İhanet veçaresizlik

Maddi özgürlük sadece meslek sahibi olmakla olmaz yapmayın ne olur. Benim evime temizliğe 56 yaşında abla geliyor. Kadının iki evi var, ihtiyacı hiç yok. Bu yaşta ehliyet kursuna gidiyor. Temizliğe de araba parası biriktirmek için gidiyor. Hemşireymiş eskiden. Keza ablam 3 çocukla 30 yaşından sonra lise, üniversite okudu. Bir camiide yemek dağıttı bir dönem, sonra müftülüğe bağlı camii de yaz döneminde ders verdi. Arada da temizliğe gidiyordu. Mahkûm değilsiniz yani.

Bakın İşkur'un kursları var. Günlük harçlığını veriyor, kreş çocuğu varsa 400 tl vs veriyordu bir araştırın. Bir iş kurmak isterseniz Kosgeb'in de 32 saatlik kursları var. 50 bin tl hibe geri ödemesiz iş kurmanız için veriyorlar ama iş kurmak lazım tabii. 100 bin tl de geri ödemeli kredisi var.

Yine aynı şeyi söyleyeceğim.. iş,güç sahibi olmadan evlenmenin sonucudur bu çaresizlik.. Allah yardımcın olsun.

çocuklar kaç yaşında? acilen iyi kötü bi işe gir. düzen kur kendine. okul yaşına gelince boşanırsın.

Ve dedimki simdimi pismanlik geldi aklina hicmi cocuklarini dusunmedin hicmi Allahta
Evet
Evet istiyorum bunu yapmayi ama bikere
Son
Son kez sans verdim birdaha herhangi bir sekilde yakalarsam gonderwcem kocana dedim kocamin da allah belasin versin diyorum baska birsey diyemiyorumki biliyor arkam olmadigimi bosanamayacagimi biliyor

o zaman biri okul biri kreş yaşına girene kadar bekleyeceksiniz. aileniz de destek değilse başka çare göremiyorum.
Aynen oyle biraz buyumelerini beklemektwn baska carem yok caresizim bu konuda anlaticak kimsemde yok kimseyede anlatamiyorum ki zaten bursa yazarak icimi dokmek rahatlamak istedim

Bende temizlige gitmeyi dusundum ama iste iki cicuklu olunca kimse kabul etmiyirki biraz butuduklerinde okula basladiklarinda bunlari yapacagim ona mahkum kalmayacagim

Bende temizlige gitmeyi dusundum ama iste iki cicuklu olunca kimse kabul etmiyirki biraz butuduklerinde okula basladiklarinda bunlari yapacagim ona mahkum kalmayacagim
Güçlüsün unutma. Evlatlarınız size yeter. Aileniz destek çıkmaz mı peki?

Allah yardımcınız olsun. Düşük maaşla da olsa bir iş bulun çalışmıyorsanız ve ayrılın gitsin.

Pislikler!
Hayatını düzene sok ve o pis adamı hayatından çıkar defolsun gitsin kirli donlarını başkası yıkasın.

Cok utanarak ve kendime kizarak soyluyorum kacarak evlendim anam olaa hayatta cikardi aahip ama babam cikmaz okuyan bi kardesim car ondan biraz umutluyum ama iste bakalim
Neden utanacaksınız ki? Utanacak bir şey yok bunda, olabilir. Başınız sağolsun bu arada. Umarım yanınızda olur en azından destek çıkar.

36 aylıktan itibaren devlet kreşleri var. Okul çağlarını beklemenize gerek yok. Ama sıkı korunun da tekrar hamile kalırsanız sizin için her şey başa sarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…