Ben hemcinslerimi inanın anlamıyorum bazen.
Aldatan eşe ceza vermek yerine ikinci kadınla uğraşmayı tercih ederiz.
Sanki kadın geldi zorla aldı götürdü adamı bağladı yatağa tecavüz etti.
Yok böyle bi mantık...
Bizi ancak eşimiz bağlar.
İkinci kadın tamam tü kakadır.
Ama evveliyatına bakmak lazım meselenin.
Aldatılıyorsak suçlu adamdır.
İkinci kadında suç minumum düzeydedir.
Bize ihanet eden adamdır kadın değil...
Adam meyilli olmasa yeltenmese kişiliğinde olmasa dünyanın en güzel kadını da gelse dönüp de bakmaz.
İş adamda bitiyor adamda.
eşimin kirli geçmişi psikolojimi bozdu sanırım. Tedavi görmeye ihtiyacım var.ama bundan sonra kadın bi daha ararsa kayıt altına alıp dava açabilirim heralde.önceki konular geçti ama bundan sonrakine dikkatli olmam lazım sanırım
halksin canım allah a havale etmek en iyisi ama bundan sonrası için ne yapayım bir daha arayacağını düşünmüyorum ama oldu ki ararsa dava açayım mi kadına sonuç alırmiyim
ama canım öbür türlü düşünmek işimize geliyor sanırım .hep kadın suçlu eşimi baştan çıkardı kadın şöle kadın böle .erkekler iradesiz falan .yahu bu erkeklerin hiç beyni yok mu ?
erkeklerin aklanmasına karşıyım .erkekler fıldır fıldır gözleri dışarda olmasa hiç bir kadın atlamaz atlayamaz zaten .
benim kocam beni aldatmışsa ona hesap sorarım milletin karısına değil .banane o kadından .eşim beni aldatmış daha ne olsun .bunu kendisinede söylemiştim zamanında .
beni aldattığında biter gebersem aşkından on tane çocuğumda olsa biter demiştim .ses çıkarmadı haklısın dedi .aldatan erkek sevmiyordur der bide her zaman .erkekler bile eşlerini aldatan erkekleri suçlu bulurken işte bazı kadınlar hep eşlerini aklama peşinde .örnekte olduğu gibi .ne acı .bir gram ilerliyemiyoruz işte bu zihniyetten .kadın kendini erkekten aşağı bir varlık olarak gördüğü sürece bu düzen değişmez .
Evet dediğin gibi ikinci kadını suçlayanların işine geliyor.
Kocamda yok bir hata kadın ayartıyor kocam masum...
Kocalar hep sütten çıkmış ak kaşık zaten.
Özür diler af diler ağlar sızlar affedilir.
Kabak kadının başında patlar.
Kadın kocanı silah zoruyla mı aldattı kardeşim.hayır.
O vakit ne suçluyorsun kadını.
Kocasını seviyor konduramıyor çünkü.
halksin canım allah a havale etmek en iyisi ama bundan sonrası için ne yapayım bir daha arayacağını düşünmüyorum ama oldu ki ararsa dava açayım mi kadına sonuç alırmiyim
anlamayanlar var hala benim aldatmayla işim bitti aştım o konuyu kapandı gitti. Derdim kadınin sürekli süpriz deyip çıkmasi.daha önce üye değildim yıllardır birsürü şeyi içimde biriktirdim annem babamın yüzünü 3 yıldır görmüyorum arkadaşim yok kimseyle konuşmadım sadece konuşmak istedim anlatmak istedim.bi daha aldatilmayı asla kabul etmem zaten onu niye kabul ettin diyeceksin aslında zamanında öğrenseydim başlamadan biterdi ama herşeyi bi kere de silmeye değmiyordu çünkü çok ilerlemişti ilişkimiz.bi şans verdim pişman değilim herşey yolunda gidiyor. Sürekli patlak veren kadından sıkıldım sadece, senede 2 defa ayni şeyleri pişirip pişirip önüme koyuyor kadın.inkar da etmiyor
kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz
anlamayanlar var hala benim aldatmayla işim bitti aştım o konuyu kapandı gitti. Derdim kadınin sürekli süpriz deyip çıkmasi.daha önce üye değildim yıllardır birsürü şeyi içimde biriktirdim annem babamın yüzünü 3 yıldır görmüyorum arkadaşim yok kimseyle konuşmadım sadece konuşmak istedim anlatmak istedim.bi daha aldatilmayı asla kabul etmem zaten onu niye kabul ettin diyeceksin aslında zamanında öğrenseydim başlamadan biterdi ama herşeyi bi kere de silmeye değmiyordu çünkü çok ilerlemişti ilişkimiz.bi şans verdim pişman değilim herşey yolunda gidiyor. Sürekli patlak veren kadından sıkıldım sadece, senede 2 defa ayni şeyleri pişirip pişirip önüme koyuyor kadın.inkar da etmiyor
kadın meslek sahibi iyi eğitimli biri adını yazınca google a hemen çıkıyor. Orda araştırdım evli olduğu adamı buldum adamı arayıp söyleyecektim ihanetini.çalıştığı yeri aradım ulaşamadım facebookta kadın vardi ama kocası yoktu. Sonra bigün eşimin facebook sayfasında eski çalıştığı yerden bi arkadaşının sayfasında adamı gördüm baktım bilgilerine aradığım kişiydi ama baktım fotoğraflarında bebek vardi.yani kızları olmuş daha 1-2 yaşlarında falan. şimdi ne yapmalıyım adama ulaşıp karısının ne mal olduğunu anlatayım mi yoksa ortada bi çocuk varken susayım mi! Tüm yaptıkları kadınin yanına kâr mi kalsın
Anlamayan bizsek neden konu başlığın "ihanete sessiz kalmaya devam mı edeyim"...
Madem ihaneti affettin neden başlıkta hala ihanetten bahsediyorsun?
Sana ihanet eden kadın değil ki..İhanet tek taraflı olmaz ki ...
Bu işi çıkaran kocansa temizlemek de ona düşer sana değil!
Sen oturacaksın köşende eşin halledecek .
Arayacak senin yanında bağırıp çağıracak kadına.Kadın ona rağmen gene ararsa değiştirin hatları mailleri vs.
Gene devam ederse savcılığa suç duyuusunda bulunacak eşin.Olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?