ihanet

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Sizce bir kadın aldatıldığını hissedebilir mi?kötükedihüso

bazen hissedebilir,bazende hissetmeyebilir. adamın çok iyi yalan söyleyebilmesiyle de doğru orantılı bir olay , bu tabii. bazen senelerce aldatılıyor,kadın sonradan anlıyor...

elbette hisseder
adamın hayatına bir başkası girmiş bir takım şeyler değişmiş
davranışlarındada değişiklikler olur
hayatı üç kişiliktir artık iki kişilik olan hayattan çok başka şeyler yaşamaktadır
buda ister istemez bir takım şeylere yansır
dikkatli bir izleyici ve sıkı bir takipçiyseniz eğer
bunu anlamak o kadarda zor değildir

adam eğer hissetirmeyecek kadar ustaysa ki bence bu çok zor vicdan taşıyan her insan bi yerde bi açık verir ve eşi hisseder diyorum

hisseder...
ben hissederim...
ben ilişkinin kaderini kadının belirlediğini düşünüyorum...
kadın vazgeçerse adam gider...
ya da gidemeyen adam aldatır...
vazgeçtiği halde ilişkiyi devam ettiren kadın da aldatılır...

ben herşeyini hissederim o kadar hissetmiştim ki rüyamda görmüştüm bir arkadaşım söylüyodu aldatıyo diye ve gerçek olmuştu hemde aynı arkadaşımdan öğrenmiştim :1shok:

evet ben hissetmiştim eşimin davranışlarından,o zamanlar ne olduğunu çözemediğim ama ters olan bişeyler hissediyordum,içimden bir ses hep bu adam bişeyler karıştırıyor diyordu,sonundada altından çıktı ne olduğu.

Bence hisseder, kadınların sezgileri çok kuvvetlidir. Bir şeylerin yolunda gitmediğini
er yada geç mutlaka hissederler.

Kadınlar hisseder, okadar çok belirtileri vardır ki....
Ancak bu tür erkekler ,öyle güzel yalan söyler ,öyle güzel rol yaparlarki sanarsınız oskar ödülü almış.
Erkeğin taktiğine göre ortaya çıkış biraz gecikebilir.

Bence hissetmeyen kadın yoktur, hissetmek, görmek istemeyen kadın vardır...

bence hisseder..başa gelmeden konuşmak kolay ama kadınlar hisseder.ama bence bazen görmezden gelmeyi tercih edebilir.

Yani hiç hissetmedim bugüne kadar..
Kocamla çok büyük problemlerimiz varken bile aldatıldığımı düşünmedim.
Eğer hissetmekle oluyorsa,yok aldatılmadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…