bu arada konu sahibi neden grileşti ki
Ceza aldı canım.
Ne biçim kadın lafına...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada konu sahibi neden grileşti ki
Hyır o şöyle bir yorumu bekliyordu acaba ,Konu sahibi gitti.
Kocasını itirafından ötürü yere göğe sığdıramasaydık bizden iyisi olmayacaktı.
Ama hatayı kocişinde bulduğmuz için biz hatalı ne biçim kadınlar olduk![]()
Ceza aldı canım.
Ne biçim kadın lafına...
alması gerekirdi zaten .biz ona birşey bile demedik .kocasına kızdık zaten .siz bana neler diyorsunuz diyor .bir aylık ilişkisininde aldatılan( hemde evli bir kadınla aldatmış eşi )sonrada bunu kabul edip evlenen kadına birşey bile demedik biz .asıl suçlu aslında bence kendisi .suçlu aramaya gerek yok aslında .
janova dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis guzelim.biz aslinda yanlis kisiye yuklendik.koca yerine hanima yuklenseydik bu hakareti isitmezdik.politik olmak gerekmis anlasildi.ne kiymetli kocaymis sastim.
evet diğer kadın aşağılık söyle kocasına görsün gününü deseydik iyi olurduk farkındayım .aldatma varsa olayda iki tarafta suçlu .bu adamki öle bir adam evli birini koynuna alabilcek kadar ahlak yoksunu ve vicdansız .insan düşünür bu kadının kocası vardır gururunu düşünür diğer adamın .ya benimde karım bana yapsa ben neler hissederim der .ama nerdeee hobaa atla kucağa .kovboy movboy valla midem kaldırmaz benim .4 seneden beri takıntı yapmış arıyorda arıyor adamı .her ne hikmetsede buluyor telini sürekli bir yerlerden .hep işi mi düşüyor eski kaçamağına anlamadık ki .bence hala ilişkileri devam ediyor .konu sahibi yine bana saldıracak ama bana patlayacağına kocasına patlasa belki adam vazgeçer korkar ne bileyim .
adamda korkacak goz var mi sence???guldurme beni :)
çakal zaten belli o .bu arada bu olayın kahramanları kaç yaşında acaba ?bize çemkiren bayan kaç yaşında merak ettim .bukadar mı kör olmuş anlamadım ben .
Hyır o şöyle bir yorumu bekliyordu acaba ,
Yok kız aldatmamıştır bence içini ferah tutu ( totonu yiyyim ayağımı yapalım yani niyee ? )
Hayır sen zaten nasıl bir kadınmışsınki kocanı koruyorsun hala bize sayıp sayıştırıyorsun birde lütfen ağır mesaj yazmayın diyorsun.
pskolojın bozuk senin .. Yada hamilelik hormonları
Kocanında bence bunları dile getirdiysen kadını aklına sokmuşsundur. Bir erkeğe sen gene bununlarmı görüşüyorsun denmez. Adamınaklında yoksa bile o an da bitti geldi birkere aklına armassa face biyerde bakmassa içi içini yer. Ki hamilesin..
Sen bence biraz sakin ol elinde kesin deliller varsa yoruma açık değilsen git kocanla yüz yüze tartış bi burda kocanı yada sana aman aman diyemeyiz![]()
Evet aynen...
Kocasında hata yok.
Hata tamamen diğer kadında.
Önceki mesajlarımda da dediğim gibi kadın kocasının ellerini ayaklaını bağlamış ağzına pamuk tıkamış ve ırzına geçmiş.
Buarada konu sahibi hamilemiymiş![]()
Evet aynen...
Kocasında hata yok.
Hata tamamen diğer kadında.
Önceki mesajlarımda da dediğim gibi kadın kocasının ellerini ayaklaını bağlamış ağzına pamuk tıkamış ve ırzına geçmiş.
Buarada konu sahibi hamilemiymiş![]()
adı neden değişti ben onu anlamadım:26:
adı neden değişti ben onu anlamadım:26:
eşimle 4 yıl önce çıkmaya başladık.çıkmaya başladıktan 1 ay sonra kongre için başka şehire gitti hafta sonu 2 günlük. Aradan altı ay geçti baya kavgalarımız oluyordu ama kolum bacağım gibi bi parçam olmuştu kopamam diye düşünüyordum çok seviyordum ilk görüşte aşık olmuştum ona ama kavgalar baya yordu beni. bu sefer benim hatam olan bi kavgamızda kongre ye gittiğinde beni aldattığını pişman olduğunu vicdan azabı çektiğini söyledi.yani kendi vicdani yüzündendi onca kavga.akşam arkadaşlarıyla bar bar gezmişler sarhoş olmuşlar, kongreler bi otelde olur ya başka odada kalan bayan arkadaşı gelmiş bunun odasına.tam olarak birleşme olmasada bedensel bişeyler olmuş yani aldatıldım. O gün öğrenseydim bitirmiştim ama geç öğrendim iyice bağlandıktan sonra anlattı. Yinede gerçekten ayrılacaktım izin vermedi oturduk konuştuk yeniden başlama kararı aldık.evlendik hamile kaldım kadın tekrar çıktı ortaya . . . .
ay en komık cümle bu olmuş izin vermedi çok komik...