ihanete katlanmalimiyim

İhanete katlanmanın hiçbir sebebi olamaz bana göre.
Çocuk, maddi durum, aile desteği bunlar tabikide çok önemli faktörler ama arkasında aile desteği olan ya da kendi başının çaresine bakabilecek kadınların çocuklarım için bir şans verdim mantıklarını bir türlü anlayamıyorum ben.
Eşimin bir başka kadına ilgi duyup görüşme isteği bile ayrılmak için kesin bir sebepken benim için, başka bir kadınla yatması katiyen kabul edeceğim bir durum olamaz.
Değil evliliğimi sürdürmek, onu görmek dahi istemem.

Birde allahınızı severseniz şu; eşim beni seviyor ama bir cahillik yaptı görüşünde olmayın ve bu görüşü kabul etmeyin bayanlar!
Eşini seven, ona değer veren, onu kırmaktan, incitmekten korkan bir adam eşine ihanet etmez.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
Eğer gerçek sevgi, karşılıklı değer anlayışı varsa zaten yüzüne bakamaz eşinin, ihanet etmiş bir adam.
Pişmanım, affet, çocuklarımız için bir şans olayları faso fiso bence..

2 çocugum var 25 yaşındayım ihanete ugramış ve binbir güçlükle boşanmanın eşiginden dönüp ona çok zor bir şans verebildim ama böyle yorumlar beni ürkütüyor inşallah dediğiniz gibi olmaz yoksa 2 çocuguma yazık olacak :(

Ben ''bir kez aldatti mi devami gelir' lafina katilmiyorum. Bazen erkekler yaptigi bir anlik hatadan gercekten buyuk pismanlik duyabilir bunu sizin gorebilmeniz lazim. Eger kocanizin gercekten bir sansi daha hak ettigini dusunuyorsaniz yasadigi buyuk pismanligindan, bence korkmayin :) Nacizane fikrim

Konu sahibine de diyebilecegim tek sey; siz zaten bitirmissiniz devam etmenin bir anlami yok :) Ihaneti kabullenmek zaten cok zor bide kendinizde sogumussunuz zaten bitirmek en guzeli

Ben ''bir kez aldatti mi devami gelir' lafina katilmiyorum. Bazen erkekler yaptigi bir anlik hatadan gercekten buyuk pismanlik duyabilir bunu sizin gorebilmeniz lazim. Eger kocanizin gercekten bir sansi daha hak ettigini dusunuyorsaniz yasadigi buyuk pismanligindan, bence korkmayin :) Nacizane fikrim

inşallah dediğiniz gibi olur canım..

İhanete katlanmanın hiçbir sebebi olamaz bana göre.
Çocuk, maddi durum, aile desteği bunlar tabikide çok önemli faktörler ama arkasında aile desteği olan ya da kendi başının çaresine bakabilecek kadınların çocuklarım için bir şans verdim mantıklarını bir türlü anlayamıyorum ben.
Eşimin bir başka kadına ilgi duyup görüşme isteği bile ayrılmak için kesin bir sebepken benim için, başka bir kadınla yatması katiyen kabul edeceğim bir durum olamaz.
Değil evliliğimi sürdürmek, onu görmek dahi istemem.

Birde allahınızı severseniz şu; eşim beni seviyor ama bir cahillik yaptı görüşünde olmayın ve bu görüşü kabul etmeyin bayanlar!
Eşini seven, ona değer veren, onu kırmaktan, incitmekten korkan bir adam eşine ihanet etmez.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
Eğer gerçek sevgi, karşılıklı değer anlayışı varsa zaten yüzüne bakamaz eşinin, ihanet etmiş bir adam.
Pişmanım, affet, çocuklarımız için bir şans olayları faso fiso bence..

Simdi genc ve bekarsin, bu mantiklari anlayamamanin sebebi bu. Derler ya, bekara kari bosamak kolay diye, iste o hesap. Inan bana, evlenmeden once kadinlarin yuzde 99 u senin gibi dusunuyor, hele ki bu zamanda. Biz de gencken anlayamazdik, evlenip cocuk sahibi oldugumuzda da nalayamazdik, ancak basina geldiginde anlayabilecegin bir olay bu canim. Allah sana hic anlamak nasip etmesin bu yuzden diyorum.

Simdi genc ve bekarsin, bu mantiklari anlayamamanin sebebi bu. Derler ya, bekara kari bosamak kolay diye, iste o hesap. Inan bana, evlenmeden once kadinlarin yuzde 99 u senin gibi dusunuyor, hele ki bu zamanda. Biz de gencken anlayamazdik, evlenip cocuk sahibi oldugumuzda da nalayamazdik, ancak basina geldiginde anlayabilecegin bir olay bu canim. Allah sana hic anlamak nasip etmesin bu yuzden diyorum.

Valla canim benimki sapkin cikti birde aldatmayi birak... Ben sans mans vermedim cocuklarim olsa onlarida toplar giderdim o derece yani. Bosandim gayet mutluyum cocugum yok erkek arkadasim var cok mutluyum. Ilerde tekrar evlenip cocuklar yapabilirim.Ama kim olursa olsun aldatirsa cizgiyi asarsa gondermekten hic cekinmem gene olsa gene yaparim gene bosanirim. Evlenmeden oncede fikrim ayni idi evlendikten sonrada, bosuna bangir bangir soylemedim evlenmeden once esime eger yaparsan bosarim diye, E noldu yapti simdi yanlizligin ceremsini ceksin, Hic uzulmem.

Valla canim benimki sapkin cikti birde aldatmayi birak... Ben sans mans vermedim cocuklarim olsa onlarida toplar giderdim o derece yani. Bosandim gayet mutluyum cocugum yok erkek arkadasim var cok mutluyum. Ilerde tekrar evlenip cocuklar yapabilirim.Ama kim olursa olsun aldatirsa cizgiyi asarsa gondermekten hic cekinmem gene olsa gene yaparim gene bosanirim. Evlenmeden oncede fikrim ayni idi evlendikten sonrada, bosuna bangir bangir soylemedim evlenmeden once esime eger yaparsan bosarim diye, E noldu yapti simdi yanlizligin ceremsini ceksin, Hic uzulmem.

Ooo.. Senin ki de cok kotuymus ya.. Homosexuel filan mi cikti eski esin? Neyse ki simdi mutlusun. Insan her duruma gore cozum uretecek tabii ki. Ne uzuleceksin, kurtulduguna sevin.

valla bole bı durumda bosanmak en dogrusu dul kadın falan ona gıtmedıgı ne malum .... bılemıyorum yanı daha cocuk ta yokmus salla gıtsın ılerde pskolojın daha da bozulur bır arada kalırsan

Haklısınız, empati kurmak ve yaşamak birbirinden farklı şeyler.
Kadın aynı hatayı yaptığında, erkek bir cahillik yaptı, çocuklarımız var mantığında bakmıyor olaya.
Ortada ihanet gibi mide bulandırıcı bir durum varsa, erkeğin hazmedemediği şeyi kadında hazmedemiyor haliyle.
Fark sadece bir tarafın çocuklarını düşünme mantığıyla katlanmaya çalışması oluyor.
Annenin psikolojik olarak kendini iyi hissetmediği bir ortamda sırf çocukları için yaşamaya çalışması doğru gelmiyor bana.
Çünkü ihanet kesinlikle unutulacak ya da akıla gelmeyecek bir olay değil, tam aksine eşe her bakıldığında, onun her dokunmaya çalıştığında insanın canını yakacak acı bir şey.

Güçlü duruşunuzdan dolayı kutluyorum sizi, aynı fikirdeyiz.

Yanınıza yakıştırmıyorsunuz, yaşı ağır geliyor size; sevginiz tükenme sınırına gelmiş yani.

Alkol, eve geç gelme var, ihanet var..

Çocuk yok..

Tüm bunlar değerlendirildiğinde neden kalasınız ki ?

esiniz 14 yas buyuk biri..
ihanet etmis...
mutsuz bir evliliginiz var...

bosanmak icin bu listeye daha baska ne eklenmesi gerekiyor?
ihanet etmesi bosanmaya yetmez mi?
konu basliginiz bile bana ters...

Ooo.. Senin ki de cok kotuymus ya.. Homosexuel filan mi cikti eski esin? Neyse ki simdi mutlusun. Insan her duruma gore cozum uretecek tabii ki. Ne uzuleceksin, kurtulduguna sevin.

Iste bu yuzdwn cadi musubet bir kadin oldum:DDD Inanki boylesi yaraniyormus:D Kimse karsindakine degerinden fazlasini vermemeli. Bende tecrube ile ogrenmis oldum.

Ayrıl demek bize kolay geliyor tabi ama bu şartlar altında mutluysanız kalın,gidince pişman olacağınızı sanmıyorum..

Her aldatma bosanmayla sonuclanmiyor..sizinkinde durum nasil bilmiyorum...Bence bu senin bilecegin mesele esin duruma devam ediyorsa zaten bunu goze almis gibi...
Bence sorun esimi yanima yakistiramiyorum kelimesinde..yasi agir geliyor ..cahillik doneminde yapilmis bir evlilik diyorsun...bu durumda aldatma bile bence ikinci planda bir sorun...sanirim esinde bu dusuncelerinin farkin ve sonucu aldatma olmus..bence bu sebebten bosanmalisin...evliligine bakisinda sorun var...bu durumda evliligin degil aldatmayi daha ufak sorunlarida atlatamaz bence...yinede karar senin tabii...

bu ilişkinin elle tutulur bir yanı kalmadıysa hiç ömrünüzü tüketmeyin.

yaşı olmuş 42 siz daha çok genç yolun başındasınız. genç eşi olan erkekler daha kıskanç ve ilgili olurken elden kaçırmayayım derken sizinki gidip aldatıyor.

affetseniz kendinize yedirebilecek misiniz önemli olan bu.
yoksa affedin gitsin.
ama her an acaba napıyor, kimle diye düşünmektense ayrılmak en güzeli.

senin gibi çıtırı kaybettiğine o yanar :)

bende evli bir bayan olarak hiç düşünme boşan derim zaten seni önemsemediğini belli etmiş çok şans vermişin.

canım sana ayrıl ya da ayrılma demiyeceğim.sadece iyi dileklerimin ve dualarımın seninle olduğunu bil istedim.o kadar

Eğer arkanda ailen varsa ve eşine karşı sevgin tamamen bittiyse onsuz yapabileceğini düşünüyorsan ayrıl derim. Bir kere yapan insan devamını getirir hele ki affedersen hayli hayli yapar. Ama ayaklarının üstünde durabilecek ve cidden ailen arkanda olacaksa hiç düşünme en kısa sürede çek git. Bu arada ispatlayabileceğin delilleri de alarak git. Mahkemede çok işine yarar.

Back
X