Adam gönlünde ve kafasında çoktan bitirmiş. Bitirmek için bir set bekliyormuş. Bunu kabul etmek çok mu zor?
Aferin iyi yapmışsın deseydin hele hele kendi ayaklarının üstünde duramayan aciz bi kadın olsaydın senden iyisi olmazdı güçlü kadınlar sevilmez boşver dedim ya beceriksizliğine tüm öfkesiOna göre ben çok çirkef bir kadınmışım. Beni son 10 günle değerlendiriyor. Yani aldatılan hangi kadın sakin kalabilir ? Çıldırdım ve şuan bana bunların bedelini ödetiyor. Onun beni gozunde buyuttugu kadar kötü biri olsam diyorum şuan bütün ailesi kuzenleri akrabaları bizimle bağını kopartma biz seni çok seviyoruz diye arar mesaj atarlar mi ? Bir kadın yüzünden bir erkek nasıl bunca kör olur anlamıyorum.
En güzel cevap sessiz kalmaktır sadece sessiz kal ve ne derse desin sessiz kal İnan ki şu an özellikle vicdanını bastırmak için bunları yapıyor arsız hırsız ev sahibini Bastırır misalı bırak ve git vicdan azabından kendi kendini yiyecek hata yapan ömür boyu pişmanlık çeker bunu unutma hele bir de bu ihanetse sessiz kaldığında davranışlarının değiştiğini göreceksin falan sakın affetme şimdi affedersen ilerde daha fenalarını yapar insanlar değişmez unutmaOna göre ben çok çirkef bir kadınmışım. Beni son 10 günle değerlendiriyor. Yani aldatılan hangi kadın sakin kalabilir ? Çıldırdım ve şuan bana bunların bedelini ödetiyor. Onun beni gozunde buyuttugu kadar kötü biri olsam diyorum şuan bütün ailesi kuzenleri akrabaları bizimle bağını kopartma biz seni çok seviyoruz diye arar mesaj atarlar mi ? Bir kadın yüzünden bir erkek nasıl bunca kör olur anlamıyorum.
Büyük ihtimal hayatındaki kadınla evlenecek ve sende hemen ayrıl diye böyle davranıyor. Zorluk çıkartmaman için.Ona göre ben çok çirkef bir kadınmışım. Beni son 10 günle değerlendiriyor. Yani aldatılan hangi kadın sakin kalabilir ? Çıldırdım ve şuan bana bunların bedelini ödetiyor. Onun beni gozunde buyuttugu kadar kötü biri olsam diyorum şuan bütün ailesi kuzenleri akrabaları bizimle bağını kopartma biz seni çok seviyoruz diye arar mesaj atarlar mi ? Bir kadın yüzünden bir erkek nasıl bunca kör olur anlamıyorum.
Nasıl öğrendin? Neler yaptin öğreninceOna göre ben çok çirkef bir kadınmışım. Beni son 10 günle değerlendiriyor. Yani aldatılan hangi kadın sakin kalabilir ? Çıldırdım ve şuan bana bunların bedelini ödetiyor. Onun beni gozunde buyuttugu kadar kötü biri olsam diyorum şuan bütün ailesi kuzenleri akrabaları bizimle bağını kopartma biz seni çok seviyoruz diye arar mesaj atarlar mi ? Bir kadın yüzünden bir erkek nasıl bunca kör olur anlamıyorum.
Burda önemli olan bu mu gerçekten ? Nasıl yakaladığı çok mu önemli yatakta ya da telefonda? İnsanların acılarına tuz basmak mı önemli olan ? Destek olmak mı ?Nasıl öğrendin? Neler yaptin öğrenince
Size bunu yapan sonrakine de yapacak. Yazdım buraya.Yeni üye oldum ve desteğe ihtiyacım var. Çok emek verdiğim ve çok sevdiğim insan bana ihanet etti ve çok ağır sözler söyleyerek suçlayarak beni terketti.
Şuan içinde bulunduğu durum çok kötü. Yaklaşık 3 sene bir düzen kuramayacağı için bütün birikimimizi bana bıraktı. Bir an önce boşanmak ve benden kurtulmak istediğini artık bana saygı ve sevgisinin kalmadığını geçmişe bir perde çekmek istediğini, bana ait hicbir şey hatırlamak istemediğini net bir şekilde söyledi. Ben şartları kötü olduğu için mantıklı bir karar olmadığını yüz yüze konuşup sorunları cozebilecegimizi söyledim. Yüzümü bile görmek istemiyormuş.
Benden bu şekilde nefret etmesi için hiçbir sebep bulamıyorum. Sadece onun ihanetini öğrendikten sonraki 10 günüm korkunç geçti. Ortalığı yıktım. Ailelere yansıttım durumu ona bağırdım hakaretler ettim. Sonra sakinleşince mantıklı düşünmeye başladım.
Şuan ilişki yaşadığı kadıni büyük ihtimalle internette buldu. Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu biliyorum son 5 aydır bana çok mesafeli davrandığını ve yalanlar söylediğini düşünüyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk onun görevi yüzünden.
Çok karışık oldu ama toparlayamıyorum.
Evimize giriyorum bütün eşyaları birlikte aldik . Yaşadığımız şehirde her sokakta anılarımız var. Çok mutluyduk bana göre. Ben hayatımin en büyük darbesini yedim. Kabullenme sürecim bitti ama bu süreci benden bu kadar nefret edip beni bu kadar suçlamasını nasıl açıklayacağım kendime ?
Bir erkek evine geri dönüp eşyalarını bile almak istemeyecek kadar nasıl nefret eder çok sevdiği kadından. Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi. Lütfen bana yardım edin. Mantık kalmadi bende. Kendimi kötü hissediyorum.
28 yaşındayım ve böyle konuları okudukça evlenmemek daha iyi galiba diyorum.
Çok ağır bir darbe vurmuş size bu haysiyetsiz adam.
Ben ilahi adalete inanıyorum.
Er ya da geç daha ağırını o görecek.
Allah size ayağa kalkma ve yeni bir hayat kurma gücü versin.
Öyle güzel bir hayatınız olsun ki iyi ki bana o darbeyi vurmuş da gitmiş diyin.
Canım kendi pisliğini sana atıyor. Aldatmasına sen sebep olmuşsun gibi yapıp vicdanını rahatlatıp, sana kendini suçlu hissettiriyor. Sakın yeme bunları. Aldatmanın seninle alakası yok. Aldatanın ahlaksızlığı. Kendini suçlama. Al parasını sonuna kadar. Ye iç keyfine bak. Böyle ahlaksız bi adamı ne yapacaksın?
Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi.
Beni neden suçluyor peki? Mesela ailesini çok seviyordum ve her tatilde gitmek istiyordum bir kaç kez dışında. Ailesi bile ağlayarak aradi boşanacağımizi öğrenince. Şimdi beni ailesine kötü davranmakla suçluyor. O kadar saçma ve anlamsız ki
Aldatmış hakaret etmiş ve boşanmak isteyen bir mahluk için diyecek lafım yokYeni üye oldum ve desteğe ihtiyacım var. Çok emek verdiğim ve çok sevdiğim insan bana ihanet etti ve çok ağır sözler söyleyerek suçlayarak beni terketti.
Şuan içinde bulunduğu durum çok kötü. Yaklaşık 3 sene bir düzen kuramayacağı için bütün birikimimizi bana bıraktı. Bir an önce boşanmak ve benden kurtulmak istediğini artık bana saygı ve sevgisinin kalmadığını geçmişe bir perde çekmek istediğini, bana ait hicbir şey hatırlamak istemediğini net bir şekilde söyledi. Ben şartları kötü olduğu için mantıklı bir karar olmadığını yüz yüze konuşup sorunları cozebilecegimizi söyledim. Yüzümü bile görmek istemiyormuş.
Benden bu şekilde nefret etmesi için hiçbir sebep bulamıyorum. Sadece onun ihanetini öğrendikten sonraki 10 günüm korkunç geçti. Ortalığı yıktım. Ailelere yansıttım durumu ona bağırdım hakaretler ettim. Sonra sakinleşince mantıklı düşünmeye başladım.
Şuan ilişki yaşadığı kadıni büyük ihtimalle internette buldu. Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu biliyorum son 5 aydır bana çok mesafeli davrandığını ve yalanlar söylediğini düşünüyorum. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyorduk onun görevi yüzünden.
Çok karışık oldu ama toparlayamıyorum.
Evimize giriyorum bütün eşyaları birlikte aldik . Yaşadığımız şehirde her sokakta anılarımız var. Çok mutluyduk bana göre. Ben hayatımin en büyük darbesini yedim. Kabullenme sürecim bitti ama bu süreci benden bu kadar nefret edip beni bu kadar suçlamasını nasıl açıklayacağım kendime ?
Bir erkek evine geri dönüp eşyalarını bile almak istemeyecek kadar nasıl nefret eder çok sevdiği kadından. Sevdiğini biliyorum çünkü benim için çok fedakar biriydi. Lütfen bana yardım edin. Mantık kalmadi bende. Kendimi kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?