İhanet veçaresizlik

yanlış anlamayında yalan. kocanızın parası vardır emin olun ama size ve cocuklarınıza fazla para harcamıyor veya göstermiyordur o dışarıdaki kadına eli açıktır kocanızın. çünkü bu tarz yuva yıkmaya meyilli kadınlar parasız erkeğe bakmazlar.

O adami sevdigim icin kendimden nwfret ediyorum bunun icin kendimden utaniyorum
Lütfen. Asla kendinizi hor görmeyin. Ne olursa olsun kendinize küsmeyin. Ben inanıyorum, çok güzel bir hayatınız olacak. Hayat sizin için geç değil.

Mantık hatası eşi vurunca size bişey yapamaz:) şaka bi yana rezil edin ya

Onun esaretinden kurtuldugum gun rahat bi nefes alicam

bir mesajınızda utanıyorum demişsiniz,siz niye utanıyorsunuz ki şu anda başka çareniz mi var kendinize bunu yapmayın lütfen

bence işi,gücü,mesleği,maddi durumu,ailesi olduğu halde aldatılan,şiddet görüp hala seviyorum, her erkek yapıyor zaten diyen ve bu zulümü normalleştiren hatta deli gibi kocasını savunan kadınlar utanmalı ve açılan konulardan gördüğümüz kadarıyla da onlardan çok var bu forumda

siz zaten şu an bekleme sürecindesiniz iki küçük çocuğunuz var işiniz yok aileniz yardımcı değil sabredin lütfen şu an eliniz kolunuz bağlı hissediyorsunuz ama elbette vakti zamanı gelecek ve o adamı hayatınızdan çıkaracaksınız,kendinize inanın

Cüzi ücretler, aylık 80 tl gibi.
Tesekkurler
Gercekten mi? Benim bildigim anneye is buluyorlar anne ve cocuklari bir yere yerlestirip. Mor cati falan var mesela. Onlar anne ve cocuklari bir yere yerlestirip anneye is buluyor. Cok uzuldum.
Arastirdom cocuklar kucukse yetistirme yurduna aliyolar evet anneye devis buluyorlar anne kendini topatlayinca cocuklari aliyor maalesef ben herseye yavrularim icin katlaniyorum birde onlardan ayri olursam degil kendimi topamak daha fazla dagilirim yani zor nlardan uzak yasayamam

Çok sagolun bu guzel yorumunuz icin evet erkekdir yapar diye diye bu hale gelindi zatwn evet haklisiniz utanan ben degil o kadin ve kocam olmali aslinda haklsiniz sadece ney biliyormusunuz bekleme surecindeyim evet bir anda terkedemiyorum bu adami bu aci Cok agir bi yuk omuzumda bu surecte onun yatagina Girmek zorunda olmak agir bi yuk rabbimden istedigim sogusun icim suan cok tazevyaram

Valla dusunmuyo degilim zaten bunu Allah belasini versin diyorum bu koniyu dusundukce zaten kadinada soyledim zaten benim cocuklarimin rizkindam me yediysen haram zehir zikkim olsun sana dedim Kocamada dedim eger benim cocuklarimin rizkini bir baska kadina yedirirsen helal etmem dedim

Allah yardimciniz olsun.ruyamda esimin bir baska kadina aşkım dedigini gördüm icime taş oturdu.aciniz tarifsizdir eminim.Allah bildiği gibi yapsin boylelerini.sizede hayırlı kapılar açsın inşallah.

Çalışmıyorsanız bir iş bulun,ayrı eve çıkmaya çalışın. Kimseye minnet etmeyin. Çocuklarınız kaç yaşında? Eğer çocuklar okula gidiyorsa okul çıkış saatine göre uygun bir iş bulmaya çalışın. Mutlaka başınızın çaresine bakabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeyin,çocuklarınız var :) güçlü olun kendinize güvenin.

Daha küçükler keşke turkiuede imkanlar bukadar kolay olabolseydi asgari ucretle calisip ayri ni evde okdar zorki gecinmek kiralar en ucuz 1000 lira napalim Yin nede imkanlari zorluycaz cocuklar okula baslayinca zamanim var biliyorum zaman lazim bana ama inanin burda sizlerle paylasip icimi dokunce biraz olsun rahatladim cunku kimseye anlatamiyorum dertlesemiyorum

Her şeyin bir çaresi var inanın. Bugün ya da yarın mutlaka güzel günler göreceksiniz ben inanıyorum. Siz de inanın. Çocuklarınıza sahip çıkın yeter zaten size :) derdiniz paylaşın içinizi dökün buraya birine anlatın ki rahatlayız. Biz dinleriz sizi canınızı sıkmayın :)

Çok tesekkurler ya insan anlatinca rahatliyor gercekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…