İhanet..

Cestlaviee

Sabırda yorulur
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1.338
2.103
133
merhaba ablalarım ve kardeşlerim,

Çok büyük bir sıkıntım var ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. İşin özü annem babamı aldatıyor.. annem yaklaşık 10 yıldır çalışıyor son zamanlardaki hareketlerlerinden dolayı şüphelenip WhatsApp web aracılığıyla yazışmalarına şahit oldum. Annem patronuyla babamı aldatıyor bunları yazmak o kadar zor ki.. sadece yazışarak değil üstelik somut birşeyler yaşanıyor. Bir program satın alıp annemin telefonuna kurdum ve bütün konuşmalar elimde mevcut. Babam pasif ve mülayim biridir onunla paylaşamam kalp rahatsızlığı var bir de üniversite okuyan erkek kardeşim var onunda kalple ilgili bi sorunu var. Paylaşabileceğim bi yakınım büyüğüm yok. Çevremdeki herkes çıkarcı yanlış birşey yapmak istemiyorum lütfen bana yol gösterin....

Not : babamın belli bi rahatsızlığıyla ilgili annemin herhangi bir sıkıntısı Yok onu düşündüğü de Yok emin olun babama karşı herşey normal gibi davranıyor. Ayrıca sesleri elimde tutmamın sebebi annem çok profesyonel ve inkar kabiliyeti çok yüksek bu yüzden elimde kanıt olmalıydı bir gün konuşmam gerekirse yoksa suçlu ben olabilirdim lütfen yorum yapmadan empati kurun direk yargılamayın annesine bile güvenemeyen bi insan kime güvenebilir bu hayatta?

Son düzenleme:
zaten aldattığını şözmüşsünüz
program falan niye uğraştınız
annenizden tazminat mı talep edeceksiniz eğer öyleyse özel hayatı gizlilikten o sizden alır

annenizle görüşün
içiniz acıyorsa da daha fazla hafiyelik yapmayı bırakın
annenizi o adamdan ayırmaya bakın
delil elde edip birinin eline geçerse rezil olacağınızı unutmayın

Kime neyi ispatlayacaksın? Annenin bahanesi hazır. Baban hasta boşanamam der. Elinde delil falan tutma. Babana söylemeyeceksin. Kurcaladıkça daha çok yüz göz olacaksınız.
Lakin ben senin yerinde olsam sert bir tavır alırdım anneme...

Ben çatır çatır konuşurdum annemle. Beni bir daha göremezsin kendine gel bitir hemen bu saçmalığı derdim. Annem demem tüm aleme rezil ederim seni derdim. Utandıracak bir konuşma yapmalısın acilen.

Ben de konuşurdum ama öyle beni göremezsin bir daha,utanmıyor musun minvalinde değil.
Çocuklarını düşünen,utanma duygusu olan insan zaten bu işleri yapmaz.
Ben ona olan sevgimin,saygımın bittiğini anlatan bir konuşma yapardım daha da muhatap olmazdım.

Anenin yazismalarini okuma bu sana daha cok zarar verir. Cok zor bir durum

Annen olunca maalesef bana ne diyemedin ,çok haklısın.
Ama annenle konuşmayı dene güzelce.Hesap sormadan,meydan okumadan.
Annen dışında da kimseyle konuşma bu konuyu.

Artık biliyorsun ve detaylara çok girmemen için bence takibi bırak.. daha fazla zedeler seni.. annen babanı aldatiyor evet çok yanlış bir yol.. 2 evladım duyarsa demiyor.. kalp tehlikeli bi durum baban için.. ogrense ardından yillar geçse bişey olduğunda yine anneni suclarsin.. annen ile sakince konuş belki etkili olur ve yanlisindan döner..

Aldım zaten o tavrı sürekli sorguluyor neyin var diye bile bile görmezden gelemem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bi gün konuşmam gerekirse diye ses kayıtlarını elimde tutuyorum sonra suçlu ben olurum çünkü

Evliliğe giden bir ilişkim var zaten sonrasında onunla görüşmeyi düşünmüyorum ama midem bu durumu kaldırmıyor hazmedemiyorum içime gömemiyorum

Çok zor bir durum gerçekten empati kurmaya bile cesaret edemiyor insan.. Bu aralar bu tür mevzular ne kadarda çoğaldı böyle Allah yardımcımız olsun
Bence annenizle bi an önce konuşun her ne yapıyorsa ailenizden uzakta yapmasını söyleyin.. Kimseyi açıklarını arayıp bularak cezalandırmaya kalkmayın Allah herşeyi hepimizden iyi bilir, görür, duyar.. Sabır diliyorum..

Gerçekten empati kurması zor bi dırum bu.Bncede annenle konuşmalısın ama bi yandanda duyacağını duymuşsun zatrn taakip etmeyi bırakmalısın çnki sadece üzülürsün babana söleyemezsin kardrşinede söleyemezsin rahatsızlar.Aileden başkasınada duyurup rezil olamayacağın için bnce gerek yok takibe.Sende kayıt olduğunu annene de sakın söyleme.Gidip diğer adama anlatırsa ikisiylede muhatap olma durumunda kalabilirsin ki bnce hiç gerek yok.Çünki adam annrni doldurabilir sana karşı annen dahada inada bindirebilir.Bırakacağı varsada bırakmaz.

Annenin telefonunu karistirman ve program kurman sebebiyle suclusun,
Ozel hayat diye bir sey var ,velev ki o senin telefonunu kurcalasa eminim hosuna gitmezdi ,
Baban kalp hastasiymis ,belki annenle cinsel hayati yok,belki bu sebebten bunlar yasaniyor ,
Babanin kardesinin saglik sorunu icin ,annen bosanmiyor belki ,
En iyisi sen bu konuya karisma

Böyle bir şeye şahit olmak çok üzücü cnm ama karışma. Ne kadar aynı evin içinde olsakta aralarında neler yaşanıyor neler geçiyor çocuklara çaktırılmasın diye neler yapılıyor bilemeyiz. Sen annenle konuşmayı dene derim.

merak ettim annenin görüştüğü kişi de evli mi? ayrıca arkadaşların da dediği gibi annenle konuşmalısın her şeyi bildiğini anlamalı. baban hasta olduğu için aldatma olayını tabiki bilmesin ama boşanmayı ruhen ve bedenen kaldırabilecek biriyse annen bir bahaneyle boşanmayı teklif etsin ondan sonra yoluna devam edebilir sen de mesafe koyarsın.

Ne kadar kötü bi durum. Bi an kendimi sizin yerinize koydum annemin yüzü ne tükururdum herhalde. Ne yapmayı düşünüyorsunuz daha fazla uzatmadan konuşun bence bi kendine gelsin silkelensin. Sizin öğrendiğinizi anlayınca yüzü kızarır mı sizce?

daha öncede aynı konudan açıldı forumda, ordaki yazıları da okuyabilirsin. yine aynı yorumu yapacağım. anne ile babanın ilişkisi çocuğu ilgilendirmez. vicdani açıdan çok rahatsızsan annenle konuşabilirsin ama bu onun hayatı.

Annem sürekli evlenmem evden bi an önce gitmem için sürekli baskı yapıyor ve altında bu yatıyor kusura bakmayın ama babama aileme bunu yapıyorken suçlu falan değilim ben öyleyse de benim cezamı adalet versin ama ona kim cezasını verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…