Ihanet

Sanirim siz aldatildiginizi ogrenince bagirip cagirip ezmek istediniz, yapma etme bi hata yaptik affet demesini yalvarmasini yakarmasini beklediniz, yapmayinca da hayalleriniz yikildi.
haklisiniz aldatilmak cok zor ve aldattigindan pisman olmayan adamla karsi karsiya kalmak da cok zor, kendimi sizin yerinize koyuyorum da gercekten cok zor.
insan affetmeyecek bile olsa karsidakinin yaptigi hatadan kopek gibi pisman olmasini bekler, bir de ustune sizi suclamasi cidden insan aklina zor mukayyet olur. Bence en kisa surede psikolojik destek almalisiniz, biz burdan ne desek boş ama guclu olmalisiniz kendinizi suclamamalisiniz.
aldatan siz olsaydiniz suan ya dayak yiyordunuz ya öldürülmüştünüz ya da en iyi ihtimalle cumle aleme adınız namussuz diye cikmisti.
sakin kendinizi suclamayin surekli kendinize bunu tekrar edin, yapmaya calistigi manipulasyona gelmeyin.
siz suclu degilsiniz o adam serefsiz.

Bak bu yazdığımı unutma eğer asil davranayım diye hiçbir hakkını almazsan en gec 1 sene sonra pişman olacaksın.
Çünkü 1 sene sonra senin için hiçbir anlam ifade etmeyecek o adam. Tahmin ettiğinden çok daha kısa sürede unutacaksin.
Avukatın var mı?

Yorumlarınıza karışılmasın istiyorsanız Burası adliye değil kadınların dertleştiği alan siz müvekkillerinize akıl verin madem yorum yazanlara değil

Kendini suçlu hissettiğinden böyle davranıyordur gibime geliyor.

Var avukatim. Bütün birikimimizi bana bıraktı. Başka param yok dedi.

Evet ben bağırıp yıkmak onun da pişmanlık yaşamasını istedim. Yapmadı bunları. Intenetten tanıştığı ne olduğu belli olmayan bir kadının akıntısına sürüklendi ve yıllarını sadakat ve aşkla beklemiş bir kadını terketti ağır suçlamalarla. Beni artık sevmiyor o artık eski sevdiğim adam değil artık ona başka bir kadın dokunacak, o başka bir kadına kadınım deyip sarılacak, bir daha eskisi gibi elele tutuşamayacağız. Onu affetmem imkansız. Ona eskisi gibi güven ve aşkla bakamam. Ben onu unutmak zorunda olduğum için bile acı çekiyorum. O şuan o kadınla sohbet edip keyif alıyor ben evde yas tutuyorum. Kimse bana dik dur gururlu ol falan yazmasın. Bu evlilik bitti zaten. Evden cenaze çıksa bundan daha iyiydi. Yasadigim şehir iş yerim soyadım her şey değişecek. Taşınma derdiyle uğraşacağım. Ben burda çok zor günler gecirirken onlar mutlular. Allahım aklımı koru sağlığımı bana bağışla. Günlerdir tek lokma yiyemiyorum suyu bile zorla içiyorum. Antidepresan da başladım ama içimdeki fırtınalar dinmiyor

Aldatildigin halde nasil cok seviyor beni diye ustune basa başa yazmışsın kendini kandirma

Seni anlıyorum. Çünkü aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. İhanet, terk bunlar insanı yakan acıtan şeyler. Çok canın yanıyor biliyorum. Acını yaşa. Yasını tut. Biliyorum biz yas tutarken onlar karılarla kızlarla narkoz almış gibi atlatıyorlar bu günleri ama unutma o narkozun etkisi birgün geçecek. Ve bizim yasımızda bitmiş olacak inşaallah. Sadece acımızı yaşayıp kendimize bir hayat kurup yolumuzu çizip kendimizi daha çok sevmemiz gerekiyor. İçin yangın yeri yemeden içmeden kesildin ama zamanla emin ol daha iyiye gidiceksin bende öyleydim yemeden içmeden kesildim insan yüzü görmek topluma karışmak bile istemedim. Fakat ilk günki gibi kalmıyor o hal geçecek buna inan. Alabiliyorsan terapi desteği al iyi geliyor. Kendine odaklan. Yaptıkları adilikler yanlarına kalmayacak inanıyorum ilahi adalet var. Sadece bir vakti var diye düşünüyorum. Evet diyorsun ki ama o gitti bitti daha ne olabilir ki. Ne biliyoruz belki gitmeleri bizim için daha hayırlı. Belki hayatımızın altı üstündrn fahs güzel olacak. Hak etselerdi yanımızda olurlardı. Onlara sadakatle bağlanan değer veren eşleriyle olurlardı. Onlar karaktersizliklerini gösterdiler tercihlerini yaptılar. Bedel ödüyoruz. Emin ol bedel ödeme sıradı onlara gelecek. Herşey bizim durumumuzda olan kadınlar için daha güzek olur inşaallah. Bizler değerliyiz. Ciğeri 5 para etmez adamlar için bu kadar kendinden geçmeye değmez. Acını yaşa akıt içindekini ve yoluna bak. Acı cekmek insani bir duygu yas tutmakta öyle. Kendine hep şefkatli ol ve sev. Bu adilik karşısında böyle hissetmen cok normal.

Ona dünden razıymış gibi davran yanlış bir yola girmiş internette tanidigiyla onca yasanani unutup siliyorsa unutmaki yarinda o kadina sana yaptığını yapacaktır bırak yaşasın görsün sen anlayışlı davran kararını vermiş gibi o

Esinizde büyük ihtimalle narsistik kisilik bozukluğu var size aynı anda sevgisini verip hem de ihanet edebilmesi bunu normal karsıladığı ve empati yapamadığı anlamına geliyor, sizi terk etmesi de kendisine yeni bir kurban sectiği anlamına geliyo bu olay bugün olmasa yıllar sonra olacaktı. Siz onun icin fedakardı diyosunuz öyledir eminim ama aslında sakin kafayla düsününce siz zor durumdayken sizi kaldırdığından yaptığı ufak seyler size lütuf gibi göründü.. Ben yıllarca böyle bi iliski yasadım/yasıyorum kurtulduğunuza sevinip iki de göbek atın, cünkü bunlar cok güzel sevgi taklidi yapar merhamet ve sadakat ön planda gbi görünür.. Gün gelir cacıkkk:/

Konu sahibi neden kendini rezil etsin ki rezil olacak ne yapmış.Asıl rezil kendisini aldatan koca olacak adam.

ben sizden farklı duşunuyorum kadın her zaman kontrollu olmalı, kendine kimseyi guldurmemeli guçlu durmalı, herkesi arayıp ağlayıp olayı magazin haberine çevirmek benim tarzım değil bilmiyorum.
ben allah korusun böyle birşey yaşasam herşeyi ustunköru anlatırdım gururumla da boşanırdım.

Gözden irak olan gönülden de irak olur iş içinde olsa eşlerin ayrı şehirlerde yasamasina karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…