- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Cestlaviee
-
Anenin yazismalarini okuma bu sana daha cok zarar verir. Cok zor bir durummerhaba ablalarım ve kardeşlerim,
Çok büyük bir sıkıntım var ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. İşin özü annem babamı aldatıyor.. annem yaklaşık 10 yıldır çalışıyor son zamanlardaki hareketlerlerinden dolayı şüphelenip WhatsApp web aracılığıyla yazışmalarına şahit oldum. Annem patronuyla babamı aldatıyor bunları yazmak o kadar zor ki.. sadece yazışarak değil üstelik somut birşeyler yaşanıyor. Bir program satın alıp annemin telefonuna kurdum ve bütün konuşmalar elimde mevcut. Babam pasif ve mülayim biridir onunla paylaşamam kalp rahatsızlığı var bir de üniversite okuyan erkek kardeşim var onunda kalple ilgili bi sorunu var. Paylaşabileceğim bi yakınım büyüğüm yok. Çevremdeki herkes çıkarcı yanlış birşey yapmak istemiyorum lütfen bana yol gösterin....
Not : babamın belli bi rahatsızlığıyla ilgili annemin herhangi bir sıkıntısı Yok onu düşündüğü de Yok emin olun babama karşı herşey normal gibi davranıyor.
Annen olunca maalesef bana ne diyemedin ,çok haklısın.merhaba ablalarım ve kardeşlerim,
Çok büyük bir sıkıntım var ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. İşin özü annem babamı aldatıyor.. annem yaklaşık 10 yıldır çalışıyor son zamanlardaki hareketlerlerinden dolayı şüphelenip WhatsApp web aracılığıyla yazışmalarına şahit oldum. Annem patronuyla babamı aldatıyor bunları yazmak o kadar zor ki.. sadece yazışarak değil üstelik somut birşeyler yaşanıyor. Bir program satın alıp annemin telefonuna kurdum ve bütün konuşmalar elimde mevcut. Babam pasif ve mülayim biridir onunla paylaşamam kalp rahatsızlığı var bir de üniversite okuyan erkek kardeşim var onunda kalple ilgili bi sorunu var. Paylaşabileceğim bi yakınım büyüğüm yok. Çevremdeki herkes çıkarcı yanlış birşey yapmak istemiyorum lütfen bana yol gösterin....
Kime neyi ispatlayacaksın? Annenin bahanesi hazır. Baban hasta boşanamam der. Elinde delil falan tutma. Babana söylemeyeceksin. Kurcaladıkça daha çok yüz göz olacaksınız.
Lakin ben senin yerinde olsam sert bir tavır alırdım anneme...
Ben de konuşurdum ama öyle beni göremezsin bir daha,utanmıyor musun minvalinde değil.
Çocuklarını düşünen,utanma duygusu olan insan zaten bu işleri yapmaz.
Ben ona olan sevgimin,saygımın bittiğini anlatan bir konuşma yapardım daha da muhatap olmazdım.
merhaba ablalarım ve kardeşlerim,
Not : babamın belli bi rahatsızlığıyla ilgili annemin herhangi bir sıkıntısı Yok onu düşündüğü de Yok emin olun babama karşı herşey normal gibi davranıyor. Ayrıca sesleri elimde tutmamın sebebi annem çok profesyonel ve inkar kabiliyeti çok yüksek bu yüzden elimde kanıt olmalıydı bir gün konuşmam gerekirse yoksa suçlu ben olabilirdim lütfen yorum yapmadan empati kurun direk yargılamayın annesine bile güvenemeyen bi insan kime güvenebilir bu hayatta?
Annenin telefonunu karistirman ve program kurman sebebiyle suclusun,
Ozel hayat diye bir sey var ,velev ki o senin telefonunu kurcalasa eminim hosuna gitmezdi ,
Baban kalp hastasiymis ,belki annenle cinsel hayati yok,belki bu sebebten bunlar yasaniyor ,
Babanin kardesinin saglik sorunu icin ,annen bosanmiyor belki ,
En iyisi sen bu konuya karisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?