve tekrar yakaladim bu sefer kocama hicbirsey demeden delilleri elimdem gitmesin diye bu kadina gonderdim simdi ne tutacak beni bumlari kocana gondermemem icin dedim ve kadin ne yapsa bak beni tehtit edemezsin senin hayatiniahvederim ben birdaha aramiyacam kocani mutlu olun pisman oldum gonderme kocama diyor ama gonderirsemde benim hayatimi mahvedecekmis bak sen hamfendiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?