İhanet..

Evet evli ve çocukları var. Babamın hastalığı genetik ya öğrenirse kalbi tutar o manada söylüyorum boşanmayı adam gibi istese böyle olmazdı bu saatten sonra ben kardeşime babama nasıl söylerim içime bunu nasıl gömerim?

babana, kardeşine bir şey söyleme zaten annenle konuş. bir yolunu bulup yani bir bahane bulup babana boşanmak istediğini söylesin.tabi baban boşanmayı kaldırabilecekse. ha annen, boşanmak istemiyorsa bu iğrenç ilişkiyi bitirsin. ki bitmezse zaten kardeşin de baban da duyacaktır yakında.ve o zaman çok daha kötü şeyler yaşanır. "bu annenle babanın hayatı sen karışma vs." gibi söylemleri hiç doğru bulmuyorum. evli çocuklu kadın başka evli çocuklu erkekle yasak ilişki yaşıyor.çok iğrenç bir şey bu. ben de olsam her türlü müdahale eder ve gerekli mesafeyi koyardım.çok üzüldüm bu duruma.

Ben o tarz yorumlara kapalıyım Zaten bu durum benim hayatımı etkiliyor fazla derecede psikolojim bozuldu ya geceleri uyku uyuyamıyorum suratına bakamıyorum midem bulanıyor anlatamam size... çok ağır çok...

Nasıl ki babalar yapınca elimizden bir şey gelmiyorsa anneler yapınca da gelmeyecektir. Burda tek fark kadınlar görmezden gelebiliyorlar boşanmamak için. Ama ya erkekler ???
Baban rahatsızmış ama ben yerinde olsam annemle konuşurdum. Gerçi konuşsan ne olacak yapmıyorum artık diyip devam edecek.

Bırak ne hali varsa görsün...

ben de annemi defalarca yakaladım bir keresinde sadece ima edecek oldum öyle bir feveran etti ki yanlış anlamışım demek zorunda kaldım ve hep sustum.
şimdi ki aklım olsa üstelik inkarına imkan tanımayacak delillerim olsa asla susmazdım.
kendime ettim çok zor günler geçirdim uzun süre psikolojisini üzerimden atamadım.hala da tamamen arınmış sayılmam.
boşanmasınlar diye saf babama lafını bile etmedim.
sonunda yine annem hepimizi babama bırakıp kaçtı.
birkaç zaman sonra durumdan bahsettiğim bir kişi senin kızın da biliyordu diye babama anlatınca çanak tutan bile bile susan hain evlat ilan edildim.
keşke susmasaydım dememek için öncelikle anneni karşına al ciddi bir şekilde konuş.yavuz hırsız ayağına yatarsa da delillerden birini sun önüne,eğer bu kepazeliğe devam edersen sadece babam ve kardeşim değil o adamın bütün ailesi de öğrenir diyerek gözünü korkut emin ol işe yarayacaktır.
allah kolaylık versin bir an önce bu durumdan kurtarsın...

Herşey ortaya çıkınca baban bildiğini ve söylemediğini öğrenirse annene suç ortaklığı yapmış durumuna düşebilirsin.

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin öncelikle.

Ben şuan elimdeki WhatsApp yazışmalarını çıktı alıp ses kayıtlarını bi MP3 e aktarıcam. Yarın ya da bir sonraki gün kendimi buna hazır hissettiğimde onunla konuşacağım. Evden ayrılmak istediğimi de dile getiricem. Bunları bile bile yaşayamam yaşayamıyorum...

Annenle konuş. Her şeyi önüne dök inkar ederse.... ya bitir ya da boşan de. Miğde bulantısı ya bu nasıl anne.

çok teşekkür ederim canım.
ne kadar kendinden emin konuşursan o kadar etkili olursun bu işi kestirip atarsa aranızda kalacağını aksi takdirde herkesin öğreneceğini iyice vurgula...

Annenin iş yerine sahte bir isimle mektup yollayabilirsin. Senin evladın vs yok mu utanmiyor musun babında. Kizina söyleyeceğim dersen belki ağzını falan yoklamaya da kalkar. Hiç değilse birilerinin bildiğini bilsin.

bu konu daha once acilmis miydi

annenle evlilikleri hakkinda konustun mu ? neden bosanmiyor

Bu tarz bişey yaptım mesaj yoluyla. Heryeri ayaklandırdı bana böyle bi mesaj geldi diye korkusu yok yaptığı şeyi kafasında o kadar meşru kılmış ki kabullendirmek epey zor gibi geliyor sonuna kadar inkar edecektir yani..

Ona programın adı ne bana özelden yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…