• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanete mi uğradım

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
ya yemin ediyorum bıktım bu iki yüzlü insanlardan. hem akrabamız hem de yakın arkadaşım bi kız var. aramız da baya iyi. iyiydi yani.aylar önceden beraber girelim yılbaşına falan dediolabilir dedim. anneannemin zaten izin vereceği yerler belli ya kuzenimle olacaktım ya da onla. neyse kuzenimle plan yaptık.sonra bu arkadaşım yılbaşına beraber girelim diye tutturdu. ben kuzenimle giricem dedim ya lütfen diye yalvardı aradı bi hafta önce ok dedim girelim beraber diğer planımı iptal ettim. dünden önceki gün yazdım cevap vermedi. dün çok hastayım başım ağrıyor dedi. tamam canım dedim. dün facede arkadaşları paylaşmış birliktelermiş. beni de engellemiş. ayıp ya gerçekten. en azından seninle girmek istemiyorum de planımı ona göre yapayım. çok sinirlendim üzüldüm kırıldım. ayıp oldu

Bu kadarina pes dogrusu !
Senin yerinde olsam o 'arkadasa' okkali bir mesaj atardim..

Sen de onu engelle sil hatta tlf dan da engelle hicbir msj sramasina cvp verme.. Senle olmaktan daha cazip bir program olunca seni ekmis..

Back
X