Ihanet

Başka birine aşık olmuş
Beni sevdiğini biliyorum diyorsunuz
Adam sevse ihanet eder mi onu geçtim hadi şeytana uydu sizi bırakabilir mi?
İnternetten ordan burdan bunun önemi yok başkasına aşık olmuş o yüzden sizi umursamıyor maalesef
Çok acı ama yapabileceğiniz birşey yok

Canım nerdeyse aynı durumu annem yaşıyor şimdi. Babam yıllarca annemi aldattı ve bunun dışında da çok zor biriydi. Anneme gün yüzü göstermedi desem yeri. Annem boşanmak istediğinde de hep sorun çalardı boşanmadı. Ama ne olduysa karşısına öyle bir kadın çıktı ki aklını başından aldı. Ona çıplak fotoğraflarını vs gönderdi. Babam birden bire annemden boşanmaya karar verdi. Her şeyi anneme bıraktı ki hemen anında boşanabilsinler. Annem başta çekişmeli boşanmak istedi. Elinde kanıtları da vardı. Babama da çok öfkeliydi onca yılını heba ettiği için. Ama sonra bunjn en çok kendisine zarar vereceğini anladı ve anlaşmalı boşanmaya karar verdi. Çok yakında boşanacaklar.

Bence bir erkek başka bir kadına ilgi duyduğunda hayatındaki kadını kurtulması gereken can sıkıcı bir sorun olarak görüyor sadece. Hedefe giden yolda büyük bir engel olarak gördüğü İçin de nefret ediyor.Kendini sakın suçlama bu yüzden. Annem de ne fedakarlıklar yaptı 40 sene boyunca. Ama yaranamadı işte. Şu an hiç haketmediği halde babamın en nefret ettiği insan olabilir. Aslında nefret edilmesi gereken kendileri. Bence sen çok şanslısın. Annem gibi yollarını kaybetmedin. Boşan ve kurtul o adamdan. Sonra da yepyeni güzel bir başlangıç yap kendine. Annem anlaşmalı boşanmaya karar verdiğinden beri çok mutlu. Kendine istediği gibi bir yaşam kuruyor. Ama öncesinde senin gibi kendini sorgularken o da çok mutsuzdu. Artık daha fazla kendine haksızlık etme ve kurtul şu bencil adamdan.

Burda önemli olan bu mu gerçekten ? Nasıl yakaladığı çok mu önemli yatakta ya da telefonda? İnsanların acılarına tuz basmak mı önemli olan ? Destek olmak mı ?
Hanımefendi ben hukukcuyum.
Bu davanın daha nafakasi tazminatı olacak.
Bu sebeple nasıl öğrendiği ve öğrenince neler yaptığı önemli. Kusur oranı belirlenirken bunlar da göz önüne alınır. Ona göre akıl verecektim ama yine siz bilirsiniz.

Bunca şeyi yaşadıktan sonra inanın ki verilen hiç bir para o hayal kırıklığını düzeltmiyor boşanma ne kadar uzarsa o kadar yıpratıyor insanı ve anladığım kadarıyla adam parada falan gözü yok ayrılmak tek derdi

Kaç tane bu tarz vaka gördünüz de bu yorumu yapıyorsunuz? Mesele para almak değil.
Daha önce şahit olduğum bir olayda aldatilan es aldatilma aninin şokuyla karşı tarafa ulaştığından ötürü hakkında kişilerin huzur ve sukutunu bozmak suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.
Başka biri aldatildigini farklı bir şekilde öğrendiği için kvkk kapsamında yüklü bir tazminatla karşı karşıya kalabilir.
İlk yorumunuz kadının yarasına Tuz basmayın destek olun seklindeydi. O kadar alakasız bir yorum ki.
İnanın kim nasıl öğrenmiş kocası ne demiş zerre umrumda değil hergün hiç yoksa 2-3 kere karşılaşıyorum ben bunlarla. Öyle sıradan konular benim için.
Dünya sizin Çevrenizden ibaret değil. Başkalarının yorumlarına karismazsaniz daha sağlıklı bir forum ortamı olur.

KISA VE NET SUÇ BASTIRIYOR. ALDATTIĞI İÇİN BİR ŞEY ALAMAYACAĞINI BİLDİĞİNDEN VE YENİ KDINLA YENİ EŞYALAR DÜŞÜNDÜĞÜNDEN SANA BIRAKIYOR

adam ihanet etmiş sevgim saygım kalmadı demiş siz de dur düşünelim demişsiniz. valla bravo. sebep?

İhanete ne tepki verecektiniz başka? Aralarında mı uyumanızı bekliyor anlamadım ki? Bu Vicky Christina Barselona filmi mi?
Siz çok ezik kakıyorsunuz az silkelenin kendinize gelin. Güçlü durun yüzüne bakmayın acı sözler paylaşmayın, hayatınıza devam edin. Dünyanın sonu değil size ihanet eden birinden erken kurtuldunuz.

canim bu türün dediklerini ve yaptiklarini cok ciddiye almamak lazim, bana da hayatimdaki insan bir günönce seni cok seviyorum dedi, ertesi gün bende sana dair bi sey kalmadi dedi yani 12 saat sonra düsün ve tabi altindan baska kiz cikti, 5 ay önce diyosun cok zaman bunlar icin.

O. Kadına çiçek yollamış doğum gününde. Mailinde yakaladım. Sonra da bende sarteller koptu.

adam ihanet etmiş sevgim saygım kalmadı demiş siz de dur düşünelim demişsiniz. valla bravo. sebep?

Sebepleri burda anlatamam. Sadece şunu söyleyebilirim. Zor günler geçiriyor ve ben duygusal yaklaşıyorum. Hatalı davrandığımı biliyorum belki de kabullenemedigim için onun duygusal boşluklarına bahane olarak sunuyorum konuyu. Bütün süreci bastan sona düşününce de o iki adinin yaptıklarının insanlıktan çok uzak olduğunu biliyorum. Allahımmm sen bilirsin.

zor günler geçirince aldatma hakkı mı oluyor? saçmalamayın. herkes zor günler geçiriyor, siz de geçiriyorsunuz. gidin kocanızı aldatın bakalım o sizin yüzünüze bakıyor mu bi daha.

bence ailesinide s...tiret gitsin.O pislik adamda kendi pisliğinde boğulsun.Zaten beş kuruşsuz kalsın boşver düşünme.
Senin hayallerini,yıllarını,duygularını harcadı sen ondan nefret et.Suçluluk psikolojisi boşver.İstersen evi hemen boşalt.Sonra tayin olana kadar git bi otelde kal.ortak evinizde çok fazla zaman geçirirsen duygusal olarak yıpranırsın

Olay o kadar cirkefleameyecek. Anlaşmalı boşanıp onu hayatımdan sonsuza kadar çıkarmayı planlıyorum. Bir daha yüzümü göremeyecek sesimi duyamayacak benden haber bile alamayacak. Ehliyetimden banka resimlerime kadar hepsini sıfırdan değiştireceğim. Çok uzun zamanımı alacak hepsi. Bana ödeyeceği hicbir bedel acımı yatıştırmaya yetmez. Istediğim ve hep dua ettiğim tek bir şey var, çok mutlu olmak ve gelecekte bu günlere dönünce geriye bakıp " ben çok asil bir şekilde çıktım bu işten " diyerek kendimle gurur duymak istiyorum.

zor günler geçirince aldatma hakkı mı oluyor? saçmalamayın. herkes zor günler geçiriyor, siz de geçiriyorsunuz. gidin kocanızı aldatın bakalım o sizin yüzünüze bakıyor mu bi daha.

Ben de yapabilirdim evet ben de prensesler gibi yasamıyordum. Ama Allah korusun kalbimi ruhumu bedenimi böyle alçak insanlarla empati kurmak bile istemiyorum.

Işte ben duygusal olarak zayıflık gosteriyorum. Hatamın farkındayım. Insallah Rabbim, yüce rabbim kalbimi ferahlatır ve bana sabir güç verir. Çok zorlaniyorum

Çok yıpranıyorum kesinlikle yemek bile pişiremiyorum bu evde. Şuan birikime ihtiyacım var o yüzden mecburen bu evde yasamaya devam etmek zorundayım. Sabırla hayatıma devam ediyorum.

Sizin için sıradan olan şeyler insanların hayal kırıklığı bunu anlattım ve olayı yaşayan arkadaşta tam söylediğim gibi düşünüyor derdi bunlar değil düzgün bir şekilde ayrılmak

Başkalarının yorumuna karışırım eğer nasıl yakaladın diye saçma bir soru soruluyorsa bence siz mesleğiniz hukuksa ordan bir çıkıp insanların psikolojisini anlamaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…